Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 1

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No, do paroma! Veď presne takýto nechutní slimáci bez ulít sa v posledných rokoch ukrutne premnožili v našom kraji. Vytlačili všetky ostatné, pôvodné druhy. Sú všade. V záhradách, na dvoroch, na lúkach, na poliach, v lesoch... a žerú všetko, čo im príde do cesty. Našťastie sa ešte zatiaľ nepustili do ľudí. Avšak podľa toho čo som videl v tomto španielsko americkom filme je to len otázka času. Som z toho silne znepokojený. Čaká nás invázia agresívnych, vražedných, mäsožravých slimákov? Obávam sa, že hej. Bude to horror. *** ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začala zahradkářská sezóna, tak proč si při té příležitosti nedat starou osmdesátkovou klasiku o malých slizkých žravých potvorách, které však mají mnohem větší apetit a nespokojí se jen tak s nějakou zeleninou, ale jdou rovnou po mase. Před mnoha lety to byla klasika, dnes už je to lehce sentimentální záležitost, ale pořád funkční. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek byl v porevoluční době stěžejním dílem v hororovém žánru na VHS. Nezapomenu, když jsem ho viděl poprvé, už jako milovník hororových filmů v brzkém mládí byli u mě Slimáci jedničkou! Film hlavně stojí na gore scénách, to je parádní maso!! Geniální je také orchestrální hudba, kterou nahrál Royal Philharmonic Orchestra v Londýně. Slimáci jsou natočeni podle neměně vynikající předlohy Shauna Hutsona, film si však z knížky vytáhl pouze jen ty Slimáky, jinak je kniha ještě mnohem mnohem brutálnější a i erotičtější. Takže pro mě jsou " Slimáčci " srdcovka jak knižní, tak i filmová. Škoda, že tenkrát nevzniklo pokračování, ke kterému konec filmu jasně navnadil. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No tak si to představte, zmutujou nám slimáci, narostou jim tesáky (teeeda ale ty máš pořádný zubiska) a jsou taaak zlí. Neuvěřitelně mazané a rychlé potvory, likvidující nic netušící obyvatele velkoměsta a je třeba nějaký řádný vědátor, který pochopí jak na ně a zlikviduje ty zmutované bestie. Dodnes naprosto nechápu, koho napadlo v době boomu vraždících zviřátek (pirani, aligátoři, chřestýši, včely atd.) obsadit do role krutého zabijáka, terorizující lidstvo, právě tuhle, pomalu lezoucí, salát ohryzávající nudnou a neškodnou potvůrku, ale nápad to byl geniální. Samozřejmě, že provedení je béčko jako prase, herci zapomněli hrát, děj drží pohromadě spíš náhodou, ale ten nápad...chápejte, slimáci....vraždící...není to skvělé? Je to skvělé! A pokud se podíváte na vraždící slimáky ještě dnes, obdržíte jednu explodující hlavu zdarma! Neváhejte a zapínejte! Nejsilnější scéna: záběr na slimáka, který rafne jako nasraný jezevčík. Kdo neuviděl, nepochopí ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho som sa chystal pozrieť si tento brak. Možno že to je aj viacej ako 8 rokov odkedy som tento film zaregistroval. No pozrel som si ho až teraz cez youtube, kde som našiel VHS rip. Slugs sú štandartný béčkový trash o invázii zmutovaných plzákov. Jediná skutočne "šťavnatá" scéna je ako tu jednej obeti explodujú oči, ale inak je tu gore efektov len veľmi málo a vôbec filmu chýba potrebná hororová atmosféra. Osobitnou kapitolou sú ochotnícke výkony (ne)hercov. Jednoznačná strata času. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)

Reklama

Reklama