Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

adams89

Scénárista řekl, že nevěděl, jak je zakomponovat do příběhu. Že by to bylo už moc postav a nevěděl, jak jim přizpůsobit děj.

lilylove

lilylove (hodnocení, recenze)

nejlepší komedie co kdy byla a nejlepší díl prciček nikdy jsem si nebyla s pěti hvězdičkama tak jistá :) Vlastně je to nejlepší film v historii :)

 (hodnocení, recenze)

marektom97: ty vole ten je nejlepsi jeste se 6

marektom97

marektom97 (hodnocení, recenze)

Aj treti diel je celkom dobra komedia ale na predchadzajúce dve diely to nema. Najslabši diel o Džimovi a jeho kamarátoch, ale nehovorim že najhorší zo všetkých siedmich dielov.

Luckafilm

Luckafilm (hodnocení, recenze)

O dost slabší než dvojka, která podle mne byla z celé trilogie nejlepší...fekální humor v takové míře teda opravdu nemusim...trapný, ale pár světlých chvilek naštěstí bylo. Ovšem sežrání hov.....fůůůůj

ogy86

ogy86 (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem viděl narozdíl od prvních dvou dílů nedávno poprvé a bavil jsem se u něho minimálně stejně dobře. Možná to bylo momentálním rozpoložením, ale každopádně jsem několikrát vybouchl smíchy. Největší hvězdou filmu byla postava Stiflera, který mi byl tentokrát hodně sympatický:-))

Rigs

Rigs (hodnocení, recenze)

Trochu slabší než předchozí 2 díly, ale pořád je to skvělá prča.

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Jo, tebe posero.a vubec,seru na tebe,tys tady nemusel zrat hovna!

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

tak bude tady kurva nekdo diskutovat???co treba ty finchomrduv hosane???

Reklama

Reklama