Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Catherine Zeta-Jones mě naprosto odbourala svým, pro mě zcela nečekaným komediantstvím a smyslem pro ironii a nadsázku a to s vážnou tváří, bez jakéhokoli pitvoření. John Cusack jako její neurotický manžel byl taky perfektní a oba lehce zastínili Julii, která měla být asi hvězdou tohoto filmu. Film má velmi vtipné momenty, ale to neni nic proti bombě v podobě projekce a "účtování" na závěr. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný filmeček, který mohl být mnohem lepší. to kdyby tvůrci bezradně nebloudili mezi romanickou komedií a satirou na filmový průmysl. Takhle je to lehounce nadprůměrný ani-ryba-ani-rak. PS: Walken je boží! ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná oddychovka, přesně cílená a vkusně zpracovaná. Inteligentní zábavu mi narušovala místy mírná klišovitost a hlavně - proč si proboha nemohli odpusit toho psa? 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Limonádoidní pohodovka s manipulačními prvečky Kříšťálově čistého Billyho (neplést s grosse Standou, ten byl křišťálově průzračný), maniakálním úletem starého dobrého Christophera Walkena, dokonale debilním nabíječem Hanka Azarii (jako že ho hraje, ne že tam má nabíječe) a dalšími srandotvůrci... jo a někde mezi tím má být to hlavní, a sice trojúhelník pohádkového prince (který je ale bohužel víc Cusack než kusanec), nepohádkové Popelky (roztomilá Julia Roberts) a pohádkové zlé sestry (velmi správně lacině působící primadona Catherine Zeta), který by to vlastně měl táhnout. To poslední bohužel nevychází, ale kvůli na jazyk si šlapajícímu Hektorovi (nevím, jak mluví v originále a celkem mě to nezajímá) jsem ochoten si to jednou za pár let zopáknout a dumat nad tím, proč to byl v USA takový hit, že se přetáčel konec. Dávám 60%, protože i přes jistou dávku ironie nakopávající celebritózní vztahy a svazky, stejně jako komerční zoufalství producentského sboru napříč uměleckým světem to prostě ani zdaleka nešlape tak jak by mohlo. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se bavil. Když se řekne, že to je ironický pohled na zákulisí filmového průmyslu v "mainstreamovém" filmu, vypadá poněkud chabě, ale krásné ženy (herečky) a právem naštvaní muži (herci) + Billy Crystal s několika nezapomenutelnými hláškami mě dostali. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Velice trefná komedie, která zákulisí Hollywoodu ukazuje jen náznakově. Spíše se věnuje manýrismu a labilitě hvězd, ale zato tohle téma zpracovává velmi precizně a divákům výsledek servíruje v podobě vkusné, a navíc zabalené do vtipného obalu. Vynikající výkon podali Billy Crystal a Hank Azaria (jeho role z Ptačí klece asi utkvěla v paměti nejen mně), příjemně překvapili ale i ostatní herci. Catherine Zeta-Jones si svou nesnesitelnou herečku vystřihla dokonale (že by ve skutečnosti ani nemusela příliš přihrávat?), John Cusack byl skoro precizně vyšinutý a Christopher Walken jako krásně ulítlý režisér taky pobavil. Díval jsem se jen pro ukrácení dlouhé chvíle a byl jsem velmi mile překvapen a potěšen, mj. taky spoustou vtipných scének a hlášek (hlavně Azaria jako "šišlavý" Hector, ale i Crystal v nich vynikají). Není to sice dokonalé, ale rozhodně jde o zábavný film. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Misty hodne trefne sarkasticka kritika hollywoodskeho filmoveho zakulisi, ale film az moc casto ztraci tempo a propada se do prumeru. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Spíše než ironický až smutně nechtěně realistický pohled do útrob hollywoodského kalu, v němž skoro všichni protagonisté hrají sami sebe, což se jim náramně daří. Julia typicky pitomě neslaně nasládlá. Zeta-Jones nepříjemně minimalistická a Billy Crystal nesnesitelně nesympatický. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem paranoidní schizozrenik. Doprovázím sám sebe." Tak to jsme dva. Takže vlastně čtyři. No to je jedno. Já jsem si tuto propagaci jednoho filmu "ze života" docela užil, ale Eddieho jsem hodně litoval. Nejde jen o to podezření, že si ho honil nad kaktusem, ale o to rozhodování mezi sestrami Gwen a Kiki. Copak o to, obě byly do postele docela vhodné, ale Eddie s nimi chtěl žít. A ono vybrat si mezi namyšlenou hvězdou a její hysterickou služkou není šťastná volba. Na rozdíl od šišlajícího Hectora. Ten byl prostě báječný, i když legendu o velikosti jeho přirození nemohu potvrdit ani vyvrátit. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, oddechová komedie se sympatickým obsazením a vtipným scénářem. Ani tento film však neunikl klišé. Naštěstí ho není moc a my si tak můžeme užívat pohled na krásnou Catherine Zeta-Jones, jejího neurotického manžílka v podání geniálního Johna Cusacka a tak trochu "druhé kolo u vozu" Julii Roberts a bavit se jejich nenásilnými, přirozeně úsměvnými momenty a dialogy, do kterých jsou zapojeni i ostatní účastníci štábu (Tucci, Crystal). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pol hodinku som myslel, že sledujem dokonalý film. A ako to už býva, zdanie klame. Po príchode romantickej prílohy začne byť všetko dopredu jasné a menej zaujímavé. Našťastie to ale zachraňuje hlavná štvorica, z ktorej svieti najmä duo Crystal-Cusack a aj nejaké podporné roličky, ktoré si zahrali Seth Green, Stanley Tucci alebo Christopher Walken. Takisto aj pohľad do kvázi kvalitne zobrazeného hollywoodskeho a celkovo filmárskeho prostredia je pre našincov celkom zaujímavý. 75%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Svieza, lahka, romanticka komedia, chvilkami tak primitivna, ale hlavne vdaka Billy Crystalovi a Stanley Tuccimu som mal o zabavu postarane a par krat som sa pristihol, ze som sa i nahlas zasmial. Takze je to tak medzi tromi az styrmi hviezdickami, ale priklonim si radsej tu stvrtu vdaka dobremu hereckemu obsadeniu. Na scenari taktiez pracoval aj Billy Crystal. _______ Catherine Zeta-Jones - (Gwen Harrison) +++ Julia Roberts - (Kathleen "Kiki" Harrison) +++ John Cusack - (Eddie Thomas) +++ Billy Crystal - (Lee Phillips) +++ Hank Azaria - (Hector Gorgonzolas) +++ Stanley Tucci - (Dave Kingman) +++ Chritopher Walken - (Hal Weidmann) +++ Seth Green - (Danny Wax) +++ Alan Arkin - (Šéf duchovního centra) +++ Larry King - (Sám seba) +++ Produkcia: Billy Crystal +++ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak začít? Asi, že tento můj komentář nemůže být objektivní, protože se v něm objevil můj nejoblíbenější herec John Cusack v hlavní roli. Jakmile tohoto herce vidím v nějakém filmu, nejdu většinou pod tři hvězdičky. Tenhle film však měl ještě něco navíc, než excelentní výkon Johna Cusacka. Měl zajímavý děj, byl vlastně jakousi parodií na Hollywood a Hollywoodskou smetánku. Tři hlavní role ztvárnili známí američtí herci. Scénář naprosto perfektní včetně excelentních posledních dvaceti minut. A perfektní John Cusack a jeho vtipné: "Jsem vděčný za stromy, jsem vděčný za hvězdy, jsem vděčný za slunce..." Navíc krásky Catherine Zeta-Jones a Julia Roberts k tomu. Pro mne ideální kombinace vtipné, zajímavé a originální komedie. Čtyři hvězdičky dávám právě z výše zmíněných důvodů a také za roztomilého žárlivého psíka, který si to umí se zapomnětlivým objektem své lásky a chtíče pěkně drsně vyřídit. Vy, co jste film viděli až do konce jistě víte, na co narážím. Srdečně tenhle filmík doporučuju ke zhlédnutí, spolu s filmem Lásce na stopě a s filmem Láska nebeská je to jedna z mých nejoblíbenějších romantických komedií... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

nadpriemerná komédia s neodolateľnými hereckými výkonmi.veľmi príjemne prekvapenie a skvelý film na večer pre dvoch. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Nevim co mam "vyzdvihnout" drive - zda naprosto umele herecke vykony, spatny scenar ci naprostou nudu, ktera se tahne celym filmem. Julia Roberts si timto filmem dosti pohorsila... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Zhýčkané namyšlené hvězdy, pohled do zákulisí filmu a nenápadná šedá myška, která se jako obvykle zamiluje do "nedosažitelného" hezouna. Zkrátka ideální zábava, pokud nemáte zrovna co dělat. ()

Reklama

Reklama