Reklama

Reklama

Pozemšťané

(neoficiální název)
  • USA Earthlings
všechny plakáty
USA, 2005, 96 min (Director's Cut: 130 min)

Obsahy(1)

Dokument americké ekologické organizace Nation Earth se snaží ukázat brutalitu, kterou lidé páchají na zvířatech, aby dohnal diváky k přehodnocení svého životního stylu. Je rozdělen na několik částí: domácí mazlíčci (odchyt a utracení zdivočelých psů), jídlo (mučení a porážka dobytka na jatkách), oblečení (zabíjení zvířat pro kožešinu), zábava (kruté životní podmínky zvířat v cirkusech, smrt v rodeech a v korridě). Film je vlastně komentovanou sérií jednotlivých záběrů, z nichž většina je údajně pořízena skrytou kamerou na skutečných jatkách a podobných místech a nebyla doposud nikde uveřejněna. (gjjm)

(více)

Diskuze

Khalesi

Khalesi (hodnocení, recenze)

..pro vegana maso rovná sa mrtvola? no a iní žerú snád tie zvieratá živé? panebože kde to som? zviera žilo, prišiel sadista zabil ho a ostatní-"dobrí ludia"-ho zožrali, fakty. A preto, že medzi týmito úkonmi uplynulo dosť času a dosť utrpenia, ktoré ale prežívali zvieratá, čo sa nevedia brániť a nemožu si posťažovať, tak to "dobrým ľuďom" nevadí, pretože to, čo sa nedeje im ich jednoducho nezaujíma. Nepoznám jediného človeka, ktorý si v dnešnej zhýčkanej civilizácii dokáže predstaviť akú bolesť musia zvieratá zažiť, tak s tým buďto niečo urobte, alebo aspoň nemelte tieto sračky...

Khalesi

Khalesi (hodnocení, recenze)

Tvoje demence je nekonečná...tento dokument ukazuje to, aký hnus konajú ludia, a ty si proste tak strašne mladý - aspon dúfam- a jednoduchý, že tvoja hlavička to proste neni schopná pobrať a kvoli takým ako ty to tu vyzerá presne tak ako v tom dokumente. Niektoré veci sú takto jednoduché...

Khalesi

Khalesi (hodnocení, recenze)

Ku komentáru Flippera by som rada dodala, že film síce neponúka riešenia, ale pokiaľ je niekto iteligenčne a emocionálne v poriadku, tak snáď sám od seba vie, čo je dobro a čo je zlo. Taktiež nám nikto každý deň nepripomína, že sa navzájom nemáme vraždiť, ale je to naša voľba, jednoduchá a jasná. Ak niekto sám od seba nevidí, že to čo robíme zvieratám nie je ani trochu v poriadku, že je to bezohľadné a brutálne, tak mu ani dokument nepomože...alebo sa mýlim? Keby tam bolo -nepodporuj to, buď vegan nepoužívaj testovanú kozmetiku atd-okamžite by to ľudia urobili? Takéto rozhodnutie pramení od srdca a z morálnych príčin, nie preto, že to človeku niekto nadiktuje. Tento dokument má za úlohu ukázať to, čo bežne každý nevie a svoj účel splnil.

Uživatel whack smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Krissty

když se budu dívat na miss world jak sedí na záchodě a tlačí půl kg.hovno a někdo na to téma natočí dokument jak někdo takovej může být považován za miss world.tak ano z takových nechutností bych se tak akorát posral..ale když se to veme tak jak má.a budu koukat na její porno hned to bude o něčem jiném.tento dokument ukazuje ten hnus..ale hnus se dá ukázat na čemkoliv ať už jídlo atd atd..takže ten kdo je vypatlanej a chce založit svůj úsudek o (špatnosti masa) na základě tohoto stupidního dokumentu...tak ať . Demence je nekonečná.

na příspěvěk reagoval Krissty, Martin741

Krissty

Krissty (hodnocení, recenze)

1) Ř je měkká souhláska. 2) když to není dobré pro tvoje oči, jak to může být dobré pro tvůj žaludek?

 (hodnocení, recenze)

tomudle jsem dal odpad protože se na to nedalo dívat .Tento dokument ala ukážem lidem hnusný sadomasoteror s morálním textem mě znechutí psychycky natolik že jsem rád že jím maso.takovéto sračky můžou točit jenom vegani..a pošahanci.Jsem slušný člověk co jí maso, a co jako ?To že si dám řízek s bramborem a někdo to nazve mrtvola v trojobalu (Ano pro vegana maso=mrtvola)..je u mě omezený dement.Který se neměl narodit jako člověk. Každý kdo má mozek pozná rozdíl mezi mrtvolou a masem na talířy.

na příspěvěk reagoval Krissty, MegSimpson

Khalesi

Khalesi (hodnocení, recenze)

Martin741

verejne sa teda ospravedlnujem že som ta obrala o tvoj vzácny čas tým, že som sa pokúsila zmenit tvoj názor, myslím, že už nám je všetkým jasné, že to je márna námaha...

na příspěvěk reagoval Martin741

Krissty

Krissty (hodnocení, recenze)

Martin741

Jaký čas? Jde jen o to v obchodě sáhnout do jiného regálu, nebo si v restauraci objednat něco jiného, to je celé. Víc času nepotřebuješ.. A jestli jde o to, že nemáš čas na to myslet (tzn. nechce se ti), tak potom chápu. Myšlení je náročné.. O:)

na příspěvěk reagoval Martin741

Khalesi

Khalesi (hodnocení, recenze)

Martin741

podla mna existujú dva druhy ludí-takí ktorí sa zaujímajú len o seba-ich nikto nikam nezatvára, nereže do nich, neberie ich od matky, netransportuje v otrasných podmienkach a nemasakruje na bitúnkoch-takže im je to jedno-z cudzieho krv netečie, alebo tí druhí, ktorých zaujíma aj ked sa niečo zlého robí tým ostatným okolo. je to bud alebo, ked to vieš ako to funguje možeš budto zavriet oči a podielat sa na tom, alebo proti tomu niečo urobit, v podstate je to smiešne jednoduché

na příspěvěk reagoval Martin741

Khalesi

Khalesi (hodnocení, recenze)

Martin741

vieš to je tak, že vačšina z vegetariánov či veganov nie sú nejakí fanatici, tí ktorích poznám ja sú vlastne proti sposobu ako sa chovajú a ako sa zabíjajú, je to skorej nejaký etický aspekt celej veci. naši predkovia maso jedli raz dvakrát do týždna a stačilo im to, keby sme ho takto konzumovali aj my bolo by po probléme, pretože by sa síce maso zdražovalo, ale bolo by určite kvalitnejšie, keby sa zvieratám zaistil normálny život a čo najhumánnejšia smrt, ver mi, že ide len o zisky a všetci ktorí to podporujú si serú do vlastného hniezda...ale na to príde vela ludí až vo vyššom veku ked začnú mat zdravotné problémy, alebo si to v horšom prípade nikdy nedajú do súvislosti a preplávajú životom v blaženej nevedomosti..

Khalesi

Khalesi (hodnocení, recenze)

Gladiator15

WHO existuje, to ja ako zdravotná sestra samozrejme viem a tak isto je mi známe, že žiadny lekár normálnemu zdravému jedincovi nenariadi zo zdravotných dovodov konzumáciu masa, tak isto neviem ani o tom, že by vyložene maso bolo zdrojom niečoho čo neobsahujú dajme tomu syry, alebo mlieko. Tým pádom je jasné, že konzumácia masa pre človeka nikdy nebola a nebude podstatná, všetky potrebné živiny nájdeš v strave, ktorá nie je závislá na vybíjaní zvierat. Práve naopak je v dnešnej dobe konzumácia masa zdrojom mnohých civilizačných ochorení ktorým vedie napríklad rakovina čriev, alebo obezita, pretože samozrejme absolútna vačšina masožravcov potrebuje mat maso aspon 3 krát denne, pozri sa okolo seba, vážne si myslíš, že sú tí ludia takí obézni zo zeleniny? 

na příspěvěk reagoval Martin741

Příspěvek byl smazán administrátorem.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Gladiator15

nedá sa debatovať s narcistami ktorí argumentujú urážkami a demagógiou, ja ich nechám žiť v tom ich ružovom svete a hladkať si svoje ego, nezaujímajú ma :D

na příspěvěk reagoval Martin741

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Ja tých ľudí nepoznám, to máš pravdu. Ale vieš, existuje niečo ako vedecké štúdie a prieskumy. Existuje niečo ako medicína a tá sa celkom slušne zaoberá vplyvom modernej stravy na zdravie človeka. Existuje taká organizácia, ktorá sa volá WHO, ktorá vydáva správy o stave zdravia obyvateľstva. O tom aká by mala byť optimálna konzumácia mäsa v porovnaní s tým, aká je. Vo vyspelých krajinách. Preto som písal, že by to bola win - win situácia. Vieš, ja si tu narozdiel od teba nič necucám z prsta, ale opieram sa len o verejne dostupné materiáli.

na příspěvěk reagoval whack, Khalesi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama