Reklama

Reklama

Vybíjená

  • Česko Vybíjená: Běž do toho na plný koule (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budete nadskakovat, kroutit se a umírat smíchy při sledování Vinceho Vaughna a Bena Stillera, jak si vyrovnávají účty při zápase ve vybíjené, kde vítěz vyhrává úplně všechno. Pod bolestivým dozorem legendárního šampióna Patchese O'Houlihana (Rip Torn) se Peter LaFleur (Vince Vaughn) a jeho parta hráčů - Průměrný Joe - připravují na Červenou kobru, skupinu vedenou egoistickým majitelem kolosu fitcenter Whitem Goodmanem (Ben Stiller). Je to naprosto jedinečný příběh o smolařích, plný humorných gagů a nefalšované zábavy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (764)

akisha 

všechny recenze uživatele

Až na několik zbytečně nechutných vtípků je Vybíjená skvělou crazy komedií. Nebudeme chodit kolem horké kaše, esem filmu je stoprocentně úchylný Ben Stiller, jehož macho idiot je jak neřízená střela. Nutno dodat, že Vince Vaughn vedle něj vypadá trochu jako suchar Mirko-dušinovského typu, co ale chtít po představiteli "Světlé strany Síly". Vybíjená rychle odsýpá, dost legrace si užijete v sestřihu zápasů družstev seskládaných z rapperů nebo dřevorubců, o záměně dresů nemluvě. Oddechová pohodová záležitost, která zaručeně rozesmějě. Vedle šíleností typu Děsnej doják je vyloženě skvostem. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšila, že konečně uvidím film o sportu u kterého znám pravidla hry a zase nic, buď je to úplně jiná hra anebo mají v Americe i u vybíjený něco extra. Tak to mě teda vážně naštvalo, ale když pominu pravidla hry docela jsem se bavila. A bavili se jistě i moji přátelé a kamarádi, když jsem je obvolávala a zkoušela z pravidel „české vybíjené“. Vřele doporučuji obojí. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám řachanda. Od začátku do konce. Obrovská kadence jednoduchých gagů, z nichž některé jsou celkem kruté - co chvíli někoho něco (míč / francouzák / auto) někam trefuje (do hlavy / do přirození), kombinovaná s výbornými situačními a konverzačními vtipy, hromada odkazů, úžasné cameo role (minimálně Chuck Norris, David Hasselhoff, Lance Armstrong, David Bowie....). Je to celé neskutečně svižné, nehraje si to na velké umění, ani to nesklouzává do fekálu (alespoň tedy ne často). Pro mne jedna z nejlepších komedií posledních let. Čistě pro ilustraci - v kolika filmech uvidíte člověka, jak bojuje s chutí na sladké tak, že před sebe položí koblihu a pouští si proud do bradavek? ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Komedie stojící na tom, že drtivou většinu času zíráte s otevřenou...otevřenými ústy na to, co za úchylný narcistní výstup ještě dokáže Ben Stiller vykouzlit. U toho zbytku si říkáte, že Farrelly brothers mají pořádně vykutáleného kandidáta na osvojení, protože šikanovat partu degenů tak jako oni neumí nikdo a Mr. Thurber se jim dost zdárně snaží vyrovnat. No a pak je tu samozřejmě ještě Lance Armstrong, který vás svým kamenným výrazem zatluče do země, abyste si vzápětí uvědomili, že takhle dementního komentátora (ne Lance Armstronga;)) už jste určitě taky zažili. Zopár kultových scén (jako je ta s Chuckem Norrisem nebo Davidem Hasselhoffem) included a zábava zaručena, ale rozhodně ne pro každého, včetně mě. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo to bývávaly časy, kdy jsi mohl v „těláku“ někoho sejmout beztrestně do držky mičudou a ještě ti všichni gratulovali, jak jsi dobrý v této hře. Na základce jsem měl vybíjenou hodně rád, akorát tady měli dosti pozměněné pravidla. Nicméně prdel to byla i tak. Banda retardů co neumí ani chytnout míč (ze začátku) no a proti nim slizký Ben Stiller. Tohohle borce mám docela rád a tahle dosti netradiční role – to byl docela slušný úlet. Nicméně i zbytek osazenstva si nevedl vůbec špatně. Je tu hromada vtipných situací, hlášek i těžko zapomenutelných scén. Já se u toho pobavil a to jsem od toho čekal jen další trapnou podívanou…70% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (28)

  • Ben Stiller (White Goodman) zničil tři kamery, než natočil jeden záběr přesně tak, jak si představoval. (don corleone)
  • Gary Cole (Cotton McKnight) bol pozvaný na turnaj vo vybíjanej do Chicaga. (vander19)

Související novinky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama