Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a jeho kámoš Travis pořádají doma velkou pařbu. Ráno je probudí telefon Jackovi rodiče se vrací z dovolené dřív a Jack je má už za 3 hodiny vyzvednout na letišti. To by ještě nebyl takový problém. Stačí se trochu probrat z kocoviny a uklidit. Horší je, že kluci zjistí, že jeden jejich kamarád je… no ano, mrtvý! Ale copak mají čas dát věci do pořádku, když pořád někdo zvoní u dveří? Dvě nadržené holky, úchylný strejda, homosexuál, prostitutka… Zkrátka blázinec v pěkně bláznivé komedii! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Ichabod odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem zadny extra pozer, jen svym hodnocenim vyjadruju nazor jak jej citim a tady je : 4 minuty.... presne tolik jsem obetoval u tohoto filmu. Neni to vtipne ackoliv jde o komedii. Herci tam nejsou, s vyjimkou Lakinove zname ze Step by step. Dokonce to neni sexy, ackoliv by vas mozna zaujal obal. Poctivy odpad. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenager šílená onehouse show…..ale taky naprosto zbytečný počin. Prci, prci, prcičky, kromě toho, že se stali (alespoň pro moji generaci) kultem, odstartovaly také několikaletou smršť studentských komedií, které bohužel (až na čestné výjimky) komedii bratří Weitzů nesahaly ani po kolena. Gay postava, nadržená postava, úchylná postava, postava trávící půlku filmu na velké straně…..pány „herce“ a dámy „herečky“ hádám žádná velká kariéra nečeká....teda určitě ne u filmu. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Na podobné komedie by se měli dívat jen ti, kteří mají rádi tento druh humoru. Pak by to hodnocení vypadalo rozhodně mnohem lépe, než ve skutečnosti vypadá. Já se u těchto komedií bavím, mám je rád, a tato je tomu příkladem. Spousta bláznivých situací, které se zde hromadí na velkou kupu, mě nenechali oddechnout. Prostě zábava, která mě nikdy neomrzí. Dát tomu plné hodnocení je pro mě povinností. ()

AleXtreme 

všechny recenze uživatele

Tento film není určitě pro nikoho kdo nemá rád teen komedie a to už i proto že je horší než většina teen komedií. Ale při zdrcujícím tempu, které začíná v 2/3 filmě jsem se fakt bavil. Chápu že pro mnohé je to naprosto trapné, odporné, amatérske, zakopání hodné a to i skutečně je, ale já se místy fakt bavil (i když možná proto že to bylo tak trapné...)! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na komedie a humor obecně nejsem nijak náročnej a tahle se mi prostě líbila. Než jsem se však dokázal naladit na notu filmařů, chvíli to trvalo. Musel jsem si jasně brzy uvědomit, že film se "nikam neubírá", "nikam se asi neposune", odvíjí se na místě a řeší se naprosto stupidní voloviny, ale prostě jsem se smál!! Perfektní, šílené postavy ... Nevyznám se přesně v definicích humoru ve filmovém umění, ale nebyl tohle náhodou situační humor? Já nevím, prostě pro mne paráda a mrzí mne, že film celkově v hodnocení upadá ... Ale možná jsem jinej ...(divnej) ... :-) ()

Zajímavosti (1)

  • Pieseň "I'll Kiss Yours (If You Kiss Mine)" z konca filmu napísala Hope Riley, ktorá stvárnila postavu Laurie. Skladbu potom špeciálne pre film nahral jej manžel Tim Miner s kapelou. (U_S_O)

Reklama

Reklama