Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film, u kteryho se tvurci zrejme nemohli dohodnout, co ze to toci. Na zacatku to vypada jak drsnej akcni horor ve stylu Bladea, jenze za chvily se film prehoupne do komedialniho hororu a pak uz to je ciste komedie, kde se navic obcas objevi Jackie Chan a udela nakou volovinu. Ke konci uz tu mame sice zase akcni horor, dokonce se tvurci snazily o nejakou tu legendu, ale uz to ten prostredek nezachrani. Cimz ale nechci rict, ze by ten prostredek byl spatnej, je to mily a vtipny a par napadu je fakt fajn, jen bych radsi tu akci. Co se tyce choreografie, tak ta je dokonala, cinani jsou v pohode a lehce rozpoznatelny a hlavni dve herecky jsou pekny. K tomu tu je na cinsky pomery pekne drsna hudba a uchazejici triky, takze dobry 4*. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Chcete se zamilovat do jídla ? " ----- Upíři a jejich pronásledovatelé po hongkongsku. Hlavně se nesnažte ten pozoruhodný, mírně halucinogenní a zcela ujetý útvar někam zaškatulkovat - je to nemožné a tudíž zbytečné. Obsahuje bláznivé komediální scény s několika fenomenálními hláškami, napínavou, typicky hongkongskou akci s tradičně nápaditou choreografií, prvky temné fantasy s bombastickými, i když nedokonalými triky, romantickou linii s dojemnými momenty podbarvenými odpovídající hudbou - a především neobyčejně dravé upíry se značně přerostlými špičáky. Má svůj vlastní život a stvořil si svou vlastní mytologii, nezávislou na legendách ze staré dobré Evropy. Vystačí si sám se sebou a náramně si to užívá - takže vás vlastně k ničemu nepotřebuje. Můžete ho jenom sledovat - potají a z uctivé vzdálenosti ... a doufat, že vás nedostanou upíří tesáky ... ;-)) ... Je VELICE nesourodý a jeho úroveň je proměnlivá jako aprílové počasí, ale přinesl mně naprosto nečekaný exkluzivní zážitek a přitom mi jen tak - jak šel kolem - sebral kousek srdce ... a to se taky počítá … 3,5* ... a pro jednou se svět nezboří, když zvednu hodnocení na 4* ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Když už šílenost, tak pořádná. Nepřehledný chaos, zmatené honičky, sentimentální upíří princ, Jackie Chan a hlavně půvabná Chung Gillian. K nejlepším scénám jednoznačně patří zde už zmiňovaný souboj o plyšového medvídka, honička v sanitce a závěrečná bitka á la Kill Bill. Co mě se týče, bavil ´sem se od začátku až do konce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně dobrý akční béčko s fakt hromadou cyber hustejch dynamickejch kung fu soubojů a různejch komb, podporovaných super soundtrackem a všechno to pěkně obalený nikterak složitým upířím dějem, ale za to kurevsky zábavným, kdy se tvůrci nebránili použít ani komický scénky, ale vždycky vkusně dávkovaný, že to nikdy nepřekročilo hranu, kdy by to bylo trapný. Hlavní trojice krotitelů upírů skvělá a krom toho holky fakt pěkný a taky řádně šikovný a určitě taky stojí za zmínku vedlejší menší role Jeckiho Chana, kterej si jí ale náležitě vychutnal a opět ukázal pár triků ze svý bojový i komediální choreografie. Pro mě totální zábava ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá akčná komédia z Hong Kongskej produkcie. Má celkom zaujímavý príbeh o lovcoch upírov, pričom sestra hlavného z nich sa zamiluje do dobrého upírskeho princa, ale toho hľadá aj mocný upír, pretože princ má časť kľúča potrebného na otvorenie vzácnej knihy. So spracovaním som nadmieru spokojný, celý čas si film drží dobré tempo a má takú príjemnú veselú atmosféru. Zaujímavé je, že čím sa tu jedná o menej dôležitú scénu, tak tým je lepšia. Všetky scény s mocným zlým upírom sú slabé, táto postava je jednoznačne hlavnou slabinou filmu. A aj ostatné scény s upírmi sú v rámci tohto filmu skôr slabšie. Ale celý zvyšok filmu bez zlých upírov sa mi zase veľmi páči, celé je to také milé, zábavné a aj romantika je tu zaujímavá. Akcie je tu pomerne dosť a aj sa mi celkom páči. Kvalita akčných scén je kolísavá, nájdu sa tu výborné, priemerné, ale aj slabé, čo sú všetky súboje s hlavným zlým upírom. Akcia tu samozrejme často využíva efekty, ale nechýba dobrá choreografia a väčšinou je aj dobre natočená. Najviac sa mi páči výborný súboj medzi lovcom upírom a upírom v meste, súboj dvoch žien o medvedíka alebo akcia Jackieho Chana. Na pohľad vyzerá film dobre, s réžiou som spokojný, ale efekty sú rozporuplné, niektoré sú výborné a iné zase slabé. Aj humor tu pôsobí dobre, nájde sa tu viacero vtipných nápadov a dialógov. Herecké obsadenie je výborné, či už dvojica Charlene Choi a Gillian Chung, Anthony Wong, Daniel Wu a poteší aj menšia úloha Jackieho Chana. A chválim aj hudbu, ktorá je veľmi príjemná a niektoré jej časti mi pripomenuli hudbu z Titanicu a práve tie sú najkrajšie. Tento film je pre mňa veľkým prekvapením, dlho som sa mu vyhýbal, lebo som nič nečakal, ale som veľmi spokojný. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 77%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama