Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Constantine od malička vidí svět takový, jaký opravdu je. Má schopnost rozeznat anděly a démony skryté pod lidským vzezřením. Tím, že se dříve snažil spáchat sebevraždu a nežil zrovna životem světce, si přímo koupil vstupenku do pekla. Když jeho plíce začnou vypovídat službu kvůli neustálému kouření cigaret, dozví se od lékařů, že zemře mlád a bude to brzy. Dá se dohromady s nedůvěřivou policistkou Angelou Dodsonovou, aby společně vyřešili záhadnou sebevraždu jejího dvojčete. Pátrání je přivede do světa andělů a démonů, který existuje těsně pod povrchem Los Angeles. Stanou se zajatci sledu katastrofických událostí z jiného světa a pokusí se najít vlastní klid za jakoukoli cenu. (Nova Cinema)

(více)

Diskuze

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Tento filmový Constantine mi sedel viac ako ten teenage seriál kde nemohol ani fajčiť :D. Dúfam že im to pokračovanie vyjde...

Uživatel Raccoon.city smazal svůj příspěvek.

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Herec Peter Stormare (Lucifer) na svém Instagramu potvrdil, že pokračování Constantina je ve vývoji!

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

niektore sceny su dobre, pribeh je ale plytky a miestami nelogicky. mutikulty je uz pritomne. neviem kto a v akom filme s tym zacal, ale ked sa niekde objavi obluda tak vydava podobny zvuk a nezalezi na tvare, je to take detinske. a gabriel vyzerala fajne, keby sa tam objavila viackrat dal by som aj 4, takto je to 2/5

Příspěvek byl smazán administrátorem.

iwik

iwik (hodnocení, recenze)

Alena77

Protože měl zkrátka plné zuby lidí. Sám to Constantinovi řekl, poté co se mu zjevil, když byl zabit Chas. Štvalo ho, že Bůh je k lidem příliš shovívavý a jeho milost může lacině dostat i sebevětší hříšník - stačí když se bude kát. Proto chce na zemi seslat peklo, protože jen ti, kdo ho přežijí jsou opravdu hodni lásky Boží. 

na příspěvěk reagoval Alena77

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Já jsem nepobrala toho Gabriela. Chápu to dobře, že chtěl pomoc synovi dabla dostat se na svět ? Ale proč?

na příspěvěk reagoval iwik

Uživatel Saraph smazal svůj příspěvek.

Uživatel vlachino smazal svůj příspěvek.

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

movieband: Koukám, že reaguju skoro až po roce, ale co se týče "křesťanské stránky", tak si myslím, že film docela přesně reflektuje na křesťanství jako takové, církev a pod. Způsob jakým jsou do děje zapracováná známá náboženská  (nejen)  dogmata  nemá chybu  a hlavně je to komiks, a ne film o noemově arše, který se vysíla o vánočnách svátcích, takže to musí mít kapánek šťávu.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Yop, dost dobrej film, jen co je pravda a zcela určitě na to kouknu ještě jednou a budu se modlit, abych po druhé projekci ještě o hvězdičku přidal na konečných 5*.. =] Mj mě z celého filmu nejvíce učarovala postava Gabriela v podání skvělé Tildy Swinton.. !

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

SPOILER to zdvižení prostředníčku a pohled, když odlítal do nebe, fakt nemělo chybu.. :D A Stormare taky ne, musí se to brát pořádně s nadhledem a taky se to tak samo bere

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

skvělé efekty, skvělá hudba a skvělé herecké obsazení .... podoba pekla byla hodně zajímavá a Reeves jakožto ,,lovec démonů''byl parádní, ale přece jenom tak pár věcí nedávalo smysl ... po křesťanské stránce je to překrucene jak sviňa .. od každého neco jinak celkem v poho film :)

vod0

vod0 (hodnocení, recenze)

hah šmrcozní film se skvělým hlavním "hrdinou", parada, a ten fakáč jak šel do nebe byl úžasný :D:D

iwik

iwik (hodnocení, recenze)

Skvělý film. Největším plusem je podle mě herecké obsazení. Efekty a hlášky ovšem taky nemají chybu. Prostě tomu filmu nic nechybí. Navíc Keanu tu vypadá až moc dobře na to kolik mu v té době bylo. Takže 5 hvězd jistých a zároveň také 1 z mých nejoblibenějších filmů.

marish_maja

marish_maja (hodnocení, recenze)

moj film #1 ... skvely dej, efekty, hlasky a herecke obsadenie...bavilo ma to od zaciatku po koniec... krasa :)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

CRYPT: tak to se divím že si nedal odpad:-D a když nemusíš dvě hlavní postavy tak je celkem jasné že ani film se Ti nebude líbit na rozdíl od mně já tomu dal 5* protože to byl naprosto úžasný film!!

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

Reevse nemusim a hrecku Weiszovou nesnasim... Film je o hovne, efekty ujdou, scenar nuda... Nejvic me dostal ten mychyrkovsky pristup na zacatku filmu jak Reeves jde provadet exorcismus u te posedle mlade cinanky... 3 hvezdy a to jsem se rozhodoval mezi 2 -3mi...

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

moc hezký film,viděla jsem ho už hodněkrát a pořád se mi líbí,je docela neobvyklé slyšet jak Reeves pořád říká - i nomine patris ,..... :-D

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

qazqaz: Cekat na neco, co muze byt cokoliv a ono to neprijde. Treba ses dockal konce, ten prisel.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

pěkné, pěkné... akorát Gabriela jsem si představovala jako chlapa... nevadí:D

qazqaz

qazqaz (hodnocení, recenze)

Celý film jsem čekal na něco, co bohužel nepřišlo. Mohlo to být cokoli, takhle jsem to jen protrpěl až do konce. Příště se zase budu držet své tradice a vypnu nejpozději v půlce.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Super film s vtipným hlášky. jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec!!!

Crysis52

Crysis52 (hodnocení, recenze)

mozno ze ostatnych nastvem ale pre to bol super film jak ma sklamal spiderman 3 ale pozrel som si toto a hned som bol vesely keanu reeves v tomto filme fakt boduje ,,jsem constantine john constantine ty hajzle"

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

Keanu Reeves umí i jiné žánre.Constantine je dúkaz.........

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Mám dojem, že zde jde nejen o protikuřáckou kampaň (díky Dr. Mlíko) ,ale hlavně o jakousi hollywoodskou pro křesťanskou agitku. Tohle přesvědčení mě napadlo na začátku filmu a závěr do orazítkoval.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

4* , je to dost slusne by som povedal, dobry filmecek

exoomer

exoomer (hodnocení, recenze)

Mozno som prikapcany ja, ale ten film som si pozrel 2x a stale som presne nevedel o co tam ide. Mozno to bolo aj tym, ze som vzdy poslednu pol hodinu podriemkaval :>

majky91

majky91 (hodnocení, recenze)

Výborný film od začiatku do konca***Jmenuju se Constantine, John Constantine. Ty hajzle.***Angela Dodsonová: Moment! Jedete do podzemí? John Constantine: To se ještě uvidí.****A koniec úplne bez chyby odkedy vošiel do nemocnice až po príchod satana-Ahoj, jmenuju se John. Právě porušujete Rovnováhu. Rozejděte se nebo vás čeká deportace. Vás všechny. ... Pozdravujte v pekle.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Myslím si, že takto ako nám to Francis Lawrence podal - to naozaj je a nemyslím kopiu a pod blbosti ale boj o nás a boj v nás ....

Fildas

Fildas (hodnocení, recenze)

Pro mě osobně má tento film dosti propracovaný děj, není to nějaký prostoduchý horor, dobré efekty a hudbu. A celkově mě tenhle žánr baví, a Kate tam vypadá mrtě dobře . :D

dieFcina

dieFcina (hodnocení, recenze)

premna sa Constantine stal srdcovym filmom.. vzdy ked mam cas si ho rada pozriem.. kazdy zaber je dokonale kompozicne vyvazeny (aspon teda pre moje oko) a lepsie si to uz ani neviem predstavit.. nikdy predtym sa mi nestalo, ze by ma film tak komplexne uchvatil, ci uz prostrediami, plynulym priebehom kde sa stale nieco deje alebo vymakanymi charaktermi, ktore hraju sympataci herci.. modlim sa za pokracovanie, nech ma nesklame.. :)

Sakalik

Sakalik (hodnocení, recenze)

Celkově se mi film líbil, rozhodně patří k těm lepším. V průběhu filmu nadšení kolísalo, prostě některé scény mi nesedly. Jinak Reeves zahrál svou roli suprově. Doporučuji shlédnout...

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

bohovské, bohovské!!! rola pre Reevesa ako vyšitá :) prvá komix adaptácia, čo na mňa hlboko zapôsobila..... na druhýkrát ešte omnoho skvostnejší zážitok..... fakt bohovské a Stormare a Swinton niečo nenormálne...!!!

fellow

fellow (hodnocení, recenze)

no,je to taková jiná verze "vymítače dábla",ale jinak natočená a moc se mě to líbilo.skvělý scénář se skvělým Reevesem

Dave86

Dave86 (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že se nehrálo na předlohu. Lepší Reeves, než blonďatý Sting nebo spíš zpěvák kapely Rebell Yell(i když mám oba rád).

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

drexik : To hej to hej, Stormare je fakt neskutočný. Herecký búh...... vlastne dábel

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

Pro me asi nejlespi komixacky pribeh (kam se hrabe spiderman, daredevil ...atd). Keanu je v roli vymitace skvely, zvlaste to jeho opovrhovani virou ..., ale nejvic se mi asi libil Peter Stomare v roli Satana

Související novinky

Druhé Já, legenda se hýbe kupředu

Druhé Já, legenda se hýbe kupředu

03.12.2023

Já, legenda bylo hitem, zejména na domácí půdě. Postapokalyptický snímek, v němž se Will Smith jako vědec a domnělý poslední člověk na světě snaží vypořádat s následky nákazy, jež zdecimovala lidstvo… (více)

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

18.02.2021

Produkční společnost Bad Robot režiséra a producenta J. J. Abramse (Star Wars: Vzestup Skywalkera, Star Trek) oznámila, že chystá televizní reboot komiksového Constantinea. Oblíbená postava má jedno… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Constantinea?

Jak to vypadá s pokračováním Constantinea?

15.11.2020

Herec Peter Stormare (Armageddon, John Wick 2) na svém Instagramu potvrdil, že dvojka filmového Constantinea s Keanu Reevesem je oficiálně v přípravě. Herec, jenž v prvním filmu ztvárnil Lucifera,… (více)

Reklama

Reklama