Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum na DF je jeho délka, resp. jeho nedélka (72 min. film, 10 min. titulky- nějak tu stopáž museli natáhnout :-)), ale jinak je to jen další rádoby horor, neoplývající ničím inovativním nebo alespoň zábavným. Hlavní postavy nevýrazné, hudba- byla tam vůbec nějaká(?) a to nejpodstatnější- zoubková víla- neatraktivní (v kontextu hororových "hrdinů"). Nuda a ještě jednou nuda. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

3,5* Tak Vážení přátelé já jsem se tedy až zase tak moc nenudil...Prvních 15 minut je skvostných a bál jsem teda fakt hodně... zvuky, které vydává víla, jsou fakt hnusné = mrazení v zádech - ale ano je pravda, že následný děj "o 12 let později" už za nimi poněkud pokulhává... nicméně viděl jsem už spoustu hororů daleko horší úrovně...takže i přez ty nelogičnosti , díry ve scénáři a slabší finále...zaokrouhluji trochu nahoru... PS: Nepřipomíná vám ten klučina nějak podezřele toho klučinu z o rok staršího Kruhu? (není to on = podoba čistě náhodná) (;o) ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Nudná krávovina pro osmileté děcka, kterou strejda verbal a peytl očtyřkovali zřejmě na základě dávné vzpomínky, kdy jim při vytržení posledního mléčného zubu ztráta krve způsobila chvilkové poruchy vnímání a ti dva infantilové věří na zubní vílu dodnes. Na mě bohužel poletující strašidlo (děsivé asi jako karnevalová maska z Kiku za 49kč) nezapůsobilo. Než se čas od času mihlo, z nudy jsem v těch hluchých místech dostala asi pětkrát měsíčky a když se konečně s bábou začalo to nesympatické osazenstvo v závěru trochu pošťuchovat, uondaný divák již ztratil zájem. Jednu hvězdu za zábavu, kterou jsem si užila při finálním odhalení masky, aneb Freddyho stará goes to Hollywood. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Příběh má pěknou legendu (odvyprávěna hned v počátku), ale celkově to mohlo být daleko lepší. Atmosféricky vyhlížející záležitost se stává obyčejnou vyvražďovačkou s jasným klíčem. Většina napětí je navíc zhruba v půlce filmu zbytečně rozmělněna a spousta tušených možností zůstává nevyužitých. Průměr. 50% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

To som sa zase raz dobre pobavil. "Nestrilejte do svetel. Nedivejte se na ni. Jakmile zhasneme svetla sme mrtvi". Namet rovnako vtipny a streleny ako v Boogeymanovi s obdobnou davkou naivnych klisoidnych dialogov a scen. Od sameho strachu a hrozy teraz urcite nezaspim. Len co zhasnem lampicku Zubna vila ma skosi....pomooooc :DDD No a teraz vazne....ale to sa neda....ked si spomeniem na scenu ako dramaticky preskakovali neosvetlenu cast schodov musim sa rehotat. Takze 1* je za tu neumyselnu zabavnost a pomerne slusne sa rozbiehajuci uvod, druha za znesitelne i ked priemerne obsadenie a celkovy svih a drajv. 35% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama