Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Akčnost si představuji jinak než ujíždět před zloduchy v autě, za kterým vlaje loď:-) Takže jsem "hrdinům" ani moc nefandil. To, že mafiáni postříleli všechny, mě nepřekvapilo. A když jsem viděl, jak se hlavní hrdina v necelé třetině příběhu svíjel ve smrtelných křečích, tak jsem vypnul, protože sledovat, jak se zázračně zachrání a vezme si to synkovo tričko, které "zahání zloduchy",to se mi vážně nechtělo... ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Travoltu jako padoucha můžu, jen nechápu s jakým klíčem si vybírá role. V tolika zhovadilostech co už hrál a je (zdá se) nepoučitelný. Punisher je slabina, pár momentů se mi ale líbilo. Steroidový rus byl kouzelný a W.Patton hrál vcelku s pocitem, že ho to baví, jindy zajímavá Rebecca R-S tady měla po celou dobu tragický výraz, škoda... nemuselo to být podprůměrné béčko... ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl od Marvelu hodně filmů o hrdinech a superhrdinech a všem těm filmum něco chybělo KREV!! Tenhle film je nehorázně nabitej a celým filmem provází akce s které jsem měl orgasmus! Filmy podle komixů mám rád a tohle je maso s gangsterskou atmosférou o pomstě!! S libovýma hláškama a fight-scénama má to prostě všechno co k akčnímu filmu potřebujete Thomase Jana moc neznám ale tady jsem si ho oblíbil jako hlavní hrdina sympatickej, do své role se hodil a se zbraněma to taky umí. Travolta jako mocnej gangster! ,,Jestli chceš mír počítej s válkou". Takovýhle filmy já miluju..film by si zasloužil rozhodně lepší hodnocení! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zcela průhledná a bezobsažná tupárna nezasluhující si nic než slova plná hanby, případně "WTF" ve velmi negativních konotacích. Akční filmy tohoto ranku obvykle nemají příliš logiky a rozebíráním jednotlivých kiksů se každý hnidopich s nadšením baví - to tady naštěstí nebude třeba, protože k naprostému zhanění Punishera stačí totální herecká nepoužitelnost Tomáše Janíčka a sestava kámošů degen, degen a damsel in distress. Některé scény - třeba mariachi a óbrpták (ten třímetrovej námořník nebo co to bylo) - zavánějí fraškou takových rozměrů, že se skoro nechce věřit, že to nebylo úmyslem. Ale v tom případě by se to do toho zbytku hodilo asi jako Kateřina Brožová do Edith Piaf. Nezbývá než doufat, že tímhle pokusy o vzkříšení Punishera skončily - minimálně pokud by někdo chtěl pokračovat v takovém duchu jako ten bezduchý maňásek Jonathan Hensleigh. 20% za originální pomstu na té nádherné bestii Lauře Harring. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Obecně velice kontroverzní "marvellovka", která by ani comixovou předlohu nepotřebovala. Punisher je sympatický akční nářez o dokonalé pomstě policajta, který ztratil naprosto vše. Naštětstí brutalita filmu byla zachována v dostatečné míře a z filmu není pohádka, na kterou mohou jít do kina i děti. Punisher by mohl být vzhledem ke komixu ještě mnohem drsnější a peprnější, ale buďme rádi za to, co nabízí ... a že se nemění v pohádku typu Spiderman, Hulk, Daredevil Elektra a podobné voloviny. Tohle je prostě kultovní mstitel v klasickém podání. Chyby by se našly samozřejmě, ale pomsta je provedená dokonale, postava hlavního hrdiny překvapivě výborně podaná a ztvárněná, výtvarná stránka filmu velmi pěkná, Travolta v pohodě, záporáci v pohodě, ... prostě překvapivě dobrý comixový akčňák. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Pred výberom Tampy, ako miesta natáčania filmu, uvažoval režisér aj o Biloxi, Mississippi, Alabame, New Orleans, Louisiane a Texase. (Spilvo)
  • Scéna výbuchu před Americkou bankou nebyla dostatečně oznámena veřejnosti, a tak mnoho lidí po výbuchu volalo 911 v domnění, že jde o skutečnou explozi. (akisha)
  • Päť identických Pontiacov GTO bolo vytvorených pre film (dva boli úplne zničené). Toto auto bolo vybraté, aby sa film odlíšil od jeho pôvodnej verzie, kde Kat (Dolph Lundgren) jazdil na motorke. (Spilvo)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama