Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (536)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až asi na 3-4 povedenější fórky jde o velkou porci neoriginality, nevkusu a trapnosti. Hlavně úvodní sekvence, v níž se "paroduje" Vymítač ďábla, tak to je samotný vrchol hnusu. Bratři Wayansové zkrátka neznají pořekadlo "V nejlepším přestat" a po relativně ucházející jedničce tentokrát natočili paskvil, jenž se místy zvrhává v parodii na film jako takový. Perličkou pak je účast dvou hvězdiček z TV seriálu Beverly Hills 90210. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovéto pokračování si Scary Movie dle mého určitě nezasloužila. Tahle dvojka nejenom, že je nechutná, zvrácená a neuvěřitelně trapná, ale chvílemi mi to připomíná, jak kdyby to točil černoch pro černochy. Takové to rádoby drsné, zhuleně zábavné a nechutně ubohé, to co se v řadě amerických komedií objeví a snaží se zapůsobit dojmem ztřeštěné grotesky. Dvojka na druhou stranu pár slušných vtípků stále má. Rozhodně se nedají rovnat s trapnými, ale během sledování tohoto filmu rozhodně potěší. Tohle pokračování bych prozatím zhodnotil, jako zřejmě nejhorší díl z téhle série, uvidíme jak se to časem vyvrbí dál. --- Co jééé? - Co jééé? - Co děláš, kámo? - Zabíjím... čas. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých vtípku, mnoho nechutností, hezké mladé herečky, pár hezkých scén....Je to podle vás dobrý film? ještě jsem zapoměl na reklamu na basketbal... moc hezká :) lepší než celý film :) ()

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

Zatimco o jedniccce lze rici, ze ma neco do sebe, o tomto pokracovani je lepsi nemluvit. Clovek by se mel stydet jen za to, ze tuto zhovadilost vubec videl. Stydim se. ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že jednička (ač žádné veledílo) mě docela slušně pobavila. Nenáročnou zábavu jsem očekával i od druhého dílu, ale ouha! Výsledek je zoufale nevtipný a trapný, úroveň humoru je na nule. V prvním díle bylo dost nechutných ale přesto zároveň i humorných scén – zde zbyla jen nechutnost. Výjimkou je úvodní scéna parodující Vymítače ďábla – u těchto pár minut jsem se skutečně chvílemi i zasmál. I když sledovat Jamese Woodse jak se svíjí na záchodě mě taky moc nebralo. Po úvodních titulcích jsem se už nezasmál ani jednou. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár (doslova) zdařilých buranských gagů zde je a vzhledem ke krátkosti stopáže to překvapivě je celkem k vydržení... Místy. A to je také jediný důvod proč tak vysoké hodnocení, jelikož ač tvůrci evidentně v žánru mají nakoukáno, tak postrádají smysl pro humor. Zda to je či není u parodie podstatné si přeberte již sami... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Podle mě ne zase tak špatné pokračování Scary movie, které má IMHO tak nízké hodnocení proto, že ač úroveň vtipů je víceméně stejná jako ve třech ostatních (tedy hodně docela slušných vtipů, pár naprosto skvělých, a hodně trapných), Scary Movie 2 je jasně nejnechutnější. Postava Hansona byla tak nechutná, až mi to připadalo směšný (chyťte se mé silnější ruky!), ale ostatním asi ne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark McGrath: 1. Hello Dolly 2. Shake Ya Ass 3. Tubular Bells 4. Smack My Bitch Up 5. Graduation (Friends Forever) 6. U Know What's Up 7. I Walk Alone 8. Fever 9. Killer Bee ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce překvapivě odporné a nevtipné. Když jsem se odvážil sequel zhlédnout celý, uznal jsem, že si odpad nezaslouží, ale i tak už z něj nikdy nechci vidět ani ťuk. Právě od druhého Scary Movie se totiž za parodii začalo vydávat příliš velké množství humusů, které s kdysi královským žánrem nemají nic společného. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prineste mi vazelínu.“ Kým jednotka si brala na mušku slasher, dvojka (znova v réžii klanu Wayansovcov, odídení boli až v trojke) odkazuje na ghost house. Kým zo začiatku sľubuje náznak príbehu, postupne sa scenár dopracuje iba k tomu, že niekto v dome niekam pred niekým uteká a vy sa moc nechytáte. O príbeh nejde, len o vŕšenie brutálnych scénok jednu na druhú. Niektoré vtipy sú natoľko nezmyselne naťahované až za hranicu únosnosti, že som nevládal a, celý zúbožený, som sa MUSEL smiať (prvé stretnutie Cindy s komorníkom so znetvorenou rukou, komorník so znetvorenou rukou servíruje večeru, komorník so znetvorenou rukou si doberá hrdého mladíka na vozíku). Niektoré vtipy sú totálne hlúpe (znásilnenie neviditeľným, bitka s mačkou, závod vozíkov) a iné sú len „presnou“ kópiou zo slávnejšieho filmového titulu (od Johna Woo a HANNIBALA cez NEZVRATNÝ OSUD a TWISTER až po CHARLIEHO ANJELOV, či DETSKÚ HRU, hlavná dejová línia vykráda čierno-biele STRAŠENIE resp. remake s Liamom Neesonom ZÁMOK HRÔZY), ale je to taká kanonáda, že šokovanému divákovi neostáva nič iné, len to alebo vypnú ... alebo sa smiať. Nebude to smiech bolesti, zúfalstva ani totálneho nešťastia... ale nebude k nemu mať ďaleko. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeste vetsi uchylarna nez prvni dil. Z prvniho dilu se vratil jen nekdo, nastesti ty zasadnejsi postavy zustaly, plus v mini rolicce pribil genialni James Woods. Jinak film je zas paradni parodie reklam, filmu a znamejch scen, obohacena o nejaky ty nechutnosti a pekelne dementni postavy. Necekejte ani sekundu neceho inteligentniho, proste naprosto idiotskou a skvelou parodii a budete se skvele bavit jako ja a to uz sem na to cumel asi po paty. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

¨Klidně budu za primitiva co nepozná kvalitní zábavu, ale druhý díl Scary Movie je nejen nejlepším dílem série, ale zároveň jednou z nejvtipnějších parodií, co jsem viděl. Už jen samotný úvod, mixující Exorcisu s Amityville je na šest bodíků z pěti a tempo nezpomalí ani po něm. Je to prostě prdel. ()

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama