Reklama

Reklama

Vánoce v Connecticutu

(TV film)
  • USA Christmas in Connecticut
Trailer

Obsahy(1)

Elizabeth (Dyan Cannon) je kuchařská televizní hvězda, vzor amerických matek. Vždy upravená jako celá její rodina, venkovské sídlo naklizené a na stole perfektní pokrmy. To vše je ale pouze fikce, ve skutečnosti žije sama životem smetánky v New Yorku a vařit vůbec neumí. K její velké nelibosti má natočit vánoční speciál s hrdinným horským záchranářem Jeffersonem (Kris Kristofferson), který zase nabídku přijal jen kvůli tomu, aby mohl zaplatit škody na svém vyhořelém srubu. Ti dva jsou jako protiklady a ty, jak známo, se často přitahují... (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná vianočná tuctovka. Až sa mi nechce veriť, že si Arnold vybral na režírovanie taký ´´kľudný´´ námet. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyl Arnie úspěšný kulturista, majitel posiloven, investor do nemovitostí, herecká superhvězda a politik, tak by se uživil jako režisér pro Hallmark. Na vyšší level by to asi nebylo, protože i když jsou Christmas in Connecticut neurážející vánoční jednohubka, úplně jim chybí jakýkoliv přesah, nápaditost, lehkost nebo vtahující atmosféra. On je sám, ona je sama. Na konci nebudou sami. A stane se to zrovna na Vánoce. S jinými herci a s talentovanějším štábem by to mohlo být hodně fajn. Ale to se dá říct o každé z toho tuctu vánočních romantických komedií, co se každý rok točí. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger si zkusil režírovat film o jedněch vánocích kde hlavní představitelka má co dělat aby zvládla svojí tv show a do toho se potýká s láskou.Průměrný film,který nemá nějak složitý příběh a herecké výkony taky nejsou kdovíjaké navíc vám v hlavě dlouho nezůstane.Za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Hrdina Jefferson Jones (Kris Kristofferson) má strávit Vánoce v rodinném kruhu Elizabeth Blane (Dyan Cannon) a být speciálním hostem její populární kuchařské show, ale problém je, že Elizabeth neumí vůbec vařit a celá její rodina je kvůli lepšímu dojmu pro televizi pouze nastrčená... Ve filmu se objeví skrytý vtípek od režiséra Schwarzeneggera ve scéně, kdy Tyler (Gene Lythgow) přijde do domu v kožené bundě a nasadí si černé brýle a řekne Arnoldovým hlasem frázi "I'll be back", tedy "Já se vrátím" (v čase 22:03). Jako herec se Arnold Schwarzenegger objeví pouze v cameo roli muže, sedícího ve stanu před vysílacím vozem, který telefonuje. HODNOCENÍ 50% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objeví skrytý vtípek od režiséra Schwarzeneggera, a to ve scéně v čase 22:03, kdy Tyler (Gene Lythgow) přijde do domu v kožené bundě, nasadí si černé brýle a řekne Arnoldovým hlasem frázi "I'll be back", tedy "Já se vrátím". (Rominator)
  • Režijní debut Arnolda Schwarzeneggera. (M.B)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama