Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Akčnost si představuji jinak než ujíždět před zloduchy v autě, za kterým vlaje loď:-) Takže jsem "hrdinům" ani moc nefandil. To, že mafiáni postříleli všechny, mě nepřekvapilo. A když jsem viděl, jak se hlavní hrdina v necelé třetině příběhu svíjel ve smrtelných křečích, tak jsem vypnul, protože sledovat, jak se zázračně zachrání a vezme si to synkovo tričko, které "zahání zloduchy",to se mi vážně nechtělo... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Nalijme si čistého vína: v porovnání s ostatními adaptacemi od Marvela nemá Punisher nejmenší šanci uspět, ve stínu Pavoučího muže je dokonce absolutně pro smích. S přibývajícími minutami se snímek zvrhává v nechtěně vtipnou a nekonzistentní koláž klišé a režijních školáckých chyb a na plné čáře promarňuje potenciál být akční bombou roku – přitom comics takový je! Ve slově punishment cítím drtivou sílu a nezměrnou touhu zajít kvůli pomstě tak daleko, jak jen to bude potřeba. Postava Thomase Janea a ostatně ani Thomas Jane sám tyto požadavky ani v nejmenším nesplňuje – nestydatě přehrává, za všech okolností nesundá tvrďáckou masku a jelikož má svaly napnuté až k prasknutí, pohybuje se nemotorně jako robot, těžko uvěřit, že by někdy mohl vymlátit celý gang. Punishera beru jako zajímavý experiment. Nevydařil se a pár lidí by se z toho mohlo poučit. Příště už by chlapci kolem Marvelu zase mohli angažovat pro svého hrdinu někoho schopnějšího: Režiséra, scénáristu a především hlavního představitele. Vždyť Spider-Man dokazuje, že to u všech čertů jde! ()

Reklama

Douglas 

všechny recenze uživatele

Punisher má dvě geniální scény, kde po Punisherovi jdou dva najatí zabijáci. Mariachiovsky laděný drsňák a rusácká hora masa a svalů... U nich věřím, že je nadsázka plně úmyslná a opravdu výborně jsem se bavil. U zbytku filmu jsem se bavil královsky taky, ale jen proto, že je zoufale špatný, mizerně napsaný a vlastně naprosto dementní... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vyvraždenie rodiny a pomsta. Koľkokrát to tu už bolo. Nespočetne. Lenže toto je Punisher. Nie, to mal byť Punisher. Ale nie je. Kde je tá komiksová temná stránka hlavnej postavy. Kde je tá komiksová atraktívnosť, ktorú sme si tak obľúbili. Nie je. Z komiksu tu vôbec nič nie je. Jediné čo je, tak ohromný prúser. Vznikol obyčajný akčný snímok, akých tu sú tucty. Ničím nezaujme, nenadchne, neprekvapí. Škoda. Thomas Jane sa do tejto úlohy výborne hodí. Nebol však využitý jeho potenciál a tak bola opäť premárnená jedna ohromná šanca. Nebyť to podľa komiksu, snímok by bol v lepšom priemere, takto veľa stráca a padá do priemeru slabého. Bohužiaľ. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Punisher měl velké ambice a nebylo to zdaleko ono, jak jsem očekával z traileru. Způsoby vraždění, brutalita...tohle všechno jsem očekával o jednom stupínku výš, ale přeci jen jsem se dočkal, a to správné poslední půl hodinky. Jinak ostatní okolo hrozná nuda a kéž by to bylo o několik špatných scén zkrácené. Audiovizuálně to je fajnšmejkrovka, ale co se týče scénáře či nějakého hlubšího rozměru, na to nečekejte. Bavit se ale zřejmě budete, stejně jako já. [Přesná stopáž: 118 min] ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Mickey Duka (Eddie Jemison) je postava z komiksu, kde sa volá Mickey Fondozzi, a je Katovým (Thomas Jane) informátorom. (Spilvo)
  • Ve scéně, kdy se hlavního hrdinu chystají zabít a jeho ženu a dítě srazí auto, žena leží na zádech. V dalším záběru je však na boku. (Terva)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama