Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ned Brainard (Fred MacMurray) je úplným prototypem "roztržitého profesora". Disponuje neuvěřitelným talentem, jak se dostat do co nejnezáviděníhodnějších situací. Velké problémy má zejména se svou snoubenkou Betsy (Nancy Olson), která mu pořád "uniká". Jednou se však Nedovi může hodit i jeho povolání, a to když vynalezne podivuhodnou chemickou substanci, která mu umožní provádět kupu kouzelných věcí - včetně automobilové vzduchoplavby a hopsání do netušených výšek... Klasika rodinného filmu s převratnými speciálními triky. Roku 1997 byl natočen remake FLUBBER s Robinem Williamsem. (Pohrobek)

(více)

Recenze (24)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Krásná podívaná s neskutečně povedenými a milými triky - létající autíčko, basketbalový zápas, nejrůznější hopsání. Chtěl bych vyzdvihnout především tu basketbalovou podívanou - srovnej s debilním famfrpálem. Oproti remake s Williamsem navíc docela inteligentní. Film jsem bohužel neviděl jako dítě, ale líbil se mi moc i teď. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Disneyho hraný trhák ponúka príjemnú rodinnú zábavu, avšak s tým problémom, že s tej rodiny si ho pozrú asi len tí skorej narodený, prežívajúci v dobe kedy sa snímok odohráva, svoje detstvo. Nehovorím, že je to zastaralý film, ale vtípky a gagy sú na infantilnej úrovni a trikovú stránku si užijú len priaznivci ´´oldskúlových´´ efektov zlatej éry. Nič pre dnešných divákov, akurát pre tých ostatných. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Profesor Brainard vynalezne létající gumu, ale zapomene na svatbu a o svou lásku musí bojovat se slizkým konkurentem i zlotřilým magnátem. Kdysi dávno už jsem viděl remake se skvělým Robinem Williamsem a originál nijak nezaostává. Nemá samozřejmě tak skvělé herce, oproti nové verzi je zpočátku spíše konverzačka. V druhé půlce to ale dostane docela grády, jsou tu gangsteři a finále se stíhačkami ve Washingtonu. Navíc triky jako nejrůznější skákání či létající auto jsou na rok 1961 povedené. Byla to sice blbina stejně jako remake, ale docela zábavná blbina. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $25,381,407Tržby Celosvetovo $25,381,407║ __Veľmi milé prekvapenie, štúdio Buena Vista pod záštitou Disney vedelo prv ponúknuť neskutočné prepracované zábavné úlety a nie len priemerné zlátaniny ako ponúka od 90.rokov. Okrem príjemnej zábavnosti, dobrých hercov, tu robia veľké plus aj zručne spravené triky, ktoré na tú dobu vyrážajú dych. /100%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, než barvotiskový a rozjuchaný remake s R. Williamsem. Zejména mě pobavila scéna, kdy vojenský důstojník ještě zrychlí odpočítávání poté, co zjistí, že by střelbou mohl zlikvidovat i právě zasedající senátory a kongresmeny. Od útoku ustoupí teprve poté, co se dozví, že budova kongresu právě dostala novou fasádu... /19. 5. 2010/ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • V roku 1995 bol natočený remake pre televízie a v roku 1997 pre kiná - Flubber. (Svadbos)

Reklama

Reklama