Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Dá se na to dívat, ale s těžkým přemáháním, kdy pořád čekáte, že se něco začne dít a budete se smát. No nebudete, vykradené vtipy, vykradený námět, absolutně nic tam není originální. Nevadilo by to zase až tak, kdyby to bylo alespon kapinku vtipné. Bohužel sranda tak možná pro někoho, kdo viděl všeho všudy tři komedie za celý život. Jedna hvězda za závěrečný rap Shada Mosse. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na kerú piču vysielajú slovenské komerčné televízie takéto americké etnické komédie?! Na čo nás to tu pripravujú? V tomto filme bolo čierno ako v psej riti. Samý neger, samý černoch, samí ploskonosí primáti... pripadalo mi to ako šialené sci-fi, kde sa všetci ľudia na čierných gambatých primitívov premenili. Absolutne nechápem idiotský černošský humor, totálne sa mi hnusia tie ich grimasy a opičie pohyby. Negroidná "Rodinka na výlete" ma dokonale znechutila. Odporný afro-americký odpad! ()

Reklama

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu by to mela byt silena komedie se super uzasnymi hefty ale kde nic tu nic. Sice to ma alespon nejaky dej a uchazejici scenar ale je to spis film na podivani u ktereho se sem tam zasmejete. Nic zvlastniho, zadne super sceny ohromujici herecky vykony, teda az na strycka Earla, ktery je nezapomenutelny. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Ach bože... tolik infantilností na jednom místě - z toho se chce občas až zvracet nebo si minimálně vrazit prsty do očí. Když už se chcete dívat na nějaký takový film, tak sáhněte spíš po komedii Už jsme tam? kterou tenhle snímek místy vykrádá, až hrůza a ještě se mu to vůbec nedaří. Opravdu otřesný film, který nepobaví. ()

CrazyWolf 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak špatná komedie, jak tvrdí většina ostatních. Některé vtípky se mi zdály geniální - třeba zkritizovat synovu oblíbenou rapovou muziku slovy: "Je to samý šukej-mě, lízej mě... to abych měl při poslechu radši rovnou nasazený kondom!" Jinak docela slušná oddechovka na jedno shlédnutí, která sice pobaví, ale díru do světa neudělá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama