Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všichni jistě znáte ten starý příběh o truhláři Gepettovi a jeho synovi Pinocchiovi, který je pouze dřevěnou hračkou toužící stát se lidskou bytostí. A také o tom, že se mu při každé lži o kousek prodlouží nos. A jak mohl tento příběh dopadnout při přesunutí do vzdálené budoucnosti a při použití kovu a tištěných spojů místo dřeva? Pinocchio se již od svého vzniku snaží stát člověkem, ovšem od víly Cyberiny má slíbeno, že se jím stane pouze tehdy, až pozná rozdíl mezi dobrým a špatným. A Pinocchio ve své nezkušenosti tak páchá více škody než užitku, jelikož se dal dohromady s despotickým majorem Scambolim. Avšak poté, co se seznámí s jeho dcerou, jakoby náhle procitl a snaží se napravit vše, co zatím pokazil. (Herráček)

(více)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dobrý nápad osviežiť starý príbeh zasadením do ďalekej budúcnosti plnej sci-fi vychytávok, kde namiesto dreveného panáka je panák kovový. 3D spracovanie tiež obstojí, aspoň teda na rok 2004, aj keď sympatickosť postavičiek je diskutabilná. Príbeh síce neurazí, nesie sa na vlne podobných detských klišé, ale čakal som viac. Namiesto neho dostali veľký priestor situačné gagy určené menším deckám. Pre tie väčšie mali asi slúžiť tučniačie hlášky, no neviem, či sa vydarili. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Stáhl jsem si to v mezičase při stahování Pinokia od Guillerma Del Tora. Film stál prý 12 milionů ,ale je příšerný   po všech stránkách. Chlápek vlastní robotické město v tom městě jsou i živé děcka, které on nenávidí film ani nevysvětlí proč je nenávidí, když problémy mu dělají jen 2 a navíc on sám má lidskou holku taky . Do toho Gepetto oživí robotického Pinokia  a ten se s tím chlápkem potká  a přeje si, aby ty děti byly jak on což mu ten chlápek splní. O humor se zde převážně starají dva blbí roboti  a vypadá tak, že ze věčně padají , aby toho nebyly málo občas hodí pokud o vtip i robotický tučňák. 20 procent ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Proboha... Lásku i do pohádky pro děti? Tedy... předpokládám... Jelikož s takovou dávkou infantilnosti to prostě nemůže aspirovat na celovečerní film pro dospělou populaci. Ovšem tučňák nemá chybu... ()

Lovely.Bones odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, jako naprosto nechutně se dá zprznit taková klasika jako Pinocchio. Vtip stím, že jsou všichni roboti jsem nepochopil, postavu jsou nudné a fádní, příběh prakticky není a o hudbě, nebo snad o grafice, se ani nedá mluvit. To tem dětem raději opravdu kupte to DVDíčko z trafiky za 50 Kč s Cestou do fantazie a neotupujte jim mozky takovouhle sr*čkou. ()

Reklama

Reklama