Skřípění
Skejterský záťah
Dobrodružný / Komedie / Sportovní
USA, 2003, 101 min
Casey La ScalaHrají:
Mike Vogel, Vince Vieluf, Adam Brody, Joey Kern, Jennifer Morrison, Jason London, Summer Altice, Bam Margera, Brian Posehn, Christopher McDonald, Ehren McGhehey, Jake Muxworthy, Shonda Farr, Donald Gibb, Preston Lacy, Randy Quaid, Lindsay Felton, Tom Green, Dalene Kurtis, Dave Foley, Jason Acuña, Karen McDougal, Brandon Smith, David Bowe, Stephen Root, Ryan ShecklerObsah
Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)
AngelAngie
Z Adama...(23.8.2009)
║Rozpočet $6miliónov║Tržby USA $5,123,696 ║Tržby Celosvetovo $5,141,166║(7.6.2009)
genetique
Ďalšia z neskutočne neskutočného radu amerických vymetených komédií. Požičať, pobaviť sa, zabudnúť. To je všetko. NA viac to jednoducho nemá. Ale spracovanie na úrovni. 60%.(12.11.2007)
Dever
Soundtrack Ralph Sall: 1. Too Bad About Your Girl - The Donnas ,2. Boom - P.O.D. ,3. Get Busy Remix - Sean Paul ,4. I'm Just A Kid - Simple Plan ,5. Smoke Two Joints - Sublime ,6. Seein' Red - Unwritten Law ,7. No Letting Go - Wayne Wonder ,8. The Jump Off Remix - Lil' Kim ,9. These Walls - Trapt ,10. Poetic Tragedy - The Used ,11. More Than A Friend - All Too Much ,12. Look What Happened - Less Than Jake ,13. 99 Bottles - SLR Whitestar ,14. Ay Dawg - Jazze Pha ,15. Fly From The Outside - Shinedown ,16. Goin Down On It - Hot Action Cop ,17. Stupid Little Fellow - The Peak Show ,(10.5.2011)
ripo
Toto môž pozerať len ľudia do 16 rokov a aj to musia mať radi sk8 ... Obyčajná tuctová teen limonáda bez hĺbky.(5.2.2011)
Smok
Pekné baby, štipka humoru, dobrá skate hudba a pekné kúsky chalošov na doskách. Na to sa vždy rád pozriem.(9.4.2009)
Indiana
Jakožto pro velkýho fandu sk8 a hlavně freestyle BMX (čemuž sem se tak cca 4 roky dozadu věnoval jak magor, ale o ten už v tomhle filmu tolik nešlo) je pro mě tenhle film úplnou bombou. Skvělý tríčky, Bam Margera a prostě je furt na co se dívat. Herci jsou skvělí (Adam Brody z O.C. je fakt hustej cápek, ten hlavní herec co hrál ještě v Monstru nebo Poseidonu byl taky dobrej). Prostě sem se furt bavil.(29.11.2006)
Crocuta
Skejťácká komedie určená evidentně hlavně náctiletým fanouškům tohoto sportu. Dobrý dojem ze spousty hezkých holek, slušných sportovních výkonů a poslouchatelné muziky dost podstatně sráží demence některých aktérů a scén a hlavně fekální humor, který už si holt někteří tvůrci nedovedou odpustit.(22.3.2008)
mysiak
Tak ďalší x-tý americký teenagerský komediálny film...režisér si mohol vyskúšať filtre, mladých hercov...aj tak väčšinu urobil skeateri...pozitíva...Jennifer Morrison a slušný soundtrack(12.3.2009)
Carlossss
Nehorázně trapná teen komedie, která je tak nehorázně trapná jako tento nehorázně trapný komentář! Tvůrci si asi myslí, že když do filmu zakomponují krásně kozaté slečny, pár fekálistů z Jackassu a hip-hopery, kteří jezdí na skejtu, tak že mají vystaráno... leda hovno. Jedna hvězda je za ten nehorázně trapný závěr, který mě aspoň rozesmál svou nehoráznou trapností... špatné filmy si nezaslouží duchaplný komentář.(22.3.2008)
Kopik
Klasická pohodovka o cestě naříč Amerikou za svým snem. Ničím nepřekvapila, zároveň ale podané bez zbytečných fekálií a podobných věcí. Pro mě malé plus za účast Jennifer Morrison a Adama Brodyho. Jinak ale prostě klasický šumák (Viděno 24.04.2010)(25.4.2010)
slatkac
Nejlepší film o skejťácích.(18.6.2011)
playboxguest
To samé, co Fanboys, akorát že místo Jediů se tu ujíždí na skejtech. A jelikož jsem u Tony Hawk´s pro skater trávila za život zhruba stejné množství času, co u nových Star Wars, musím říct, že mě obě komedie celkem baví, ačkoli méně, než to, čemu vzdávají holt...(4.2.2012)
TO
O skateboardingu, podobá se filmu Legendy z Dogtownu , akorát že tohle je komedie. Docela jsem se zasmál. Vcelku pohodový film.(12.5.2006)
eye candy
tenhle film obsahuje velkou porci klasického smetí, z amerického skladu demence. Všechna tahle šlichta je ale vykoupena několika dobrými vtípky. Produkt placement si vesele živoří snad v každém záběru, vzheledm ale k prostředí do kterého je děj zasazen, se trest smrti odkládá. Jistou kolísavou úroveň tahle komedie má 2-3*(29.10.2006)
cab
Skateboardova road movie v nudnem kabate. Pozitivem jsou zabery, kdyz se nasi hrdinove predvadi na prknu. Jinak zbytek je katastrofa. Verim, ze pro skalniho fanouska tohoto adrenalinoveho sportu, film mit prinos bude. 15%(12.10.2005)
Pajky3
Komedie z příjemného a zajímavého prostředí skaterů. Hlavní hrdina je sympaťák, Brody je taky fajn, hlavní kočka Morrison z House je pěkná. Jen škoda těch fekálních vtipů a zvracení, takhle to bude jen průměrná komedie. Skatové záběry jsou pěkně udělaný(10.2.2011)
dinozzo1990
Filmy o skate mam dost rad, no film hodnotim styrmi hviezdickami a ta piata je za soundtrack(23.12.2008)
V-Ray
Tenhle typ komedií mám rád. Příjemná komedie s prvky road-movie..Ideální na páteční večery:)..(22.3.2008)
Greg25
Solidní road-movie komedie, a to i přesto, že nejsem zrovna fanoušek skateboardingu. Ač pravda, asi by bylo lepší to zažít.... 55%(22.3.2008)
Podobné
- Paranoid Park (2007)
- Legendy z Dogtownu (2005)
- Sk8aři (2005)