• Djkoma

Každý, kdo tenhle seriál (dokument, reality show...) shlédne, musí uznat geniálnost a přesnost Zoolandera. Mimo to je celkem sranda sledovat pohnutky všech modelek a důvody proč chtějí být milované, jejich vztahy a způsob, jakým je vybíraná nejlepší. Dost mě pobavilo, když jednu vyhodili, protože při vyhazování byla tragicky oblečená. Holt Amerika, jiný svět...(21.6.2008)

• AngelAngie

Otřesné, tragické, dementní.(31.8.2008)

• hirnlego

Je to super jako každé jiné "X hledá Y". Ta simulantka, co říká, že nechce, aby ji ostatní za její nemoc litovali, a opakuje to cca v každé své replice, je dobře nasazená koruna. Trochu zamrzí, že v takhle nazvané soutěži je opravdu hezká snad jen jedna holčička (ta, co se fotila jako Audrey). No nic, další.(18.6.2011)

• Karlos80

Oh my god that's but brutalization and cretenism in one look.(14.6.2008)

• lesumir

Vůbec né špatné, je občas zábavné sledovat, jak porota na přímo "sundává" naděje mladých krásek, kterým jejich vzhled zatemnil mozek. Nic proti nim ale nemám a jsem přející člověk, takže go go go american top models! :))(14.6.2008)

• Zeck

Na jednu stranu velice zábavná "reality-blbost", na druhou nesmyslná a nesmyslná hovadina. Krásné dívky poslouchají od starých vykopávek jak jsou nemožné. Jediné plus na této soutěži jsou ňadra Tyry Banks...(31.7.2008)

• hippyman

10% za pár pěknejch holek, pomiňme jejich intelekt, jinak opravdu slabý a nechápu nikoho, kdo u týhle úchylnosti vydržel víc jak dva díly...(19.2.2008)

• paascha

Krávy, píčy, slepice a úplně vymaštěný doroty, nějaká ta, jako prdel Věry Bílý hnusná negryně se sebevědomím Pamely Anderson, pár pseudo zasloužilých modelín a nějaká afektovaná negerská buzna, která si nechá říkat slečna. To je k obsazení. A děj? Oh my God, jakýpak děj, když jde o americkou soutěž modelek?(22.1.2012)

• NinadeL

Tyra a její stádo. Soutěž? Reality? Smrt?(29.5.2011)

• Véča

"...ne ne ne nesahejte mi na moji buchtu. Jak by se vám líbilo, kdybych vám to udělala?"..."Ne, já bych ti to nedělala, nechci abys mi do ni dělala písmenka."..."No, já bych se tomu teda rozhodně zasmála, kdybys mi to udělala."...(12.7.2008)

• Brygmi

Reality show mám sice dost ráda, ale tohle je příliš velké zlo i na mě. Velmi vulgární a laciná slepičárna. Ještěže tam je alespoň nádherná Elyse.(29.11.2011)

• MaedhRos

Eye candy.(24.9.2010)

• Pavka5

Na tohle nemám nervy!(4.5.2010)

• Vodnářka

Hm, kam až člověk klesne ve zkouškovém:-) Pro vyprázdnění mozku dokonalý pořad, člověk se ale směje spíš hlouposti modelek (vážně jsem se snažila najít hezčí slovo..) než nějaké zábavnosti nebo originalitě téhle show.(9.2.2012)

• Crocuta

Některé holky jsou vážně hezké - ale to je v té záplavě stupidity málo podstatné. Porota, zvláště její mužská (???) část je konglomerátem kreatur a bizarnosti fyzické i duševní (což poznáme, jakmile otevřou ústa aby světu sdělily svá moudra). K pořadu jsem se dostal náhodou a jedno pokračování jsem shlédl až do konce, abych zjistil zda bude úroveň tohoto atentátu na kulturu stejně ubohá na začátku jako na konci. Co myslíte že jsem zjistil? A jednou mi to úplně stačilo.(21.6.2008)

Některé topmodelky vypadají spíš jak kůl do plotu, ale dejme tomu, že je to baví se takhle trápit. Takže nápad dobrý, někdy i zajímavé, takže 3 hvězdičky.(16.9.2009)

• moviesfan

Viděl jsem jeden díl a můžu říct, že to není špatný. Ty holky si jsou po krku, ale působí to ,,nelidsky". Hodnocení: 40%(9.8.2008)

• Lenny.M

Dementní, ale sledovala jsem to :D(5.7.2009)

• IllIlIlIIl

Jako reality show to beru, ale když zauvažuju, že to jsou ,,normální,, lidé vytržení ze života a raciálně smýšlející tvorové, tak mi jdou koutky pusy silně nahoru a musím si ťukat na čelo.(20.12.2008)

• Ištván87

Fakt nechápu, co si o sobě někteří z porotců, resp. všichni myslí. A je mi to vcelku jedno, protože tohle je odpad nejvyššího kalibru.(20.5.2009)

<< předchozí 1 2 3 4 6 7