Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tady, jak většina komentujících okamžitě asociuje slovo "trip" s halucinogeny a pravý význam odkládá úplně mimo..Film byl průměrný, místy moc přehnaný ale třeba když Cedric ve vířivce zahlásí, že když tam budou ještě chvíli, že z nich bude kafe, tak se zasmát dá..Přišlo mi to jako epizoda z animovaného seriálu Cleveland show ..za poslední zmínku stojí komplimenty strýčka Earla k Dorothy, debilní příbuzný Mack a věčně švorcový bratranec, který doufá že z Johnsonových kápne nějaká babka .. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná blbost. Jako komedie mě to teda vůbec nevzalo a ani chcilku jsem se nesmál. Celou dobu nuda. Jediný co mě potěšilo a nachvíli zabavilo, byli camea Shannon Elizabeth a Jasona Momoy. Příběh obyčejnej bez nápadu. Když konečně rodinka dojede na cílený rodinný sraz, tak je to hrůza a už jsem se těšil ať to ukončej. Jedna hvězda za camea jinak bych tomu střelil odpad. Za mě 15% :) ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[4/10] Obyčajná otupná americká komédia s afroamerickým dobrým hereckým obsadením. Len škoda že s okopírovaným humorom ktorý sme videli v mnohých podobných filmoch a tu to už nefugunguje, pár vtipných momentov nevylepší dojem a naneštastie ani príbeh príliš nezaujme a je predvídateľný. Síce sa nato bez problémov dá pozrieť ale nieje to vtipné. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu by to mela byt silena komedie se super uzasnymi hefty ale kde nic tu nic. Sice to ma alespon nejaky dej a uchazejici scenar ale je to spis film na podivani u ktereho se sem tam zasmejete. Nic zvlastniho, zadne super sceny ohromujici herecky vykony, teda az na strycka Earla, ktery je nezapomenutelny. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná, místy zábavná rodinná road movie komedie, která má několik světlejších momentů, jinak kupu zajetých klišé, které zde fungují, ale již jsou tak provařené, že hodnocení této ptákoviny nezvednou. Přesto ale na pozvednutí dobré nálady tento snímek bohatě postačí a to je asi jeho hlavní a jediný účel. Z tohoto úhlu pohledu ještě tedy tu jednu hvězdu přidám. 60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama