Rituál

Horor

USA, 2001, 99 min

Avi Nesher

• tron

Čajový pokus o návrat ku koreňom zombíčin. Žiadne hnilé mŕtvoly, ale práškom posadnutí ľudia, ktorí na niekoľko hodín stratia rozum a plnia príkazy gaunera. Lepšie dopadol surovší haitský Cravenov pokus SMRTIACE WOODOO. Hviezdička HRIEŠNEHO TANCA v produkcii - a teraz sa niečoho chyťte - Richarda Donnera, Waltera Hilla, Joela Silvera, Roberta Zemeckisa, Davida Gilera a Boba Weinsteina a TOTO je výsledok.(30.10.2004)

Človek by si povedal, že z PRÍBEHOV ZO ZÁHROBIA môže vzísť len špičková hororová zábava. V tomto prípade ale omyl. Nieje to zlé a má to zopár dobrých scén, ale to čo robilo seriál a celovečerné filmy takým úžasným, je preč.(31.1.2011)

• arnost

Bola to blbost. Osobne mam rad becka a zaner hororu ale pri tomto som sa dost nudil, ale nie az tolko aby som nevydrza do konca. Chcel som vediet ako vyriesa zapletku a ak sa mam priznat odhalemie hlavneho zaporaka ma prekvapilo. Tie dve hviezdicky su aj pre BRADAVKY hl. hrdinky(Jennifer Gray) oplatia sa vidiet. vazne(4.4.2006)

• Heroine

Hrozná blbost. Nevím co tam dělá Tim Curry, ale ten film je na odpis.(22.7.2011)