Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Satan 

všechny recenze uživatele

Punisher měl velké ambice a nebylo to zdaleko ono, jak jsem očekával z traileru. Způsoby vraždění, brutalita...tohle všechno jsem očekával o jednom stupínku výš, ale přeci jen jsem se dočkal, a to správné poslední půl hodinky. Jinak ostatní okolo hrozná nuda a kéž by to bylo o několik špatných scén zkrácené. Audiovizuálně to je fajnšmejkrovka, ale co se týče scénáře či nějakého hlubšího rozměru, na to nečekejte. Bavit se ale zřejmě budete, stejně jako já. [Přesná stopáž: 118 min] ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Z trailerů,úvodních titulků a asi první čvrt hodky to vypadalo na slibnou komixárnu.Pak se to ale zvrhlo v jeno velký klišé.Akční scény trapnost nad trapnost a herci se občas(nebo spíš většinou) tvářily jako by spíš dělali parodii než akční nářez.No jo je to škoda.Zase jednou komix kterej se nepoved a nevystihl atmosféru komicsu(tu vystihly jen titulky a hudba).No nic počkám si na Sin City ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Divím se, že jsem byl k filmu zpočátku skeptický a odkládal jsem jej, Kat je totiž přesně filmem, které zbožňuji. Dokonalý Revenge ultra nasraného Poldy přicházející o celou svou rodinu, kde Thomas Jane ztvárňuje skvělého hrdinu, kterému člověk fandí i drží pěsti, ten chlap má neuvěřitelné charisma. Proti němu stojící psychopatický John Travolta, nemilosrdný mafian s nemilosrdnějšími kumpány( Ten dvoumetrový a 150 kilový Rusák byl strašné hovado). Úžasná zábava, perfektní akce, solidní brutalita, hlášky, koukal jsem až do 3 rána a oči mi bleskly štěstím. Chybí mi tyhle filmy.. !!! 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

I Dolph Lundgren měl toho času větší charisma než toporný Thomas Jane, jeho permanentně nepřítomný pohled á la 1989, slušný karate repertoár a monumentální neherectví se k této legendární postavě hodí až podezřele dokonale. Tehdy jsem mu u videa a s ošuntělým obalem od VHSky v ruce fandil i třeba dvakrát do roka. I Mark Goldblatt (placený i za schopného střihače: Terminátor 2, Komando nebo Armageddon) si na tu dobu s režií docela nápaditě pohrál a přinesl například „legendární“ sadistickou yakuzu. To začátečník Jonathan Hensleigh (do té doby scenárista: Smrtonosná past 3, Jumanji, Armageddon) kupí jednu školáckou chybu za druhou a toho času bych na něm nenechal nit suchou. Po letech jsem se ale k téhle látce vrátil, a když přejdu gumové záporáky Travoltu nebo Pattona, není to tak zlé. Žádné počítačové berličky a blbé zpomalené záběry, ale klasická staromódní kaskadérská akce s hrdinou, který neskáče z mostu na mrakodrap. Historie se opakuje. Standardní životní idylka Franka Castlea byla jednoho slunného dne rozsekána na kusy, když jeho nejbližší padly za oběť vyřizování účtů. Přeživší Frank nedisponuje žádnými nadpřirozenými schopnostmi, prostě jde silou parního válce za jediným – pomstít se. Místy potěší syrovost a efektně natočené násilí, chybí ovšem povedenější scénář a uvěřitelné dialogy.. prostě to, co by hodnocení vytáhlo ještě k solidnějším číslům. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Akčnost si představuji jinak než ujíždět před zloduchy v autě, za kterým vlaje loď:-) Takže jsem "hrdinům" ani moc nefandil. To, že mafiáni postříleli všechny, mě nepřekvapilo. A když jsem viděl, jak se hlavní hrdina v necelé třetině příběhu svíjel ve smrtelných křečích, tak jsem vypnul, protože sledovat, jak se zázračně zachrání a vezme si to synkovo tričko, které "zahání zloduchy",to se mi vážně nechtělo... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Frank Castle (Thomas Jane) si u okna povídá se sousedkou, která má ruku na jeho tváři, avšak v dalším záběru ji tam nemá, kdežto následně opět ano. (Armin82)
  • Thomas Jane sa k téme Punishera ešte niekoľkokrát vrátil. Najprv v roku 2005, kedy nadaboval Franka Castlea v počítačovej hre "The Punisher", a neskôr si ho zahral znovu v krátkej snímke Punisher: Dirty Laundry (2012). (Jello Biafra)
  • Wrestler Kevin Nash (Rus) si kvôli svojej úlohe musel ostrihať vlasy. Ako vysvetlenie tohto nového účesu povedal svojim fanúšikom, že stavil svoje vlasy v zápase proti Chrisovi Jerichovi. (Spilvo)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama