Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První interaktivní film na světě, ve kterém diváci mohou zasahovat do průběhu děje. U dveří hlavního hrdiny filmu pana Nováka (Miroslav Horníček) zvoní jeho sousedka. Je téměř nahá. Oblečena jen do osušky si omylem zabouchla dveře svého bytu a nyní pana Nováka prosí, aby ji pustil k sobě domů. Co teď? Mladá dáma v prekérní situaci prosí o pomoc. A je velmi půvabná. Na druhé straně se každou chvíli může vrátit domů manželka pana Nováka, která má navíc dnes narozeniny... STOP! zvolá moderátor vcházející na scénu a děj filmu se opravdu zastaví. Nyní je řešení této prekérní situace na divácích... Vpustit nebo nevpustit? Zelené tlačítko na křeslech diváků znamená vpustit, červené odmítnout... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Bajda

Bajda (hodnocení, recenze)

A včer zavítal dokonce k nám do Scaly (do Brna) :-) V roli moderátora byl Josef Polášek a zážitek to byl nezapomenutelný. Pokud se vám naskytne příležitost, určitě si vyražte Kinoautomat zkusit do kina...jedině tam je ta správná atmosféra :-)

na příspěvěk reagoval filth.dani

Anicka182

Anicka182 (hodnocení, recenze)

Zase hrajou od 10.4. do 13.4. ve Světozoru v Praze. Další promítání bude v květnu a taky v červnu.

cineman

cineman (hodnocení, recenze)

Návštěvu Světozoru doporučuju. Zaručeně zaplněný sál společně s vypravěčem se postará o dobrou zábavu. Koneckonců, tohle si na videu nepustíte....

panchovo

panchovo (hodnocení, recenze)

od 29.5.2007 po 40 letech opet v prazskem kině Světozor! na podzim na DVD

Související novinky

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (více)

Reklama

Reklama