Reklama

Reklama

Hrabě Monte Christo

(TV film)
  • Velká Británie The Count of Monte-Cristo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý námořník Edmont Dantes se krátce před svatbou s milovanou Mercedes stane obětí zákeřného plánu čtyř mužů a bez vysvětlení skončí ze dne na den v kobce pevnosti d'If daleko od snoubenky, otce i kariéry. Po čtrnácti letech se mu podaří uprchnout a dostat se k ohromnému jmění. Jako hrabě Monte Christo se pln touhy po pomstě vrací... (Filmhouse)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak jsem Hrabě Monte Crista viděl zfilmovaného stokrát lépe, zajímavěji, a prostě celkově originálněji než je tato adaptace, která rozhodně není špatná, jen je to prostě průměr průměrovatý, který ničím nenadchne, ba ani hereckými výkony, v čele Richarda Chamberlaina. Proto jsem se ani na další jeho filmy nechystal. Možná vypadá na zajímavého herce, ale přitom se nestačím divit, jak je to všecko i s ním průměrné. Hrabě Monte Cristo na jiný ale přesto naprosto stejný způsob, tak trošku o ničem. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

No docela to šlo. Oproti katastrofálnímu snímku z roku 2002 s Jamesem Caviezelem bylo tohle zpracování osobité a Richard Chamberlain dokázal do Monte Crista vtisknout něco co mu nedokázal dát ani Gerard Depardieu v geniálním seriálu ani Jean Marais. Vyřazovala z něj taková chladná radost z každé vykonané pomsty. Na druhou stranu to byla vcelku rychle, podivně a nereálně vykonaná pomsta a na filmu je hodně znát televizní zpracování takže tak napůl ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetl a films Maraisem jsem neviděl, takže těžko porovnávat. Nicméně, co se týká tohoto zpracování, velice se mi líbí, viděl jsem už několikrát. Chamberlain je velice charismatický a jako prošedivělý hrabě fakt docela "drsný". Děj má spád, dobře jsem se bavil, bylo to i nápínavé a byla to radost sledovat. Já jsem spokojen! Howgh! ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém dali Britové Francouzům na prdel na jejich vlastním hřišti (Britové použili z předlohy velmi citlivě ty správné momenty a vzhledem k možnostem filmového zpracování tak rozsáhlého románu citlivě některé pozměnili - děj tím získal na spádu, romantičnosti a má "šťávu", kterou starší verze tolik postrádá. Dále viz komentář k francouzské verzi z roku 1954)... 75% ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Jsem velký fanda románu Hrabě Monte Cristo a tahleta adaptace se mi moc líbila, ostatně jako všechny, co jsem zatím viděl, tzn.: z roku 2002 a 1998 ! Všechny skvělé ! Na to, že je to vlastně televizní film, je to víc jak výborné ! ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Po smrti Abbého nechali dozorcovia jeho celu odomknutú a Dantés tak mohol z cely pokojne ujsť. (Jumar)

Reklama

Reklama