Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas je mladičký odborník na počítače, který většinu času stráví před monitorem. Díky počítači také naváže silné platonické přátelství s Cathy, s níž se nikdy osobně nesetkal. Jednoho dne je dívka v přímém přenosu zavražděna a když Thomas zavolá policii, aby něco udělala, uvědomí si, že nezná její celé jméno ani adresu. Jako jediný svědek zločinu začne spolupracovat s mladou kriminalistkou Claire, která případ vyšetřuje a je také specialistkou na web. Spolu pak v reálném i virtuálním světě nacházejí velmi podivné věci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film so zmäteným príbehom a scenárom. Postavy a situácie sú strašne vyvinuté. A k tomu práca s kamerou bola mizerná. 1/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přetěžce průměrná kriminálka, která si za vzor bere Amenábarovu Diplomovou práci či 8mm, ale klouzá jen po povrchu a chybí jí jakýkoli náznak atmosféry a ani standartní scénář není zajímavý, herci jsou dost nevýrazní a působí takovým tím dojmem "za deset minut máme padla, tak tuhle scénu doklepu a jdu domů" a to včetně jindy skvělých Ejiofora či Furlonga. Přesto se to zkouknout bez újmy dá, jako to nemá silné stránky, tak to nemá ani moc výrazně slabých a jak to dokoukáte hned na to zapomenete. ()

Reklama

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Filmy o počítačoch, internete sú stále viac populárnejšie a veľa tvorcov sa snaží zviesť sa na tejto modernej vlne záujmu. V prípade tohto filmu nie je výsledok nijako zvlášť tragický, ale ani oslnivý. Ide o solídnu sondu do života človeka žijúceho viac virtuálne ako reálne a to mu prináša viac starostí ako by si želal. Určite však treba vyzdvihnúť scény s Claire, ktoré naplno odhaľujú prázdnotu súčasnej generácie neschopnej skutočného života v zajatí počítačov. ()

Joeey 

všechny recenze uživatele

Mě to zaujalo. Filmy, které zmiňuje mis-ko, jsem v době zhlédnutí tohoto zatím neviděl; tím ale nechci říct, že jinak bych tento film odsoudil... Má to bravurní rozjezd, detektivní zápletku a s herci jsem byl také spokojen. Edward Furlong jako představitel počítačového hackera Thomase úspěšně táhne celý film. Mimochodem všimli jste si, že jedna z postav má ve své knihovně knihu "The Joke" od Milana Kundery...? ;-) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrnej thriller, co zpracovává v tý době módní téma snuff filmů a vraždění na internetu. Není na tom nic objevnýho, ale postavy jsou sympatický a dobře se na to dívá. Škoda jen posledních 15 minut, který jsou nevěrohodný a konec vyloženě naivní. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama