Reklama

Reklama

Vybíjená

  • Česko Vybíjená: Běž do toho na plný koule (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budete nadskakovat, kroutit se a umírat smíchy při sledování Vinceho Vaughna a Bena Stillera, jak si vyrovnávají účty při zápase ve vybíjené, kde vítěz vyhrává úplně všechno. Pod bolestivým dozorem legendárního šampióna Patchese O'Houlihana (Rip Torn) se Peter LaFleur (Vince Vaughn) a jeho parta hráčů - Průměrný Joe - připravují na Červenou kobru, skupinu vedenou egoistickým majitelem kolosu fitcenter Whitem Goodmanem (Ben Stiller). Je to naprosto jedinečný příběh o smolařích, plný humorných gagů a nefalšované zábavy. (Magic Box)

(více)

Recenze (763)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Osvěžující komedie se spoustou originálních a velmi vtipných špeků (jen u těch klíčů to bolelo). Obdivuji Bena Stillera, že ze sebe z grácií udělá totální hovado a ještě si to financuje, fakt formát. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Zápasy ve vybíjené jako hlavní náplň filmu. To přece nemůže fungovat... nebo ano? Moment, jede v tom Stiller! Eh... no zase je to kultovka ;). Určitě ne tak dobrá jako Zoolander nebo Starsky & Hutch, ale stále se spoustou VELICE silných momentů, které rozdmýchají divácké bránice do závratných poloh. Bez debat nejujetější film tohohle roku ;). ***1/2 ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Přísahám na svaté ostatky Davida Hasselhoffa, že kdyby se ještě více zapracovalo na scenáři, tedy kdyby spousta slibně načatých scén bylo vtipněji vypointovaných, že bych tu čtvrtou* přihodil. Daleko k ní nebylo, především díky několika kousavým pohledům na kult těla, vládnoucího ve Státech, pár vtipných cameo rolí (Lance Armstrong rulez!) a ukázkovému blbovi Benu Stillerovi. Jenom nechápu, co je pro jiné tak zajímavého na fádním hereckém projevu Vince Vaughna. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Komedie stojící na tom, že drtivou většinu času zíráte s otevřenou...otevřenými ústy na to, co za úchylný narcistní výstup ještě dokáže Ben Stiller vykouzlit. U toho zbytku si říkáte, že Farrelly brothers mají pořádně vykutáleného kandidáta na osvojení, protože šikanovat partu degenů tak jako oni neumí nikdo a Mr. Thurber se jim dost zdárně snaží vyrovnat. No a pak je tu samozřejmě ještě Lance Armstrong, který vás svým kamenným výrazem zatluče do země, abyste si vzápětí uvědomili, že takhle dementního komentátora (ne Lance Armstronga;)) už jste určitě taky zažili. Zopár kultových scén (jako je ta s Chuckem Norrisem nebo Davidem Hasselhoffem) included a zábava zaručena, ale rozhodně ne pro každého, včetně mě. 60% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

"Promiň, trošku jsem si ublinkla do pusy" A já můžu jedině dodat, že onu nevolnost určitě nevyvolala tato božsky vtipná odvazová komedie. Fuckin' Chuck Norris! (to jen abych zapadl mezi ostatní) 85% Zajímavé komentáře: Gemini, Le_Chuck, JohnnyD, liuk, Lukiš, Ivoshek ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu nebude už nikdy vybíjená jako dřív. MOV začal dokonce vést diskuzi zda nezačlenit vybíjenou na OH. Pozorovat jak jeden druhého vybíjí je asi nejlepší sportovní zážitek. I já hrál kdysi na základní škole tenhle královský sport holky v modrých trenclích a bílém tričku, my v červených a bílém tričku a mohlo se začít s "vybikou".Já byl jednou tak vybitej,že jsem nedohrál!! Po tomhle fillmu se mě zmocnila nutkavost vzít míč a jít do ulic vybíjet!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie, která si neváží ničeho. Agresivní chvílemi lehce nasprostlý humor, který je z Frat Packu znát ani zde nechybí. Příjemně překvapí herecké osobnosti typu nepřemožitrelného Čaka Norrise nebo Dejvida Hasselhoffa, kteří si role užívají. Ještě aby ne. Taky je to role v jednom z nejlepším filmu, ve kterém hráli. No skoro ani nehráli. Hlavní je, že nápad je originální, ale jeho průběh se mi příliš nelíbil. Ben Stiller tu byl fakt šílenej. Šílenej je slabý slovo. Ono ho není moc vidět v těch romantických komediích. Takový nešikovný ale sympatický kluk a tady takovej šílenec, kterého nikdo nemůže mít rád. Tahle komedie je hrou paradoxů, ale povedla se vcelku slušně. Sice se neubránila prvního dojmu z toho, že kostra scénáře je vcelku omšelá, ale občasné vtípky se dokážou na stranu dobra připsat. --- Ty nejsi muj šéf! Já jsem svůj šéf! Já jsem se vymyslel! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s dokonalým Benem Stillerem. Kdo se při sledování této komedie nezasměje ten snad ani nežije. Neviděl jsem tam Stillerovo "dvojce" Owena Wilsona, celkem se divím. Vypilování pravidel vybíjené do nejmenších detailů a z ní vytvořen masivně oblíbený sport. To může napadnout jen blázna, ale stojí to za to (ještě teďka se směju...). ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšila, že konečně uvidím film o sportu u kterého znám pravidla hry a zase nic, buď je to úplně jiná hra anebo mají v Americe i u vybíjený něco extra. Tak to mě teda vážně naštvalo, ale když pominu pravidla hry docela jsem se bavila. A bavili se jistě i moji přátelé a kamarádi, když jsem je obvolávala a zkoušela z pravidel „české vybíjené“. Vřele doporučuji obojí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělý Ben Stiller a vůbec tak ňák všichni to zahráli jak měli. Bezva gagy a vůbec celkově je tenhle film vtipnej např. David Hasselhoff jako idol Německého mužstva, porotce Chuck Norris atd. (počkejte až do konce titulků nebudete litovat) :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

White je zakladatelem sítě posiloven, ve kterých udělají s Frankštajna -Frankfajna. Peter je zase trošíčku švorc. Má taky posilovnu, ale je to starej dobrák. No a když do 30ti dnů nezaplatí 50 000 doláčů, příjde o ni. Když selže nápad s mytím aut, nezbývá než se přihlásit do turnaje ve vybíjený..... . Stiller je fakt dobrej slizoun, Vough si zase získá vaše sympatie. Stejně jako Christine Taylor. Taky je zde hodně uchylnejch vtipů, ale občas jsem se docela bavil. Hlavně při hře. Proto je škoda, že samotná utkání nedostala víc prostoru. Na jedno zhlédnutí stačí, protože podruhé bych se asi neměl čemu smát. A stopáž 1,25 je asi taky trochu moc. Aspoň na mě. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Main Title (04:00) ,2. Last Year (00:13) ,3. Martha (00:14) ,4. Cradle Out (00:19) ,5. Waouw-Yeah (00:14) ,6. Steve The Pirate (01:20) ,7. Who Wants To Buy This Place? (00:38) ,8. Globo Gym (01:49) ,9. 30 Days (00:40) ,10. You Had Me / Doughnut Torture (00:40) ,11. Penis Pump (00:35) ,12. Back At Joe's (00:27) ,13. Don't Crap Where You Eat (00:31) ,14. Dodgeball (01:22) ,15. Über-Americans Movie (02:43) ,16. Video Spying (01:01) ,17. Not Quite Boy Scourts (00:19) ,18. The Globo Purple Cobras Team (01:41) ,19. Threat (00:39) ,20. Patches O'Houlihan (01:23) ,21. 8 Years Of Soft Ball (01:01) ,22. Unicorns House (00:32) ,23. We Want You On The Team (0=.51) ,24. Gangsta Team (00:40) ,25. German Team (00:32) ,26. 1st March (02:16) ,27. Hasselhoff's Anger (01:11) ,28. Day 2: Salacious 16 (00:47) ,29. 2nd Match (02:30) ,30. Gordon Wins (00:35) ,31. Luck Of The Irish (00:20) ,32. Room Visitor (00:43) ,33. The Deal (01:25) ,35. Strange Love (00:56) ,36. Sad Pirate (00:51) ,37. Peter Is Gone (01:57) ,38. Cheerleaders Championship (00:24) ,39. Lance's Speech (00:29) ,40. The Jury Decision (02:52) ,41. For Patches (00:23) ,42. The Match (04:14) ,43. Sudden Death (04:31) ,44. 5 Million Dollars (01:06) ,45. A Good Ending (02:18), ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Raz sa tomu budeš smiať. Ja sa smejem už teraz.“ Tak toto je sila, ale hoci Frat Pack mám rád, u Vybíjanej som v rozpakoch, pretože, podobne ako v Napoleon Dynamit, ani tu neviem povedať, čo sa mi na nej tak veľmi páčilo. Môžem sa snažiť opísať prekvapivé herecké výkony Bena Stillera, Vincea Vaughna a Benovej manželky Christiny Taylor (alebo Chucka Norrisa, Justina Longa, Davida Hasselhoffa, Alana Tudyka ako Piráta a Ripa Torna na vozíku), ale bolo by to zbytočné. Takisto môžem dať dole klobúk pred čertovsky originálnym scenárom, ale dokážem len heslovito spomenúť nezabudnuteľné scény (umývanie áut, krv a semeno, inštruktážny film, menšinové športy, zmiešaný tím roztlieskavačiek, „Ak uhneš hasáku, uhneš aj lopte“, úbor sado-maso, „To z nej robí najtvrdšiu ženu na svete.“, skautky, „Musíš sa nasrať.“). Smršť gagov najšialenejšieho zrna s neobyčajne smoliarskym tímom mľandravých mrcín. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecnej mega masakr, kterej mi krapet pripomnel Blackball, ale je o nekolik trid lepsi. Samozrejme pribeh jede podle klasickyho schema, looseri, ale sympataci a favorit, ale hajzl a i zaver tu je klasickej. Na dvd tvurci prihodili alternativni konec s opacnym vysledkem zaverecnyho utkani a to neni ono, takze tak jak to je, mi to vyhovuje. No, co se tyce foru, tak jsou sem tam i originalni, vetsinou hodne vtipny a sem tam nakej ten genialni. A k tomu vsemu si prictete paradni hudbu a slusnou kameru a diky stopazi 88 minut je i film dostatecne sviznej a nezadrhava. Ale tohle vse by nebylo nic bez dokonalejch hercu a tentokrat je to fakt vystavni sestava. Nema cenu komentovat vsechny cleny teamu a podobne, proste skvele vybrana sestava, takze se zminim jen o tech par, co zaujali nejvic. Nejvetsi mega krutak je Rip Torn, jako legendarni hrac a trener looseru, co slovo to naprosto kulervouci hlaska, navic je to fotrik Freddyho, co byl vyprsten. Pak tu mame Stillera v naprosto lahudkovy roli zaporaka, to je taky strasnej krutak. Z dalsich hercu jeste potesi "sef nemcouru" David Hasselhoff, kterej je, kdyz nekde hraje hlavni roli, naprosto k nicemu, ale tyhle kratky steky mu dou dokonale. A dokonce se tu na okamzik mihne i Chuck Norris a Lance Armstrong. Jen ten Vince Vaughn je mezi vsema tema krutakama krapet nevyraznej, holt takovej slusnackej dobrak v konkurenci s vymastenym zaporakem nema sanci. A vyplati se pockat do zaverecnejch titulku, kde Stiller vyjadri nespokojenost nad klasickejma americkejma koncema a predvede solidni akcicku. Jasnejch 5*, takle sem se dlouho nenasmal. ()

Související novinky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama