Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá dvojčata, Jane a Roxy, jsou si k nerozeznání podobná, ale jejich povahy jsou zcela odlišné. Jane je výtečná studentka, zdrženlivá a cílevědomá perfekcionistka, která má dokonale zorganizovaný život a tvrdě pracuje, aby se dostala na univerzitu. Roxy je divoká, svobodomyslná rebelka, která na školu kašle, užívá si života a hraje na bicí v rockové kapele. Přestože jedna nemá ráda druhou, jsou nuceny strávit společně celý den v New Yorku, a dokonce se musí jedna na druhou spolehnout. Zatímco Jane se sem vypraví na řečnické klání, jehož vítěz získá stipendium na Oxfordu, Roxy chce proniknout na natáčení videoklipu skupiny Simple Plan a podstrčit producentům demonahrávku vlastní kapely. Protože se však ulila ze školy, stíhá ji fanatický školní úředník Max Lomax. Navíc jsou dívky vyhozeny z vlaku, na nádraží se připletou k policejnímu zátahu a v jejich zavazadle skončí čip, nutný k výrobě pirátských kopií CD. Při tom všem se dívky stačí nejen pohádat, rozejít a zase smířit, ale také poznat kluky svých snů. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

Cival 

všechny recenze uživatele

Jedno arménské přísloví praví: "Olsenky oceníte jen když leží obě nahé v jedné posteli. A vy nemáte na práci nic jiného než ležet mezi nimi...a muchlovat se." Bohužel, v den, kdy jsem se setkal s touhle bžundou, jsem měl pracovních povinností až nad hlavu. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Tož holky to jsou pěkný, ale já nikdy nevím, která je Kate a který Mary-Ashley... Ale vždycky si při jejich filmu vzpomenu na jeden dopis v Bravíčku v rubrice Pomáháme/Trapasy. Znáte to, takové ty dívčí počteníčko, kde se holky ptají co je klitoris, že prý kamarádi říkali, že to má na zádech a jestli se to dá operovat. Nebo kluci (obvykle se jmenují René a je jím 14 let, což mě trochu zaráží) mají dotazy, jestli to bílé co z nich vyteklo, když si tak jednou v noci vlezli do kalhot je sperma... No a Kačenka (15 let) se zeptala co má dělat, že prý má větší sbírku Olsenek než Martina a Martina na ní žárlí a ta Martina je jinak fajn holka jenom nemá tolik Olsenek... Takže berte ty filmy vážně, protože Martina je bere vážně, protože Martina jich má méně než Katka a Katka kvůli tomu píše do Brávíčka a Daniel vám kvůli tomu píše sem. Tak jako berte to vážně jó? ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Když v úvodních minutách jedna ze slečen Olsenových symbolicky a velmi příhodně spadne, s prominutím, do hajzlu, litoval jsem, že je to jenom jako. Načančaná rebelka a vypulírovaná inteletuálka si to v tomto snímku rozdají s parodií na triády a řadou nešťastných náhod. Nutno říct, že rebelantství a inteligence nejsou tím, co byste výrobkům šoubyznysu jménem Olsenovic uvěřili. Dvě afektované nány, které neustále ječí nebo špulí rtíky, jsou sice jako sexualní objekt jistě přijatelné, ovšem jejich herectví zaostává i za nejhorším členem nejzapadlějšího ochotnického souboru z Horní Dolní. Žalostný pokus tento fakt zastínit i mizerným herectvím rádobykomediálních postaviček (i když zde je to možná způsobeno tím, jak ubohé postavy musí ostatní herci hrát) , jež Olsenky při svém putovaní potkávají, nevyšel. Nesmíme zapomenout na osudové setkání se šlechtěnými samečky, i to nám, dle očekávání, film nabídne. Nezůstane jen u toho, procházka po římse mrakodrapu, dobrodružství na výtahu, ukradený chip, roztomilý pejsek dochutí tento již tak velmi páchnoucí koktejl. Jeden den v New Yorku je navíc i záznamem z modní přehlídky - tolik hadříků, co slečny vystřídají, nemají v šatníku všichni uživatelé ČSFD dohromady! Škoda jen, že se nepředvádělo spodní prádlo, plavky nebo roucho Evino (BTW - skvělá návrhářka), to bych snad i jednu hvězdu věnoval. Takhle je to jen ta "správná autobusová zábava". Nebudu však společnost StudentAgency hanět, z bodu A do bodu B jsem se dostal a navzdory dvojčatům se mi sedělo pohodlně. ()

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Tento skvost dekadencie som pozeral cestou do Florencie a na preskáčku som si k obrazu v sluchátkach púšťal Cimrmanov, takže to chvíľami dostávalo aj trochu iný rozmer. Olsenovky sú tentokrát ako voda a oheň – jedna vzorná žiačka a druhá rebelka (pozor, taká COSMO rebelka, nie feministka ktorá vás mláti). Spolu cestujú do New Yorku, jedna na nakrúcanie klipu typicky sladkorebelskej vyfabrikovanej kapely a druhá aby prečítala svoj prejav, ktorý ju má dostať na prestížnu univerzitu. Pokiaľ čakáte sračku, dočkáte sa jej s rovnakou istotou ako že všetci umrieme. Totálne debilný (ale na počudovanie celkom svižný) dej plný tých najotrasnejších klišé amerických rodinných filmov a idiotských dialógov nezachránia ani pekné tváričky dvojičiek. Ako dekadentná zábava je to však skvelé, najmä v momentoch keď sa Olsenky snažia niečo ako hrať – hlavne v scénach kde si vyjasňujú svoje „rozorvané“ vzťahy to pôsobí neuveriteľne komicky. Každopádne počas filmu ma napadlo, že Mary Kate a Ashley by možno zažiarili v nejakom poriadnom péčku v spoločnej scéne, pretože iný žáner je im IMHO zapovedaný. 0-10/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Můj první film s Olsenkami mě příjemně překvapil. Čekal jsem srágoru typu ITALSKÉ PRÁZDNINY s Hillary Duff, ale JEDEN DEN V NEW YORKU byl podstatně inteligentnější, vtipnější a zábavnější, nemluvě o tom, že Olsenky umí hrát o poznání lépe než Duff, která si vystačí s jediným výrazem. Navíc je tu Eugene Levy v dost možná své jediné opravdu vtipné roli. Testosteronem nabušeným hochům jako cival, woody a spol. tenhle film moc říkat nebude (pročpak se na něj asi dívali?) a uvítají to jen jako příležitost k broušení svého ostrovtipu kolísavé kvality, nicméně já osobně přeci jen trochu rozlišuji i v tak lehkém žánru jako je rodinná komedie a s čistým svědomím můžu říct, že tahle patří k těm lepším. Připadá jen mě trochu ujeté sledovat dvě holky ploché jako prkno, ale s tunou mejkapu na tvářích, který je má dělat sexy, jak na ně pořád někdo něco stříká (kromě té věci co pánům automaticky vytanula na mysli) nebo přicházejí o šaty (samozřejmě není nic vidět)? ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl tomuto dílu, které mi bylo laskavě promítnuto na autobusové lince student agency Praha-Brno, udělit jednu hvězdičku, ani nevím za co přesně, ale prznění Suffragette City Davida Bowieho v závěrečných minutách filmu rozhodlo. Snímek má za cíl jediné: odpovědět na poptávku - nutno říct, že uměle vyvolanou. Tak jako dnes vznikají stejně stupidní filmy s Hannou Montanou nebo třeba Jonas Brothers, tak i u sester Olsenových šlo o nepřirozené, přímo zvrácení vytvoření "kultovních" ikon, které budou hltat nebohé děti - oběti zlovolných hollywoodských studií/nahrávacích firem. Dementně vystavěný příběh má za cíl rozjet sérii "vtipných" situací, které mají spět do "šťastného" konce. Jedna sestra je drsňačka a chce vidět koncert pop-rockové kapely Simple Plan v New Yorku, druhá sestra chce v tomtéž městě přednést projev, který by jí zajistil stipendium v Oxfordu. Musí překonat spoustu překážek, aby se jim nakonec splnila jejich přání, i to, co si ani nepřály, a nakonec se i po mnoha letech usmíří. Eugene Levy hraje inspektora vyšetřujícího záškoláctví, ten jim jde celý film po krku, nakonc se usmíří i s ním, a ještě po nich jde mafie, která obchoduje s pirátskými hudebními nahrávkami. Neskutečně neinvenční film, který asi režírovala cvičená opice a napsalo hejno delfínů. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

U mnoha filmů dvojčat Olsenových jsem si stěžoval, že nemají děj. Ale skoro se zdá, že čím jsou jejich snímky novější, tím lepší se zdají být. Začlo to filmem Výzva, u něhož jsem se rozplýval nad originálními nápady a nad tím, že je založen na ději. A to samé platí i pro tento film. Jedná se o jeden z mála filmů dvojčat Olsenových, který je založen na zajímavém ději a ne jen na roztomilých úsměvech slečinek. Na druhou stranu, některých náhod bylo ve scénáři přehršel, ukažte mi někoho, kdo během jednoho dne minimálně třikrát narazí na jednoho a toho samého kluka, kterého navíc miluje, a někoho, kdo zkříží během jednoho dne minimálně pětkrát cestu člověku, jež pak rozhoduje o udělení stipendia. Některé scény byly opravdu okaté a film by se bez nich odešel, na druhou stranu když už sledujete filmy Olsenek asi šest týdnů v kuse při rozložení jeden jejich film týdně, tak vám tenhle film přijde jako jeden z těch lepších, i když třeba ve srovnání s jinými filmy je mnohem horší. Ale mám pro holky slabost, u tohoto filmu jsem se bavil a docela se mi líbil. Myslím, že tři hvězdičky jsou v tomto případě dostačující i přesto, že se mi scénář občas nezdál, i přesto, že chvílemi mi přišel film trapný, přesto je to to lepší, co můžete ve filmografii sester Olsenových najít... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jsem blázen? Asi jo. Nečekal jsem, že se takhle pobavím. Jednoznačně nejlepší film Olsenek, s ostatními se to nedá srovnávat. Když přehlídnu ten trapnej konec, díky kterému jsem málem snížil hodnocení, tak k tomu nemám co dodat, jenom je škoda, že to je jejich poslední společný film. „Referát pro boj se záškoláctvím, zabavuje se vaše auto.“ ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Taktéž viděno v autobuse a pro tuto příležitost to fakt není špatné, docela to utíká a během obvyklých klišé aspoň stihnete sledovat ubíhající krajinu za oknem. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +akční, zběsilé, zábavné, dobrý soundtrack i zápletka, potěší Eugene Levy a Jared Padalecki -občas je to pořád trapné, a především mi vadili klišé Olsenovic filmu/// Možná nejlepší film od Olsenek. Určitě nejlepší z jejich novějších filmů. Dva dost rozdílné charaketry, zajímavá zapletka, děj bez nudných míst. No a po dlouhé době je jejich film i vtipný a zábavný. Docela jsem si ho užil. Nutno dodat, že po tomhle filmu začli mít holky problémy a přestali točit. Uvidíme co bude dál./// Celkem 74%/// ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusit se má prý všechno. Pokusy o bungee jumping na virtuální gumě a snaha o přespání v kolejišti metra sice tvrdí opak, ale....já zkusil Olsenky a zjistil jsem, že se jedná o zážitek ze stejné kategorie. Čekal jsem sračky a dostalo se mi jich vrchovatě. Dobře mi tak. Jo, a SIMPLE PLAN jsou stejnej punk, jako TAKE THAT. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký film sester Olsenových, co má aspoň nápad. Dokonce mi to přišlo i dost zábavné. Pokud je tu někdo, kdo jako já viděl více filmů s Olsenkama, určitě mi dá za pravdu, že to je přecejen lepší než ty hrůzy jako Výlet do Říma, První jízda, atd... Společně s filmem "Sestry v akci" tvoří tento film jediné dva filmy sester Olsenových, které se odvážím hodnotit nadprůměrně. ~(4,2)~ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu jsem hodlal prozkoumat fenomén Olsenovic dvojčat. Čekal jsem třetiřadou „zábavu“ pro puberťačky a s překvapením jsem zjistil, že to vlastně ani není špatné. Sice poněkud přeplácané, ale nikoli beznadějně nudné. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Klidně mě ukamenujte, ale tohle je přesně ten typ odpočinkového filmu, u kterého se zasměju, nemusím přemýšlet, můžu vypnout a pokaždé mi zaručeně zlepší náladu. Prostě pohod... Klídek... :) ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu doposiaľ jediný film so sestrami Olsenovými, ktorý, povedzme, ako-tak stál za to. Kupodivu som sa necítil tak trápne ako inokedy a Eugene Levy z "Prcičiek" vcelku potešil. Nenudil som sa, napriek tomu, že väčšinou je pre mňa hodinu a pol počúvať teenagerské kecy a muziku nesmierne otravné. Slabé 3*, s tým, že nabudúce už radšej to "péčko".:) ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

... aneb jak může dopadnout útěk před mafií... V úvodu zaujme rozdílná povaha sester, ale pak už to jde od desíti k pěti (nebo spíš od pěti k odpadu). A zakomponování psího hrdiny do příběhu bylo opravdu "americké"... ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jsem asi ujetej nebo nevím, ale tento film je jediný od Olsenek, který se mi fakt líbil.... Předčil mé očekávání a to totálně... Pro někoho byli komediální scény trapné, ale já se opravdu bavil... Olsenkám to zrovna v tomto filmu dost sekce a myslím, že své role zrovna zde zahráli na výbornou.... Zápletka se mi líbila, k tomu školní detektiv je taky magor na snesitelné úrovni a zápletka s čipem byla taky vesměs vtipná... Jak je ale u těchto filmů zvykem, tak Olsenky potkají v New Yorku kluky atd., ale i přesto to pro mě je dobrý snímek na který se rád kouknu znovu.... ^_^ ()

Reklama

Reklama