Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Colt: Kdo jsi? Jigsaw: Jsem tvoje nejhorší noční můra. Colt: Ale ne, moje nejhorší noční můra je probudit se ráno bez penisu...... Nevyrovnaná kadencia humoru. Občas sú vtípky vtipné veľmi a niekedy sú zasa príliš odfláknuté. Sluší sa však dodať, že film je tym maximalne napchaty a tak si určite nájde niečo vtipné každý divák. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vydařená a vtipná parodie, při které jsem se však nedokázala odpoutat od srovnávání se Žhavými výstřely. Přišlo mi, jako by se tvůrci snažili do děje naházet co nejvíce gagů a různých parodií, až z toho byl samotný výsledek příliš přeplácaný. Tím se také trochu upustilo od děje, který mi přišel spíše jakoby jen takové lehké pozadí na vyhraněném prostoru s největším množství komediálních scének. Které samostatně fungovaly zdatně, ale při postupném se kupení jedna přes druhou, bez nějaké větší návaznosti, působily často roztržitě. "Spávala mi u nohou a olizovala mi palce." -"To je ona?" - "Ne, její fotka." :) ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem o Nabitý zbrani mohl až do roku 2012 vůbec nevědět! Protože je to fakt skvělá parodie, která může klidně směle stát po boku Žhavejm výstřelům. Paroduje se tu především Smrtonosná zbraň, ale jsou tu i vtipný odkazy na Dirty Harryho, Mlčení jehňátek nebo třeba Basic instinct. Film má tempo a neotřelejma gegama a vtipnejma scénkama dokáže celou stopáž parádně bavit. Absurdita nějakejch fórů tu skutečně dovedena na maximum viz. "No dobře, udělal jsem to" - "Dej nám jméno!" - "To vám měli dát vaši rodiče." . Taky je to jeden film z mála, u jehož scének jsem se upřímně smál nahlas. Potěšil mě taky Emilio Esteves, kterýho jsem až doteď "znal" akorát z Noci v Roxbury, v jehož podání s kamenou tváří byly fóry ještě o stupeň vejš. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak o tejto paródii som až do jej náhodného zhliadnutia nevedel, a prekvapilo ma to - jednak to, že som o takej skvelej paródii nevedel, jednak, že nie je až takou "slávnou" paródiou aj napriek množstvu cameí známych hviezd. pri hodnotení treba brať do úvahy špecifiká tohto zvláštneho žánru a ak človek tieto špecifiká a znaky ovláda a pozná, akceptuje a oddá sa len čistej zábave, musí uznať, že Nabitá zbraň je naozaj VYNIKAJÚCA PARÓDIA - asi najlepšia akú smo videl. Bavil som sa ako malý, normálne som našiel svoje kultové dielo tohto inak podivného žánru. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čože? "Na Střely to nemá ani náhodou" ?! Nezmyseľ! Až tak, že sa to nedá ani porovnávať! Taká kadencia fórikov, úžasný Estevez, čo sa za celý film neusmeje, Samuel, u ktorého sme ani len netušili aký má sebeironický nadhľad. A všetky tie kameá ani neporátam a pochybujem, že som ich aj všetky zaregistroval. Hudba dokonalo dobová a keby som chcel komentár zakončiť nejakým výrokom, musel by som ich sem dať aspoň tucet. PS: Lovitz je výborný šialenec! :-) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)

Reklama

Reklama