Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Catherine Zeta-Jones mě naprosto odbourala svým, pro mě zcela nečekaným komediantstvím a smyslem pro ironii a nadsázku a to s vážnou tváří, bez jakéhokoli pitvoření. John Cusack jako její neurotický manžel byl taky perfektní a oba lehce zastínili Julii, která měla být asi hvězdou tohoto filmu. Film má velmi vtipné momenty, ale to neni nic proti bombě v podobě projekce a "účtování" na závěr. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá romantická komedie, s vtipnou a sexy Catherine Zetou-Jones, a naprosto perfektním Johnem Cusackem. Robertsová tady nijak nezazářila, ale ani mi nijak nevadila. Myslím že film se vtipně vysmívá hereckým hvězdám a dobře paroduje jejich řekněme, jednoduchost. Milý, ironický film který si určitě někdy ráda zopakuju. ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

První zápor - bylo to o něčem, co mě vůbec nezajímá a navíc tak položené, že se mě to vůbec nedotklo. Další zápor - nesnáším Juliu Roberts (ale to je víceméně můj osobní problém). Takže moc dlouho jsem u tohoto filmu nevydržel. Třeba se to pak zlepšilo. a to jsem ještě jdnu hvězdičku přidal za Catherin Zetu Jones... ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Příjemný a více méně vtipný snímeček. Můj problém je v Julii Roberts. Nemám rád její "herectví" a není mi ani sympatická, proto nevěřím Cusakovi, že půjde za ní. Zato Catherine je ukázková potvora, na kterou se labužnicky kouká. Jinak celý film střída slabé chvilky s těmi podařenými. Hodně vtipné jsou svou stupiditou ukázky tvorby Gwen a Eddieho. PS: Walken je vskutku BOŽÍ!!! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Zlatíčka, která NEJSOU pro každého ... alespoň pokud můžu mluvit sama za sebe. Zpočátku se jeví jako vcelku zábavná jednohubka, která se bez zbytečných ohledů strefuje do superzářivých hvězd Hollywoodu a všeho - a všech, kteří se kolem nich točí. Jenomže zanedlouho zjistíte, že námět se předčasně vyčerpal, aniž by se nějak přehnaně angažoval. Zůstala jen trochu pokleslá a rozpačitá legrace, do které se Julia Roberts nijak zvlášť nehodí a kterou nezachrání ani znavené finále. Nejde o zápletku - ta bývá u romantických komedií víceméně předem daná (alespoň ve většině případů), ale o způsob její prezentace. Takhle by se neměly servírovat ani rozmrazené polotovary v rychlém občerstvení. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Původně měl Eddieho hrát Robert Downey Jr. Vzhledem k jeho právním sporům ale nebylo jisté, zda by byl schopný natáčet, tak roli převzal John Cusack. (PußyMagnet)
  • Julia Roberts měla původně hrát hlavní ženskou roli, sama ji ale odmítla, protože ji více oslovila ta vedlejší. [Zdroj: Filmserver.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama