Reklama

Reklama

Centauro

  • USA Centaur
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Závodník na superbiku chce za matku svého syna splatit dluh. Začne proto vozit drogy pro kartel, ale riskuje tím svoji šanci na profesionální kariéru i vlastní život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Původní snímek Burn Out jsem neviděl, ale tenhle remake je průměrná akční podívaná, co by lépe fungovala v 70. nebo 80. letech. Jen vizuál je slušný, příběhu však chybí šťáva. Navíc Rafa si mě nezískal (a nepomohl tomu ani mizerný dabing), protože mu nejen chybělo charisma, ale hlavně byl tím, kdo podepíše smlouvu i čertu. A závěrečná akce, než nabrala pořádné otáčky, skončila...na jedno podívání budiž, v hlavě ovšem zůstane jen kratičce. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhoradý scenár zo šuplíku s dobre známymi charaktermi účinkujúcich postáv. Chalan, aby chránil matku svojho dieťaťa, sa stane motorovým kuriérom pre kartel, ktorý sa špecializuje najmä na drogy. Milovníci rýchlych motorov tu nájdu pár solídne natočených scén. Viac-menej však to je všetko. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Ne moc úspěšný řidič se snaží za hloupou ex-přítelkyni zaplatit dluh, proto začne vozit drogy pro zdejší mafii, no a to je asi vše. Žádné "wow" zvraty nečekejte, vcelku se jedná o velmi jednoduchý snímek s trošičkou klišé okoukané akce. Hned od začátku film nabere solidní tempo, takže stopáž je dostačující a utíká velmi rychle. Musím určitě zmínit vynikající soundtrack. Na druhou stranu je veliká škoda, že všechny postavy jsou nevýrazné a téměř o nich nic nevíme, jednoduše jsou tam, protože tam mají být. Celé mi to připadalo spíš jako velmi povedený díl ze série Kobry 11, kde chyběl akorát Semir. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Kousek po začátku mě to začalo být nějak povědomé a teď jsem zjistil, že je to remake francouzského Spálit na prach. Už to neporovnám, co je lepší a ani nevím, jak ten původní dopadnul. I když je to odlehčená akce, tak to vůbec nenudilo a byla tam i jakási gradace. Ten konec byl až nezvykle příznivý, vzhledem k ději a prostředí, ale budiž. Byl jsem rád, že jsem se trefil do něčeho dívatelného a trošičku nadhodnocuji. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Španělský akční sportovní  film o závodníkovi, který  je donucen vozit fety,  aby ochránil svou ex.  Sice se z toho stane po dvaceti minutách hloupé béčko, ale má to nápad,  pěkný vizuál,  motorky, super muzika,  jednu dávku erotiky a šlape to ve fajn tempu,  že  se na to dobře kouká i přes blbosti a nemastné postavy. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama