Reklama

Reklama

Agent Cody Banks 2

  • USA Agent Cody Banks 2: Destination London (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cody Banks je šestnáctiletý tajný agent CIA, který je na výcviku náctiletých špiónů. Když na návštěvu přijedou rodiče, tak jsou všechny technologie schovány a děti předstírají, že se jedná o běžný letní tábor. V noci do tábora přiletí vojáci CIA, kteří chtějí dostat velitele tábora Diaze. Cody mu pomůže uniknout, protože si myslí, že se jedná o cvičení. Pak se ale dozví, že agenti chtěla Diaze zatknout. CIA má pod táborem tajné skladovací prostory, kde se nachází ukradená technologie, zbraně a vynálezy. Diaz ukradl software pro kontrolu mysli, může tak ovládat lidi a globální důsledky této krádeže mohou být obrovské. Vláda chce dostat disky zpět do bezpečí a Cody se dobrovolně přihlásí k dopadení Diaze. Při krycí akci musí Cody zapadnout mezi členy mezinárodního orchestru, který vede lady Kenworthová. Její manžel lord Kenworth jako jediný dokáže spustit program ovládající mysl člověka. V Londýně bude Cody spolupracovat s Derekem Bowmanem. Tento týden se v Londýně koná setkání světových politiků a agentům je jasné, že ti budou cílem Diaze a Kenwortha. Cody se usadí s dalšími hudebními génii v domě Kenworthů, kde dělá Derek kuchaře. K jeho velkému překvapení hraje jeho klarinet sám. Diaz navštíví doktora Kenwortha přímo v domě a Cody odposlechne jejich plány. Cody se nepozorovaně dostane do Kenworthova zdravotnického zařízení, kde zubař Santiago, Diaz a Kenworth umisťují muži mikročip do zubu, který působí na mozek a oni ho tak dokáží ovládat. Codyho zachytí bezpečnostní kamery, Kenworth pozná chlapce s klarinetem a Diaz chlapce z tábora. Diaz na chlapce čeká u školy, aby ho zlikvidoval. Po honičce a rvačce se podaří Codymu utéct, pak ho ale zatkne policie. Od výslechu ho dostane Emily, dívka z orchestru, která pracuje u britské tajné služby. Když jde Emily pro pití, tak je Cody unesen a je mu implantován do zubu mikročip... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Frankie Muniz patří do elitní skupiny nejméně příjemných herců na této planetě a jeho filmy toto zařazení respektují ve vzácné shodě. Agent Cody Banks není žádnou vyjímkou. Nudné, trapné, dokonale zbytečné. Jediná věc, co mne trošku pobavila, byla příruční raketomet, jinak opravdu utrpení. Hudba: Mark Thomas. 20% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Na začátek by asi bylo vhodné říct, že jsem neviděl první díl. Ale to celkem nehraje roli, protože i když je nějaký film přehnanější a blbější "proto, že je to dvojka, a u dvojek to tak prostě musí být", stejně ode mě dostane čočku, pokud "to" nemá nějaký smysl. A nutno říct, že Cody Banks je esencí klasické tupé akční zábavy pro děti, založené na tom, že někdo něco rozbíjí, někdo někam "srandovně" padá, někomu se něco nedaří, a všechny vedlejší postavy jsou tak či onak groteskní - špiónská zápletka a nutné propriety jsou jenom nahraditelnými rekvizitami. Na druhou stranu čemu se divit, když otcem prvního filmu a scénáristou dvojky je Harald Zwart, tvůrce takových opusů jako druhý remake Růžového Pantera nebo teď čerstvě Kung-fu Kida (rafinovaně skrytý pod názvem Karate Kid;)). I takový prostoduchý Stormbreaker se bez těchhle obezliček obešel, a byla to o poznání kvalitnější zábava, jakkoliv taky nešlo o žádnou bombu. Frankie Muniz už by možná měl přestat strkat frňák před kameru, protože mezi béčkaři (a céčkaři) je spousta sympatičtějších a schopnějších herců, ale tyhle nářky mají asi takový smysl jako chtít přesvědčit producenty o zbytečnosti a zlu vytváření dalších S Clubů 7 - ale no ne, to je náhodička, ona tu hraje slečna "me so prefabricated", Hannah Spearritt, jedna z hrdinek zmíněné tragédie komercí vlečené "kultury" s číslem v názvu. No a na závěr je tu ještě tragédie jiného druhu - a to tragédie překladatelská...český dabing obsahuje perly jako "Oheň v díře!!!", a to je už teror, jaký nejsem ochoten (ať nežeru, tak do data vzniku filmu) patnáct let po revoluci tolerovat, zejména u dětských filmů:P 20% a už nikdy víc. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Pokračování dalšího akčního mladého Jamese Bonda? Ano, Agent Cody Banks je zpět, a jeho nová práce se bude odehrávat až v Londýně. Výbava Londýnských agentů, ta by vás nenapadla. I tentokrát to bude jízda. A i tentokrát je v tom slečna. Soundtrack TOP. Poznámka: Codyho pomocník je tentokrát super, a dělá z toho super zábavu. 😄 Hvězdiček 4 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté co ředitel výcvikového střediska mladých agentů (maskovaného za letní tábor) zmizí, je jeden z nejlepších dětských agentů, Cody Banks (Frank Muniz) pověřen úkolem Diaze najít a odhalit co má za lubem. Jeho spojení s anglickým filantropem a vědcem, zabývajícím se výzkumem ovládání mysli, lordem Kenworthem rozhodně není náhodné. Cody Banks v přestrojení za klarinetistu se vetře do dětského sboru vedeného lady Kenworthovou a pokusí se zabránit nejhoršímu... Už první Cody Banks neoplýval žádnou velkou logikou, a spíš splýval na vlně započatou skvělými Spy Kids. A pokračování v tomto trendu pokračuje, a navíc, jako každé správné pokračování, je o řád blbější. První polovina filmu je ještě jakžtakž zkousnutelná, a semtam jsem se i pousmál (jak to mají dnešní agenti "jednoduché") a naproti tomu druhá polovina je naprosto nekoukatelná a vydržel jsem ji jen s blízkou vidinou závěrečných titulků. O českém dabingu tady bylo zmíněno leccos, a fire in the hole bych jako oheň v díře fakt nepřekládal.... ()

Kinderr 

všechny recenze uživatele

Kluk, kterému je asi 14 a už je tajný agent. Stávají se mu samé trapné věci, jak už to u takových to filmů bývá zvykem. Ale nebojte se určitě zase zcela sám možná s pomocí pár ještě menších děcek, zachrání svět a budeme všichni v bezpečí.....Ale ať jsem trochu optimistická dá se na to dívat a mladší generace- teenagery to možná i nadchne. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama