Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je předvánoční nákupní období. Jonathan nakupuje v obchodním domě dárek pro svoji přítelkyni – rukavice. Stejný dárek si v tu samou chvíli jedna mladá dívka vyhlédne pro svého přítele a Jonathan jí ho zdvořile přenechává. Zapovídají se a jdou spolu do restaurace Serendipity – „Šťastná náhoda“. Dívka věří, že je vše otázkou náhod. Nakonec se s Janathanem rozloučí a odjíždí taxíkem. Jemu bylo s krásnou neznámou moc dobře. Vzápětí se však znovu setkají. Oba si totiž v restauraci něco zapomněli. Prožijí spolu i zbytek večera; dívka – Sara chce však jejich další setkání ponechat náhodě. Slíbí, že vpíše svoje telefonní číslo do knihy a prodá ji. Pokud to má vyjít, Jonathan si knihu koupí. On zase své číslo píše na pětidolarovku. Nakonec jdou do hotelu a každý jede svým výtahem. Pokud se sejdou na stejném patře, patří k sobě. Jonathanovi vše ale pokazí spolucestující. Saru už nenajde... O pár let později má Jonathan před svatbou s Halley. Stále si ještě občas vzpomene na Saru. Ta zatím pracuje jako terapeutka a také ji její přítel hudebník žádá o ruku. Jonathan ji zrovna znovu, ale zatím bezvýsledně, začne hledat. Náhodně ale objeví účet od dárku, který tenkrát chtěl přenechat Saře. Je na něm číslo jejího účtu. Jonathanovi se nepodaří získat její příjmení, ale starou adresu ano. Sara se též zaměstnává myšlenkami na Jonathana. Rozhodne se odjet se svou kamarádkou do New Yorku, kde ho tenkrát potkala. Začíná jejich vzájemné hledání a téměř střetávání se... Sara s kamarádkou potkávají Halley. Sary kamarádka ji zná a odchází s ní na zkoušku svatby. Za Sarou zatím přijíždí její snoubenec. Mezitím zve Halley Sařinou kamarádku na svatbu a Sara má jít s ní. Halley dává Jonathanovi malý dárek – knihu. Je to právě ta, do které kdysi Sara napsala své telefonní číslo. Jonathan konečně zjistí její současnou adresu a s přítelem Deanem odlétá za ní. Sara je však stále v jeho městě – New Yorku.. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jeden jediný večer stačí na to, aby se do sebe dva cizinci zamilovali. Svede je osud zase k sobě? On napsal své jméno a číslo na bankovku, se kterou následně zaplatili v obchodě - a ona do knihy, kterou prodala v antikvariátu. Jestliže jsou opravdu spřízněné duše, tak si k nim nějak najdou cestu.. Nemám ráda slabochy, kteří všechno svádí na osud, takže s počínáním hlavní hrdinky jsem měla zpočátku trochu problém. Nicméně jsem si Serendipity pustila v období, kdy se snadno nechám dojmout, obzvlášť pokud je tam alespoň trochu té vánoční atmosféry. A možná i proto se mi příběh zalíbil - především lehkost, s jakou byl vyprávěný. Přestože námět zní jako obrovské kýčovité klišé, je to v rámci možností podáno snesitelně a se sympatickou dávkou příjemného humoru. Palec nahoru také za to, že jsem překousla i Cusacka. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická komedie s krásnou Kate Beckinsale. Takový nápad tady ještě nebyl a myslim, že funguje na výbornou. Hledaní dvou lidí, najít sebe navzájem je svižné a vtipné. Může se zdát, že hlavní hrdinové si jsou souzení od počátku, kdy se potkají, ale tenhle příběh jim přichystal řadu překážek k tomu, aby se mohli znovu setkat... ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tak asi nakonec nebudu takovej cynik (a nebo to dělá to červené víno) - u Lásce na stopě musíte spolknout i s navijákem "poněkud problematický" začátek (i když máte tendence přát hrdinům jen to nejhorší, protože se chovají jako totální pitomci), ale když se s nastolenými pravidly hry srovnáte, dočkáte se moc pěkně natočené (a fajnovou hudbou doprovázené) romantické komedie se zatraceně sympatickým obsazením (Kate Beckinsale mi nikdy nepřišla tak krásná jako tady). Ještě kdyby to tak chodilo i v životě. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkově docela o ničem, moc mě to nezaujalo, místami z toho naivita přímo čiší. Film překvapí pouze v maličkostech, ale ty docela stojí za to, navíc v době Vánoc je to vcelku pohodová odreagovačka. A může mi ještě někdo vysvětlit, co je na tom jako fantasy? Odpovím si sám: Vůbec nic. 60% ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Ľahké filmové spestrenie počas zasneženého dňa pri šálke teplej čokolády :-) Scenár je občas pritiahnutý za vlasy a irituje ma hlavne to množstvo priblblých dialógov, bez ktorých by sa americkí scenáristi pri tvorení komediálnych romancí asi nezaobišli. John Cusack a Kate Beckinsale sú však takí roztomilí, že ruka v ruke s hlavným hrdinom ,,osudom" si hravo poradia aj s klišoidnými hlúposťami. Ak nemáte chuť na žiadne existenčné či intelektuálne úvahy, tento film si užijete so všetkým, čo k tomu patrí - a hlavne s druhou polovičkou :-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (13)

  • John Cusack a Kate Beckinsale strávili spolu pri natáčaní len veľmi málo času, tak ako aj ich postavy. (Karush)
  • Během natáčení v New York City někdo ze štábu okomentoval film těmito slovy: "Ano, natáčíme film. Jmenuje se Lásce na stopě. Hraje tam John Cusack a jedna holka z Británie, kterou nebudete znát, ani když vám řeknu její jméno. Budeme natáčet dnes večer až do zítřejšího dopoledne. Prosím, neptejte se štábu na žádné otázky. I když nevypadají, že zrovna něco dělají, tak přemýšlí." (HappySmile)
  • Stůl v restauraci, u kterého sedí ve filmu hlavní postavy, byl po premiéře přejmenován na Hvězdný stůl. (HappySmile)

Reklama

Reklama