Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (536)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jednička byla sice jen průměrná parodie, ale divák se u ní mohl docela pobavit. Ve dvojce jsou vtipy nahrazeny nechutnostmi a těch pár potenciálně vtipných scén je buď trapně zahozeno nebo rozpatláváno tak dlouho, až člověk neví, co mu na tom mohlo připadat k smíchu. Parodie na podprůměrný Zámek hrůzy a spoustu dalších nijak nesouvisejících filmů se zkrátka vůbec nepovedla. (Ale pokud máte zájem o nechutnosti, tak kam se hrabou Prcičky a spol.) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po roce jsme se dočkali pokračování „Děsného bijáku“, ve kterém nám tentokrát nebude dělat společnost vrah v masce, ale strašidelný dům a všichni ti podivní „obyvatelé“ co v něm přebývají. I já se přidávám k těm, kterým se líbí především první polovina této parodie, protože vymýtání ďábla bylo prostě perfektní a v mých očích i nepřekonatelné (co se týká komedií – parodií). Už dlouho jsem se tak nezasmál a hlášky tipu „To dítě na sebe nenechá ani šáhnout – No třeba by si za bonbon dala říct“ a „Tvá matka kouří ptáky v pekle – Závidíš, že jo?“ my utkvěli v hlavě dodnes (od doby co jsem to viděl prvně). Stejně jako mé první setkání s názvy dnů na kalhotkách (dneska už je v klidu seženete). Další nezapomenutelnou scénou je (Megajoint). Bohužel tento díl je o dost slabší než jeho předchůdce a to hlavně od chvíle, kdy se děj přesune do strašidelného domu. Hlavně si pamatujte, že kočkám se do písku srát nemá! Takže „Pozor na mojí prdelku…“ a hurá na další porci zábavy (vkusné i nevkusné), záleží na každém, jak si to přebere. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 je rozhodně podprůměrný film, ale tak zase i průměrná parodie. Je zde pár povedených scén a vtípků ale né zas tak moc. Parodovat dobře filmy se daří méně jako v prvním dílu ale budiž. Wayansové dělají, co můžou, ale sami to neutáhnou. Ve filmu je i pár trapných chvil, ale zase několik excelentních jako třeba úvodní scéna, která paroduje vymítače ďábla anebo scénky s poltergeistem. Suma sumárum nám vyjdou z téhle vulgární parodie 2 hvězdičky. PS: Změna prostředí neprospěla. PSS: Výborný herecký výkon podal David Cross jako vozíčkář Dwight. ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že jednička (ač žádné veledílo) mě docela slušně pobavila. Nenáročnou zábavu jsem očekával i od druhého dílu, ale ouha! Výsledek je zoufale nevtipný a trapný, úroveň humoru je na nule. V prvním díle bylo dost nechutných ale přesto zároveň i humorných scén – zde zbyla jen nechutnost. Výjimkou je úvodní scéna parodující Vymítače ďábla – u těchto pár minut jsem se skutečně chvílemi i zasmál. I když sledovat Jamese Woodse jak se svíjí na záchodě mě taky moc nebralo. Po úvodních titulcích jsem se už nezasmál ani jednou. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Úvod parodujúci Vymítače ďábla vzbudzoval dojem, že tvorcovia presne vedia, ako zopakovať úspech jednotky. Bohužiaľ následne, spolu s Tori Spelling, pôvodná partička blbov rozjela nevydarenú sériu vtipov na nie moc vydarené filmy. Ústredný motív tvorí Zámek hrůzy, čo v porovnaní s Vřískotem je samozrejme úplne iný level potenciálu zaujímavosti. Jediné čo možno pochváliť (ak nerátam spomínaný skvelý úvod), tak je chromý sluha a jeho ruka šmátralka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Basketbalová taneční scéna je parodií na tehdy velmi populární reklamu od firmy Nike. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama