Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (341)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Breckin Meyer není Jon, takhle k Odiemu nepřišel, Nermal je tady jen obyčejný rejpal, Arlene pouze do počtu, Lewis má asi symbolizovat myši z geniálních (hlavně dospělých) komiksových stripů, Luca zase psy a ten vztah Jona s Liz?? Abych nezapomněl, Garfield, když pomineme, že kvůli ratingu výrazně snížili hladinu jeho ikonického cynismu, tančí na Jamese Browna a Black Eyed Peas. :)) Odie je jediné zvíře, které nemluví, to je možná v pořádku (LOL). Ale o to tu vlastně nejde. Je tu jakýsi Happy Chapman jako záporák (kde jste k němu přišli?), který chce do svého stupidního televizního pořadu psa, protože je alergický na kočky. :))) Hloupý dovětek legendárního komiksu i hraných rodinných hovadinek s mluvícími zvířátky 90. let a začátku tisíciletí. Ty 2 hvězdy jsou hlavně z nostalgie, za Jennifer a dva fakty. Jedním je, že se Jim Davis později zaprodal natolik, až je to k pláči a nechal ještě mnohem víc pohřbít značku tou trojrozměrnou (kompletně animovanou) hrůzou pro nové generace předškolních dětí. A tím druhým, že čipmankové po hraných Garfieldech dostávali od Foxů podle mě přeci jenom větší facky. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

totalni pohodovka s krasnou JLH a hodne nevyraznym garfieldovym panickem, ktereho pocitacova animace v pohode prehrava, no ale to byl mozna zamer. doporucuju shlednout vystrizene sceny na dvd, kterych je hafo a na kterych jsou mozna ty nejlepsi sceny filmu. opravdu hodne necitlive sestrihany film, o 15 minut delsi by byl super a prave s temi vystrizenymi scenami to je za ***. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Holla (Album Version) - Baha Men ,2. I Got You (I Feel Good) (Album Version) - James Brown ,3. Honky Cat (Album Version) - Elton John ,4. Hound Dog (Album Version) - Elvis Presley ,5. What's New Pussycat? (Album Version) - Tom Jones ,6. Wild Thing (Album Version) - Cheap Trick ,7. Cats Vs. Dogs (Album Version) - Matthew Sweet ,8. Stray Cat Strut (Album Version) - Stray Cats ,9. Fat Cat Keeps Getting Fatter (Album Version) - Squirrel Nut Zippers ,10. Talk To The Animals (Album Version) - Sammy Davis, Jr. ,11. Walking The Dog (Album Version) - Rufus Thomas ,12. Atomic Dog (Album Version) - George Clinton ,13. More Than A Friend (Album Version) - All Too Much ,14. Happy Together (Album Version) - The Turtles ,15. You've Got A Friend (Album Version) - Al Green ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi nelíbil jednak jako skalní fanynce kresleného komixu, ale ani jako běžnému divákovi. Příběh ani nestojí za řeč, vtipné to není, pro půblikum nad 5 let (vyjma mojí mámy) musí protáčet oči, jak mohl někdo něco takového vůbec natočit. Animované příběhy s Garfieldem byly sice taky pro děti, ale přeci jen si ten sarkastický, líný a tlustý kocour se slabostí pro italské jídlo a tendencí k šikanování psů zachoval svojí náturu a tvář a mohli se na to dívat i odrostlejší diváci, fanoušky komixu to neurazilo, ale tohle je HROZNÝ! Vlastně ani nevím, za co je ta jedna hvězdička, možná že pro diváky do 5-ti let... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne príjemný hraný animák, ktorý ale stroskotáva na scenári. Je to veľká škoda, lebo Murrayovi to s nezbedným kocúrom dokonale sekne. Už len aby sa s tým tvorcovia pohrali v dvojke, čoho sa ale obávam. Mačka je ale neskutočne sama o sebe zábavná a jej salámovitosť sa dala oveľa lepšie zúžitkovať. 55%. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Když jdou Jon (Breckin Meyer) s Garfieldem (Bill Murray) k autu, v českém dabingu se Garfield ptá, zda pojedou mimo jiné do „olivové zahrady“. Olive Garden, jak Garfield říká v původním znění, je název proslulého (a kvůli své kýčovitosti často zesměšňovaného) amerického řetězce restaurací s italskou kuchyní. (machonza)
  • Padesátimilionové zfilmování světoznámého stripu zaútočilo na peněženky amerických diváků a během prvních tří dnů promítání si z kin odneslo téměř 22 mil. dolarů. Garfield si do prasátka v Severní Americe uložil celkem 75,4 milionů, na celém světě pak 203,2 mil. (imro)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama