Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Trixi 

všechny recenze uživatele

Komedií s milostnými zápletkami bylo už natočeno tolik, že by je jen stěží někdo spočítal. Tahle, alespoň podle mého, díky svému hvězdnému hereckému obsazení a výbornému scénáři Billyho Crystala patří mezi ty nejlepší. Mám ráda filmy, které trochu poodkrývají zákulisí velkého světa filmu. Jen by mě zajímalo, která z těch " Hollywood star " byla předlohou k postavě Gwen Harrison ........ že by Catherine Zeta-Jones ....... no, protože jinak tu mrchu zahrála velmi důvěryhodně :-D. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pol hodinku som myslel, že sledujem dokonalý film. A ako to už býva, zdanie klame. Po príchode romantickej prílohy začne byť všetko dopredu jasné a menej zaujímavé. Našťastie to ale zachraňuje hlavná štvorica, z ktorej svieti najmä duo Crystal-Cusack a aj nejaké podporné roličky, ktoré si zahrali Seth Green, Stanley Tucci alebo Christopher Walken. Takisto aj pohľad do kvázi kvalitne zobrazeného hollywoodskeho a celkovo filmárskeho prostredia je pre našincov celkom zaujímavý. 75%. ()

Reklama

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem nedal komentář k 3 * Teď ho přidám ke sníženému hodnocení 2*. Je to velmi průměrný film a průměr je 50%. Napoprvé jsem ještě zohlednil výskyt dvou krásek, hrajících sestry, z nichž jedna je na zabití, jaké je to kráva (Gwen - KZJ) a druhá vlastně taky, protože si všechno nechá líbit (Kiki - JR). Z mužských výkonů snad Billy Crystal (spoluautor této srágory) = šéf propagace Lee,  Hlavně je pěkné, jak si rozumí s Gweinným pejskem, který mimo hlavní děj zakousne umyvače oken. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi to hrozně líbilo a pořád je to výborná pohodová oddychovka s výstavním hereckým ansáblem. John Cusack je vždycky hrozný sympaťák a v roli psychicky labilní herecké hvězdy je super. Julia je okouzlující, Catherine dokonale mrchovitá a i další ulítlé vedlejší postavy (španělský milenec Hank Azaria nebo jetý režisér Christopher Walken) nemají chybu. Občas je to lehce klišoidní, ale já v tom zas tolik nehledám a musím říct, že jsem se u této komedie prostě bavila. Nejvíc se mi líbil výbuch Julie - Kiki při vaření snídaně :) :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Limonádoidní pohodovka s manipulačními prvečky Kříšťálově čistého Billyho (neplést s grosse Standou, ten byl křišťálově průzračný), maniakálním úletem starého dobrého Christophera Walkena, dokonale debilním nabíječem Hanka Azarii (jako že ho hraje, ne že tam má nabíječe) a dalšími srandotvůrci... jo a někde mezi tím má být to hlavní, a sice trojúhelník pohádkového prince (který je ale bohužel víc Cusack než kusanec), nepohádkové Popelky (roztomilá Julia Roberts) a pohádkové zlé sestry (velmi správně lacině působící primadona Catherine Zeta), který by to vlastně měl táhnout. To poslední bohužel nevychází, ale kvůli na jazyk si šlapajícímu Hektorovi (nevím, jak mluví v originále a celkem mě to nezajímá) jsem ochoten si to jednou za pár let zopáknout a dumat nad tím, proč to byl v USA takový hit, že se přetáčel konec. Dávám 60%, protože i přes jistou dávku ironie nakopávající celebritózní vztahy a svazky, stejně jako komerční zoufalství producentského sboru napříč uměleckým světem to prostě ani zdaleka nešlape tak jak by mohlo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Zpočátku měl režírovat Billy Crystal, po přečtení scénáře se ale Roth rozhodl režii převzít. Crystal se ujal produkce. (PußyMagnet)
  • Julia Roberts měla původně hrát hlavní ženskou roli, sama ji ale odmítla, protože ji více oslovila ta vedlejší. [Zdroj: Filmserver.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama