Reklama

Reklama

Casanova & Co.

  • Západní Německo Hilfe, ich bin eine männliche Jungfrau (více)

Obsahy(1)

Kostýmová koprodukční komedie se odehrává v roce 1756 v Benátkách. Giacomo Casanova (Tony Curtis) za pomoci hraběnky Francescy utíká z vězení a ukrývá se v klášteře. Proslulý svůdník zjistí, že působením olova na jeho organismus ve vězení téměř přišel o potenci. Giacomo se setkává se zlodějíčkem Giacominem, který je rovněž na útěku z vězení a je slavnému svůdníkovi k nerozeznání podobný. Giacomino začne předstírat, že je Casanova a svádí ženy na potkání... (raininface)

(více)

Recenze (2)

cure 

všechny recenze uživatele

Ľahko erotický film bol vysielaný v nočných hodinách v sérii šteklivých filmov na rakúskej ORF niekedy na prelome 80-90 rokov a Tony Curtis hral Casanovu s pôžitkom a hereckým umením jemu vlastným. Scéna, keď sedí v obrovskej zámockej sále a vyberá si slečny z nekonečne dlhého radu žien túžiacich stráviť noc s veľkým Casanovom, by si s ním iste vymenil nejeden chlap. 50% ()

farinelli77 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený lechtivý film z italských Benátek, kde hraje Tony Curtis dokonce dvojroli. Nezapomenutelná je scéna, kdy souloží v kuchyni s francouzskou star Andréou Ferréol a přitom s velkým požitkem ochutnává sladkosti připravené na policích, které zapíjí sklenicí mléka. Vysílala německá stanice Tele 5 (23.2.2019). ()

Reklama

Reklama