Reklama

Reklama

Napálené celebrity

(pořad)
  • USA Punk'd
Komedie / Reality-TV
USA, 2003, 148x30 min

Kamera:

Adam Biggs

Účinkují:

Ashton Kutcher, Jessica Biel, Zoe Saldana, Al Shearer, Dax Shepard, Dominic Monaghan, Raven-Symoné, The Game, Lindsay Lohan, Ben McKenzie, Rachel Bilson (více)
(další profese)

Jak napálit celebrity? Punk’d nechá celebrity trpět pro vaše potěšení! Ashton Kutcher, známý ze seriálu The Wild nebo z filmů Hele vole, kde mám káru a Svatba v Las Vegas, připraví pro superhvězdy jako Beyoncé, Halle Berry nebo Shaquille O’Neala propracované kanadské žerty a pak se skrytou kamerou natáčí jejich reakce. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Skrytá kamera, ktorá sa snaží uviesť celebrity do čo najnepríjemnejšej situácie. No v podstate ide o súboj, kto je hlúpejší a trápnejší. Moderátor Ashton Kutcher alebo jeho obeť. Samozrejme občas sa naozaj dobre zadarilo, ale väčšinou ide len o dokola opakujúci scenár, ktorý rýchlo zovšednie a začne nudiť. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Niektore "nachytavky" sa im vazne podarili...pacila sa mi ta s Britney, alebo s Kutcherovym kolegom zo serialu 70's show Fesom, ktoremu pekne rozmlatili auto ;) ()

Reklama

Furmi 

všechny recenze uživatele

Nápad je zaujimavý ale utápa sa v trápnosti, hroznej jednoduchosti a tympádom i nevtipnosti fórkov ktoré Ash na celebrity vymyšľa. Eh, Ash, dalšia vec ktorá mi tu dosť vadila, je mi proti srsti už len tým že je mi absolútne nesympatický a nie to ešte keď machruje, nadáva a robí sa najväčším machrom na svete. 35% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Punked má jednu závažnú vadu, a tou je nevyrovnanosť, respektíve nevyužitosť niektorých fórov, ktoré boli pripravené pre naše celebrity. Niekedy je to geniálne, inokedy to vyšumí do prázdna, čo je škoda, pretože sa tešíte, kedy dostane ego nejakej superstar na frak a ono nič. Za najvydarenejší podraz považujem situáciu, keď do Timberlákovho domu príde polícia, zaberie mu dom a zatkne ho s tým, že jeho manažér podvádza a spolu dlžia na daniach obrovské milióny. Niekoľko minút je chudák Justin úplne v prdeli. A tiež sa ukazuje, že niektoré stars sú maximálne v pohode. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad, který ukazuje, jak jsou celebrity nedobře naladěné, nebo naopak to berou s legrací, když je někdo nachytá. Nejlepší nachytávku měl asi Jackman s hořícím barákem, nebo Nowitzki z NBA, když ho přišel neustále otravovat kluk s žádostí o podpis. A dobrých nachytávek bylo ještě mnohem víc. Ashton Kutcher to uváděl stoprocentně. 80% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama