Reklama

Reklama

Talentovaný, i když naivní snowboardista skočí po lákavé pracovní nabídce od svého sportovního vzoru, která mu změní život – ale brzo si začne vybírat svoji daň. (Netflix)

Recenze (45)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nůůůůůdáááááá! Nesympatičtí, otravní hlavní hrdinové, scénář vznikl na jedno posezení na záchodě (možná i při malé potřebě) a tak jedinými klady zůstávají nepřevratné záběry zimní krajiny, plus sem tam nějaké snowboarďácké kejkle. Slaboučký film, o tom žádná, ale nezdá se mi strašný na zdejších 25%. Imho 33%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sportovní snímek fušujíce tak trochu do artu. Tempo je pomalé, zato však vyrovnané nádhernými scenériemi hor, jízdy na snowboardu a tréningu na něm. Děj jako takový by stačil na jednu čtyřiceti minutovou epizodu TV seriálu. Ono tu dohromady totiž téměř o nic nejde. Jen jeden slavný zoufalec s trestným škraloupem chce vytrénovat jednoho nadšence snowboardingu, aby ho v závodech mohl zastoupit. Toď vše. Jeho pravý důvod se dozvíme až na samém konci příběhu. Není to dobrodružný, ani napínavý, dokonce ani komediální. Po technické stránce velmi dobře natočený film určený hlavně pro skalní fanoušky snowboardingu. Např. scéna ze sjezdu dvou snowboardistů po stráni hory je vizuálně jak s přímého přenosu. Atmosféra obyčejnosti má něco do sebe. A není to jen srozumitelnost. ()

Reklama

dawexx 

všechny recenze uživatele

Kamarád pravil: pojď do kina, bude to hustě pekelnej mazec vo boardu. Ale nebyl...jediný, co za to stálo, byly pěkný záběry zasněžených vrcholků hor, ale ty bych si spíše vychutnal v nějakým přírodověcky zaměřeným dokumentu, kterej by nepřerušovali stupidní dialogy a natahovanej scénář o ničem. Tento snímek slouží jako důkaz toho, že jedna dvouhodinová stopáž se nedá naplnit, když nemáte co říct. ()

IvcaSammet odpad!

všechny recenze uživatele

Jako dítě mě hrozně bavilo chodit do trafiky a každý týden přijít s novým úlovkem za 50 Korun ... Tento měl ale bohužel zůstat ležet na polici ... Kromě nekonečných záběrů sjíždění hory, které seriózně zaplnily polovinu filmu, se můžeme podívat na nehoráznou slátaninu dalších nekonečných záběrů z každé párty, na které se Gaspard objevil nebo hromadu romantických kydů a další nekonečně dlouhé scény se záběrem na Grégoire Colina .... A když se ve filmu občas objeví i nějaká ta scéna s dialogy, většinou se pohybují na úrovni dětí ze školky. A když se konečně dostaneme k docela napínavému závěru, zkazí ho další nekonečné záběry snowboardového sjezdu ... Ale pravda ... Co jiného jsem taky mohla čekat od filmu, který se jmenuje Snowboardista ... ()

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Příběh o talentovaném snowboardistovi na kterém se podepíšou peníze a sláva v tom nejhorším, ztratí kamarády, holku a nakonec zjistí, že žil jen v umělém světě který ničí podstatu tohoto sportu, který je v jádru o svobodě z pohybu po nedotčených horách a přátelích. Kdo jezdí, tak by to měl pochopit. Na oscara to určitě není ale ten příběh se mě prostě líbí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Leysinu v Bernu ve Švýcarsku a v Alberville ve Francii. (rafix)

Reklama

Reklama