Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ani překvapení, ani propadák, prostě průměrnej film na už stokrát omletý téma, ale zase se musí nechat, že trošičku hlubší myšlenku to nese, narozdíl od jiných podobných filmů. Samotnej děj je samozřejmě takovej slabší a jasně si běží za svým cílem, ze kterýho ho neodchýlí ani konec, kterej se sice snaží tvářit neklišovitě, ale čekanej je snad ještě víc, než to čemu se tvůrci chtěli vyhnout. Nicméně díky tomu, že hudba fakt provází celým filmem, tak neni moc místa na nudu, hudba je totiž různorodá a rozhodně neni nudná, krom toho na Hilary Duff se fakt pěkně kouká a ještě dobře hraje ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mám rád, ale ty filmy jsou tak nějak všechny na jedno brdo. Vlastně skoro od začátku filmu víte co se stane, jak to dopadne. Jediné na co se můžete těšit jsou scény, které i když jsou podobné, alespoň trochu se liší. No ta ubrečená Hilary mi moc neseděla a já jsem jí to nějak ani nevěřil. Je mi to líto, ale pomalu mě to začíná nudit! ()

Reklama

jane1106 

všechny recenze uživatele

Raise Your Voice... pěkné, ale který mají na mysli? Že by to kvíkání, co zde Hilary předvedla? To je na můj vkus tedy žalostně málo! Hlas, který by neprošel snad žádnou světovou soutěží talentů však na ,,nejlepší americké hudební škole" obdivuje zarostlý a břichatý pedagog v podání John Corbetta, který již od začátku ví, že TA HOLKA má prostě talent jako nikdo jiný! A své přesvědčení založil na nahrávce jejího domácího ,,vystoupení" s hřebenem před zrcadlem! Zda se ten talent nakonec podařilo vykřesat nevím, neboť závěrečné vystoupení jsem už psychicky nevydržela a odešla od obrazovky. Troufám si však tvrdit, že si závěr dokážu tipnout správně.:) Jinak co si budeme povídat, klišé, klišé, klišé - takových filmů tu bylo, je a bude vždycky dostatek. A upřímně řečeno, toto ještě nebyl nejhorší exemplář. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý som dokázal v nemom úžase sledovať len vďaka absencii inej zmysluplnej činnosti zavretý na hotelovej izbe o piatej rannej, kedy sa vďaka časovému posunu nedarí spať. Klasický príbeh o popoluške, ktorá k šťastiu prišla s úbohými hereckými (?) výkonmi a stupídnym, až po záverečné titulky predvídateľným scenárom. ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Základní ingrediencí tohoto snímku je touha po splnění snu, okořeněno smrtí bratra a zamícháno s otcovým přehnaným opatrováním, dezertem je první láska a servírujeme pěkně nazdobeno a podepsáno Hilary Duff. Dlouho jsem hledala podobný film a konečně jsem ho našla. Přesto si kladu otázku, jak dlouho bude moci herečka hrát svoje role. Mládí není na věky a čeká ji potom herecká budoucnost? Dokáže se předvézt v komplikovanější roli anebo ji v budoucnosti profesionální ochutnávači pošlou do zapomenutí nadějných avšak nedotažených receptů? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama