Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf britské tajné rozvědky má hodně těžkou hlavu. Nejenže nepřátelský agent zvaný Milchmann, přestrojený světe div se za mlékaře, pronikl do nejpřísněji střežené laboratoře a ukradl v ní supertajný chemický vzorec důležitosti celospolečenského významu, ale ke smůle bezpečnosti lidstva je pro záchrannou akci zrovna volný jen jediný člověk – naprosto nekompetentní agent Desmond Simkins, jediný špion v historii, který se nechal omylem zamknout uklizečkou do trezoru. Kromě něj vyráží po stopách z mléka vedoucích až do Vídně i tříčlenný tým agentů-branců. Tak jen do toho, zatněte padouchům tipec! (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Od trapného až dětinského humoru až po scény, kdy se člověk opravdu zasměje. Akorát mám obavy, že ten trapný tam převládá. Hlavně Williams tam hodně přehrává a jeho kolegyně tomu svým upištěným projevem moc nepomáhá. Když ještě vezmeme v úvahu některé scény jak z Bennyho Hilla, tak na víc jak 2,5* to nemá. Chudák Eric Pohlmann. :-) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

9. Carry On Spying (1964)___ Tentokrát parodie na béčkové bondovky a všemožnou agentovsko-špionážní havěť s padouchem X, vznikající v 60 ´s jako o závod. Williamse a Hawtreye doplnil ještě Bernard Cribbins, který k sérii přišel v předchozím díle. A pozor - největší překvapení večera, tajemný dr. Crow je žena! Teda babochlap. Děj vede přes Vídeň do Alžírska, a zpět Orient Expressem. Poslední film série, natočený černobíle. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první komedii, která přímo paroduje postavu Jamese Bonda a jeho fiktivní svět. Tato parodie se primárně zaměřuje na snímek Srdečné pozdravy z Ruska (1963). (Yardak)

Reklama

Reklama