Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanec môže byť pre niekoho celým životom. A niekedy môže život aj skomplikovať. Umelecká, výtvarne excelentná sonda do života tanečníkov a ich osudovs prekvapivými tajomstvani. Príbeh o tom, že i umelecký rast má svoju cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

castor 

všechny recenze uživatele

Tanec mám velmi rád, ale taky mám rád smysluplný děj a netriviální dialogy. Tady už narážíme na hmatatelné problémy. Vždycky mě fascinovalo, jak někdo dokáže tanci vtisknout myšlenku, utvářet jím příběh.. Místy zajímavá, jindy zbytečně emočně nevěrohodná a křečovitě vyšponovaná sonda do světa tanečníků má solidní choreografii a zejména v posledních měsících hodně diskutovaného Patricka Swayzeho, který zde disponuje velice slušným charismatem a (v době natáčení) v jedenapadesáti letech úchvatnými fyzickými schopnostmi. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Scénář je sice prostoduchý, ale o děj v tomhle tanečním filmu až tolik nejde. Zde jde o tanec a radost z něj. A já jsem poprvé tuto radost sdílela. Patrickův a Lisin tanec mě bavil, cítila jsem z něj obrovské emoce. Z tohoto pohledu je to pro mě mimořádná záležitost. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Dirty Dancing s Patrickem Swayzem a Jennifer Grey nepovažuju vůbec za nic převratného. Nudil jsem se sice u toho, bylo to však režijně a scénáristicky koukatelný i hudebně posluchatelný. To co ale předvádí One Last Dance mu nesahá ani po kotníky vůbec v ničem. Naprostá ztráta času, ke zhlédnutí jen pro řadu fanoušků Patricka. P.S. nekoukejte na to s českým dabingem, je to naprostý otřes. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Choreografie baletních čísel zaujme, tím ale pozitiva končí. Vyprávění příběhu je zmatečné, přesto předvídatelné. Na filmu je patrné, že se jedná o rodinný podnik a krom tancování je téměř amatérský. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo příjemné vidět Patricka znovu tancovat, i když nešlo o Hříšný tanec. No, ale balet může být také hříšný. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Poslední tanec jsem chtěla vidět díky Patrickovi, který byl pro mě v mém pubertálním období velkým idolem. Jenomže kdybych dopředu nevěděla, že film je podle hry Patrika a Lisy, kteří kdysi vyučovali v baletní škole a tahle choreografie je snad i jejich počinem-jen těžko bych tenhle film dokoukala. Tanec výborný a já se klaním těmto dvěma lidem, kteří ve svých padesáti letech/Lisa 47/ jsou v tak skvělé kondici a jejich taneční projev je naprosto přirozený a mladistvý. Skvěle jim sekunduje George de la Pena. Pokud jde však o celkový děj a hlavně beztaneční scény, kdy naši hrdinové řeší minulost a všechny s ní související křivdy -najednou film ztrácí své kouzlo a stává se neuvěřitelně nudný, neuvěřitelný je bohužel i dabing. ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych neřekla, že jde o nepředvídatený, silný příběh s vynikajícími výkony a něčím navíc. Přesto jsem se byla schopná dokoukat a děkovat za slušně vystavěný děj, který měl tendenci kamsi plynout. Konec byl hodně tristní záležitost a shodil všechno na smetiště předvídatelných dojáků bez invence. Je to veliká škoda, protože všichni tři hlavní představitelé vypadali zpočátku tak nadějně....I tak bych ale neřekla, že jde o vyslovený propadák, nad kterým by bylo člověku ku dávení. Dá se a neurazí. 3,5/10 PS: Velice legrační je poslechnout si dabing. Ten film zabil se zaručenou spolehlivostí a z toho důvodu doporučuji jakékoli znění, jen ne to, co nabízí česká verze... dabing odpad!!!!! ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Když jsem to dokoukala, měla jsem rozporuplné pocity. Na jednu stranu nesmrtelný Patrick Swayze a na druhou příšerný film. Český dabing byl naprosto otřesný, hluchých míst tam bylo snad více než dabingu, a kromě Patricka byly ostatní herecké výkony naporsto příšerné. Jedniné, co mohlo tento snímek zachárnit byl poslední tanec. Což také splnil, a proto hodnotím slušných 50%. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Trapné dialogy, patetické emoce, neskutečná břečka. Tanec je krásný, ale kdyby mlčeli, tak by to bylo mnohem lepší, než ty nesmysly, o kterých si povídali! ()

cupito 

všechny recenze uživatele

Ač hříšně tancovali, nebyl to Hříšný tanec.... místy až příliš umělecké, ale za onen závěrečný poslední tanec a Patrickovo charizma dávám hodnocení "4" ()

Ed2 

všechny recenze uživatele

Přes nízké hodnocení mě tento film opravdu potěšil. Konečně taneční snímek, kde jde o nefalšovaně procítěný tanec (o což mnoho jiných filmů usiluje, ale nakonec zůstává na úrovni plytkého příběhu o ničem). Ačkoliv se dějem příliš neliší od ostatních filmů svého žánru, příběh je opravdu jednoduchoučký a zápletka není snad ani zápletkou, když jí člověk prohlédne skoro na samém začátku, má tento film něco navíc. K sympatickým prvkům patří přededevším fakt, že je velká část scén věnována právě tanci samotnému. Dále také výběr hlavních hrdinů, stárnoucích tanečníků, kteří se dostávají do konfrontace s mladšími kolegy i sami se sebou. V jejich tanečních výstupech ať už tréninkových, retrospektivních, či při závěrečném tanci vycházejí emoce skutečně na povrch. Nejde jen o efekt, tanečníci zde opravdu skrze tanec, skrze tělo sdělují své city, vnitřní konflikty a soužení. Nakonec jen dodám, že to byl příjemný film i přes fakt, že nejsem fanynkou Patricka Swayzeho, ale zde si mě získal opravdu skvělým tancem! ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

další taneční film, rozhodla jsem se podívat po dlouhé době na Patricka, ale jaké bylo pro mě zklamání, když jsem viděla, že neumí moc tancovat a to jsem ho považovala za dobrého tanečníka a on byl při tom jen průměrný, to mě dost překvapilo, a i hodně zklamalo, dalo se na to dívat, ale jednou stačilo ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Hodně tance, ale také slabě naznačený děj a blábolivé dialogy. Film ale zachraňují taneční výkony protagonistů a také účast Patricka Swayzeho a jeho manželky Lisy. ()

Reklama

Reklama