Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

audrey.ley 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv už nejsem cílová skupina, sem tam se na nějakou teen komedii s chutí podívám, ať už z nostalgie nebo ze zvědavosti, ale ať se na mě páni tvůrci a paní tvůrkyně nezlobí, tohle byl opravdu děs. Poněkud hloupoučký a snadno předvídatelný děj bych možná ještě skousla ale to, jak je to mizerně zahrané a jak marně se to snaží být vtipné, už ne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenager středoškolská Disneyovka z dob, kdy Lindsay Lohan dávala před kokainem přednost souboji o královnu školních lavic s Anadou Bynes a Megan Fox ještě nebyla hlavní hrdinkou mokrých snů většiny mužské populace. Bohužel tyto léta a komedie podobného střihu měly jednu vadu na kráse, kterou byla jejich jednotvárnost. Králem byl ten, kdo dokázal vystoupit z šedi stejnosti a to se Saře Sugarman nepodařilo ani v nejmenším….dalo by se říci, že spíše naopak. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já jako vydržím dost, jsem tolerantní a hlavně mám rád alternativní přístup k filmové tvorbě. Ale toto je moc. Vytvořit surrealistickou komedii pro dvanáctileté děti, to chce koule, a musí je mít jak filmaři, tak i diváci. A takových, kteří v tomto žánru ocení rozevlátý přístup k věci, bude určitě minimum. Je to magořina a úplně zbytečně. Nepochopil jsem nic, možnosti jsem myslím vyčerpal. 30% ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopitelně jsem mlhavě tušil, do čeho lezu. Tušil jsem, že tento snímek je určen naprosto jiné sortě diváků. Přesto jsem do toho šel. Dokonce jsem přežil i písničku. Ale když se holčina dověděla o zániku jakési kapely, vzdal jsem to. Příště si mám hledět svého žánru a ne takových debilovin. 20131011nest. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tradicni prumerna americka komedie pro nactilete s predvidatelnym dejem. Obvykle pridavam hvezdicku za krasnou mladou herecku nebo pevecky vykon. Ten nebyl v podani Lindsay Lohan spatny, ale ona mne moc sympaticka neni (narozdil od Hilary Duff nebo Vanessy Hudgens). Zustaneme tedy u prumeru 3 hvezdicek. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama