Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Při úvodní bitce jsem se přstihnul, jak se moje mysl přestala soustředit na hýbající se žluté oudy a samovolně tápe v hlubinách všednodenních strastí. Takže zatímco na obrazovce zuří hodně špatně udělaná biva mezi upíry a jejich lovci, vzpomněl jsem si, že bych měl koupit houbičky na nádobí a toho saponátu už tam taky moc není. Taky se včera rozbila sklenička, takže bych měl nejspíš jednu vynadat ze záložní krabice a navíc se povážlivě začíná drolit omítka na balkóně. No, vraťme se k filmu... Pak se tam chvilku něco děje-něděje. Sem tak nějaký "prásk sem, prásk tam" a v momentě, kdy se objevuje Jackie, zjišťuji, že pozvolna usínám. Celkově jsou tedy "Krotitelé upírů" film, který jsem jsem od půlky proklimbal až do konce ... a jestli mi uteklo dvacet minut nebo půl hodiny, je mi v podstatě stejně volný, jako kdybych to neviděl vůbec. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tento film brát jinak než jako poloviční parodii, tak bych ho musel zřejmě odsoudit po pár minutách, ale díky některým povedeným vtípkům, se na to dá i dívat. Choreografie soubojů, pokud můžu použít tak velkorysé označení, není také nejhorší. Každopádně před puštěním rezignujte na „smysluplný“ děj. Váš intelekt může v klidu odpočívat. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak hviezdami nabitu sracku som hadam este nevidel. Otvaracia akcia slubuje oddychovu zabavu, bohuzial, nic take sa nekona a ja som bol svedkom jednoho strasne nepodareneho zanroveho mixu v ktorom nefunguje nic ako ma. Obcas pobavi vtipny nadhlad (krv servirovana vo flasi, truhla so zabudovanym stereo), to su vsak velkou nudou vykupene kratke okamihy. Jedine co nozaj stalo za to, bol podareny tekkenovsky suboj dvoch teenageriek a suboj Jackie vs vampir. Na to, aby ste si uzili tieto dve sceny posluzi funkcia "rewind", zvysok je len strata casu. (3/10) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +jednoznačně postavy a herci, zvuk, romantika a bonusy na DVD -hodně střelená choreografie, film se nebere moc vážně/// Tohle je něco, co se nevidí každý den. Tak střelený děj jsem dlouho neviděl. Jedná se o mix Underworldu(příběh), Bladea(efekty) a českýho Chocking Hazard(nadsázka, masky). Neříkám, že to je naškodu, ono člověk se rád podívá i na zvláštní filmy. Jenže je zase pravdou, že takový mix filmu trošku uškodil. V žádném případě se totiž nejedná o bezchybné a fantastické dílko. Tenhle film si jde svou střední cestou. Tedy do jisté míry zaujme a snad i pobaví, což na 3* stačí, ale nelze si od toho slibovat víc. Rozhodně mě však zaujala romantická stránka filmu. Ta je popravdě hodně kouzelná a sladká, stejně jako hlavní dvě představitelky. Mě byla sympatičtější Charlene Choi jako Helena. A nakonec musím doporučít film o filmu, který by sám zasloužil 5*. Je poutavý a po hudební stránce perfektní/// Celkem 69%/// ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Určitě bych doma mohla mít psa, tak proč ne upíra?" KOmediální Romeo a Julie v hongkongském Blade hávu. A do toho trdluje (v rámci příběhu a filmu jako celku poměrně nadbytečně) Jackie Chan. Body navíc za Anthony Wonga. Body dolů za až neuctivě karikaturní stylizaci upírů. Kung fu a střelné zbraně upírům prostě nesvědčí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)

Reklama

Reklama