Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Adventures of Rocky & Bullwinkle, The

Fantasy / Komedie / Dobrodružný / Animovaný
USA / Německo, 2000, 88 min

Režie: Des McAnuff
Hrají: Rene Russo, Jason Alexander, Piper Perabo, Randy Quaid, Robert De Niro, June Foray, Keith Scott, Janeane Garofalo, Carl Reiner, Jonathan Winters, John Goodman, Kenan Thompson, James Rebhorn, David Alan Grier, Norman Lloyd, Jon Polito, Dian Bachar, Drena De Niro, Doug Jones, Paget Brewster, Max Grodénchik, Whoopi Goldberg, Billy Crystal, Don Novello, Taraji P. Henson, Alexis Thorpe, T. J. Thyne, Ellis Williams

komentáře
galerie
diskuze
 ve filmotéce
v bazaru

Obsah:

Boris Badenov a Natasha Fatale se vracejí a jako obvykle se od nich nedá čekat nic dobrého. Tentokrát dvojice špiónů rozluštila supertajný kód a díky tomu se jim oběma podařilo utéct z comicsu, kde byli uvězněni, zpět do skutečného života. Spolu s géniem zločinu, jímž je fanatický Fearless Leader, chystají nebezpečnou akci, ale ještě tu jsou zvířecí kamarádi Rocky a Bullwinkle, kteří jim v tom hodlají zabránit. Když se jim podaří uniknout z animovaného světa, spolu s agentkou Karen Sympathy vytvoří neobyčejný tým a jdou do toho!   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Tom Hardy **

Pár povedených vtípků nezachrání chatrný scénář a bezvýrazné hlavní charaktery (které do kapsy strčí téměř každý cameo výstup)...

profil / všechny komentáře uživatele mandes

rozpočet : $76 million tžby celosvetovo : $35,134,820

profil / všechny komentáře uživatele T2 *

Rozpočet $76miliónovTržby USA $26,005,820Tržby Celosvetovo $35,134,820/15%/

profil / všechny komentáře uživatele BadoXXII odpad!

Sračka 5%

profil / všechny komentáře uživatele 2Pac *

Tu hral de Niro urcite iba kvoli tomu, aby mal aj on vo svojej filmografii nejaky ten "bullwinkl". (pardon "bullshit")

profil / všechny komentáře uživatele Deimos **

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +Piper Parabo, některá kameo, sem tam dobré hlášky -strašně moc infantilní a zábava tak max do 6-8 let, no a tomuto samozřejmě přispůsobeny herecké výkony, technické zpracování na rok výroby taky moc neoslní/// Heh, podivné. I přesto jsem však na tento filmík mrknul, hlavně ze zvědavosti. Hláška "ale ona je opravdu agentka FBI!" "Jo a já jsem John Goodman" mě opravdu pobavila. Už ale méně trapní záporácí a pravdou je, že čím jsem se na snímek déle díval, tím byl méně snesitelný. Přesto si nemyslím, že by se u něj děti nepobavili, ale počítejte s tím, že jím asi budete muset hodně vysvětlovat./// Celkem 37%///

profil / všechny komentáře uživatele Smileface **

Koho bavila tahlensta šílená kravina nechť se mi ozve a vyvrátí mi můj názor že Rocky a Bullwinkl jsou dead :-(

profil / všechny komentáře uživatele Crawler-D *

Hloupý příběh, divná 3D animace dvou hlavních hrdinů a údiv nad Robertem De Nirem, který tohle nemá zapotřebí. Možná, že kdbych znal původní seriál, bavil bych se lépe.

profil / všechny komentáře uživatele BART! *

Co tady -proboha- dela ten De Niro??!

profil / všechny komentáře uživatele blues odpad!

bože, je těžké skloubit animaci a hraný děj, ale tady to už horší být nemohlo. Postavičky připitomělé jako v Happy Tree Friends, výkony herců musely připadat trapné i 6--ti letým děckám. Pokud už se do něčeho takového pouštíte, vemte si nejprve příklad ze Space Jamu...

profil / všechny komentáře uživatele DJ Obelix ****

Takove moje male guilty pleasure. Jsem uchylny na tento ztresteny az dementni styl humoru a vzdycky se u teto podivnosti zasmeju. Prijemne zde prekvapuji hvezdna camea a predevsim De Niro v hlavni roli. At zije infantilni humor :-)

profil / všechny komentáře uživatele wosho **

Šílené a potrhlé v ruku v ruce s debilitou a trapností. Po technické stránce je to dokonalé, totť vše.

profil / všechny komentáře uživatele Hopper **

Úchylnosť, ktorej najväčším kladom je krátke trvanie. De Niro asi bol v hlbokej ebriete, keď prisľúbil účasť na tejto trapošine.

profil / všechny komentáře uživatele smolicek04 *

Jediné čo na tom bolo dobre je asi Robert De Niro. A toť vše. Nič viac ani len raz som sa nezasmial a dokonca som bol rád že už to konečne skončilo.

profil / všechny komentáře uživatele fedoo ****

Videl som asi len druhú polovicu a na nej som sa zasmial viac ako dvakrát.

Hodnocení uživatelů:
Cival *