Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ali G Indahouse je zřejmě nejrozporuplnější film zde na ČSFD nebo já rozporuplnějšího nenašel. Sacha Baron Cohen si dovoluje opravdu dost, šahá do politiky, šahá ženskejm kamkoliv, šaha prakticky na cokoliv. Miluje kuřecí z KFC a už vůbec je děsně zásadovej člověk, ač to tak nepříjde. Jde hlavně o to, že jeho komedie, no spíše divadlo, s postavami, které prochází jeho životem jsou už takřka nezničitelné. A navždy budou. Ať už to je zfilmovaný Ali G jako drsnej ghettomasterman, který se s ničím nemazlí, dále jako Borat, kazachstánský reportér nebo dosud nezfilmovaný Bruno, rakouský módní návrhář. Nejzajímavější je, jak všechno mezi sebou propojuje. I zde se objeví například Borat a jeho JAKSHEMASH. Prostě on je komik, který pro mě zůstává respektován už tenkrát po tomhle filmu. Kdykoliv mám blbou náladu, tenhle film mi ji okamžitě zlepší. Je krátký, stručný a originální. To jsou tři hlavní důvody proč se na něj vždycky s radostí podívat. Pokud se chcete zasmát u absolutně neuvěřitelné kraviny, tak se do něj klidně pusťte, stojí to za to. Restekp. Už jsem to viděl tolikrát, že to měním na pět. Tohle je fakt neskutečně dobrá komedie --- Westside is the BEST ! ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

No slátanina všech nesmyslů, které asi Cohena napadli když zrovna měl hodinovku na záchodě. Podle doporučení jsem se těšil na spousta zábavy a kdoví čeho všeho, no ale mě připadaly vtipný tak tři scény, zatímco zbytek (i když nejsem žádný suchar) mi ani trochu nezvedly ústní koutky. Aliho jsem viděl až po Boratovi a Brunovi a můžu naprosto z jistotou říct, že tohle se nepovedlo. Samozřejmě je tady jeden fakt, a že toto je celkově natáčený s herci, zatímco Borat a Bruno jsou jak skryté kamery tak normální nic netušící smrtelníci - to právě dodává podobným filmům správnou dávku komedie. Tady tomu tak není, jednoduše už to nechci nikdy vidět, hodina je v čudu, a já z toho nemám nic. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen ve své raperské reinkarnaci sice není tak úchvatný a strhující jako v Boratovi, ale přesto je tahle bravurní parodie na hip-hopová klišé skvěle ujetá a docela dost vtipná (i když pár hluchých míst se tu najde). Jen by tu nemuselo být tolik fekálního a prděcího humoru, když už ten sexuálního charakteru by vydal na tři jiné filmy. Ale o tom je prostě asi mainstreamový hip-hop:-) Vše ostatní je docela trefná satira... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt masakr. Ali G je podobny hovado jako Tom Green, ale navic ma haldu vybornejch hlasek. Je videt, ze si Ali roli sam napsal, protoze to co predvadi by nikdo jinej nezvlad. Ostatni herci tam jsou jen proto, aby nahravali Alimu, ale taky mi prisly docela v pohode. Mozna tvurci mohli vypustit par nechutaren, ale v Aliho podani ani moc nechutne nepusobi. Vetsina vtipu je spravne sprostejch a uchylnejch a tak to ma u podobnejch komedii bejt. Film svizne odsejpa, do toho vyborna hudba a spousta skvelejch napadu. Nemam filmu co vytknout, bavil jsem se od zacatku do konce. Booyakasha! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adam F.: 1. Drive By ,2. Stand Clear - Adam F Ft M O P ,3. Straight Outta Compton - NWA ,4. Incredible - M Beat Ft General Levy ,5. Swallow Back ,6. Me Julie - Ali G And Shaggy ,7. Yo ,8. Dynamite - Ms Dynamite ,9. Ride Wid Us (ACs Dark Dub Edit) - So Solid Crew ,10. Baddest Ruffest (Radio Edit) - Backyard Dog ,11. Oh Yeah - Foxy Brown Ft Spragga Benz ,12. Put It On Me - Ja Rule Ft Vita ,13. This Is How We Do It (Rishi Rich Mix) - Mis-Teeq ,14. Freak Me - Another Level ,15. Hold Tight ,16. E I - Nelly ,17. Legalise ,18. Shoot To Kill - Oxide And Neutrino ,19. Mad Props ,20. Fight The Power - Public Enemy ,21. Planet Rock - Afrika Bambaattaa And The Soul Sonic Force ,22. Spread De Love ,23. Me Julie (Video) - Ali G And Shanggy ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)

Reklama

Reklama