Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chytrý kluk se po rozvodu rodičů přestěhuje z New Yorku do Indiany, kde se rozhodne uspořádat tu nejlepší oslavu obřadu bar micva v dějinách. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý scenár s takými prvkami, ktoré by sa dali efektívne využiť pre príbeh s trochu hlbšími koreňmi. Výsledok je však muzikál s veľmi chudým obsahom, kde diváka dokážu nejako osloviť jedine muzikálové prvky. Škoda za to! Doposiaľ asi najslabší muzikál, čo Netflix vyprodukoval. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Hrozně špatný film, na kterej se člověk ale ani nemůže kvůli jeho nekonfliktnosti zlobit. Navrch pár gagů bylo actually vtipných. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné jak to podle hodnocení vypadá na druhou stranu kdyby to nevzniklo nic by se nestalo. Netflix by měl najmout někoho kdo  tyhle filmy zruší případně jich prodá někomu jinému (tohle bych si dokázal představit na Disney Chanell třeba) jelikož na tom nezbohatne . Kluk se stěhuje z New Yorku kamsi do Indiany (není myšleno to město Indiana ,ale jakási vesnice nebo co to bylo) a mezitím se chystá na své Bar Micvah. Ačkoliv je to celá zápletka filmu tak kluk na Žida nevypadá jen jednou se tam zmíní hebrejština a jednou si nasadí jarmulku (židovská pokrývka hlavy) a tohle vše je až na konci  za to se tam každou chvílí zpívá nicméně songy jsou v pohodě až na toho špekouna tam nikdo nevadí. Do toho tam řeší černoch lásku k černošce a toho černocha miluje i běloška kde se mě nelíbilo jak to vyřešily. Ona rozhodně nevypadala jako stíhačka a zbavily se jí jen kvůli tomu, že je bílá (můj názor) navíc s nim měla lepší chemii než ta černoška a jakýsi kluk co jezdí na vozíčku (ačkoliv nemusí sám říkal, že to hraje nevím co tím chtěl vůbec docílit, když se s ním baví jen 2 děcka) tam řeší lásku k té černošce co stejně vyjde do prázdna. P.s. žádná verze co je zde udaná neexistuje film má 91 minut zhruba a 3 minuty jsou titulky. 40 procent ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film zachycuje prostor mezi detstvim a dospelosti. Pripomina mydlovy sitcom v atmosfere nevinnosti stredni skoly. Kazda scena je tu barevna. Deti neprekroci umely vyraz , ale tancuji s velkou energii. Ta misivost Ameriky je neuveritelna. Jak spolu  soulozi imigranti z celeho sveta, deti zacinaji pripominat mimozemstany. Choreografie tanecku je pekna, ale pisne me vubec nebavily. Mozna s vyjimkou konce druhe tretiny filmu, kdy byly ve stylu Pomady. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama