Reklama

Reklama

Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla

  • USA The Adventures of Rocky & Bullwinkle (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy byl před pětatřiceti lety zrušen seriál, ve kterém jako hlavní hrdinové vystupovali los Bullwinkle a létající veverka Rocky, žijí ti dva jen z peněz, které občas dostávají z televize za reprízy svých animovaných dobrodružství. Po pádu železné opony se ale do Hollywoodu dostali jejich úhlavní nepřátelé - Neohrožený vůdce a jeho poskoci Boris a Nataša, kteří uzavřeli smlouvu na obnovení show Rocky a Bullwinkla. Zvláštní náhodou se hanebné trio promění ve skutečné lidi. Mají v plánu s pomocí televizního vysílání zhypnotizovat všechny Američany, udělat z nich nemyslící tvory a přinutit je, aby při blížících se volbách hlasovali pro Neohroženého vůdce, který pak chce ovládnout svět. Naštěstí je tu začínající agentka FBI a papíroví hrdinové Rocky a Bullwinkle. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

ricardo2803 

všechny recenze uživatele

Možná začinám být dětinský, ale tohle mě moc pobavilo. Věřím, že se herci při natáčení dobře pobavili. Jasně, je to totální ptákovina a úlet. Nic jsem od toho nečekal a o to líp to pro mě dopadlo. Jít na to do kina za180,-Kč, asi bych byl trochu naštvaný. De Niro mě v posledních letech udivuje, do jakých projektů to leze, ale je vidět, že se nebojí fakt ničeho. Rocky a Bullwinkl je pro mě příjemné překvapení, u kterého jsem se nenudil a vážně jsem se dost nasmál. Ale jak říkám, může to být mým přibývajícím věkem a nastupující senilitou. :-) ()

Evosheek 

všechny recenze uživatele

Jako náročný divák bych tomu neměl dát žádnou hvězdičku, ale toto není film pro náročné. Je to roztomilá stupiditka, v které si rádi zahráli i držitelé Oscarů. Naní to, žádná moviebomb, ale věřím, že mnoho amerických rodin se upřimně bavilo, podobně jako české rodiny stmelují Kameňáky. Vtipnost tohoto filmu zvyšují i narážky na filmy a situace, které český divák nezná a proto jim nedokáže porozumět. A co se týče náštěvnosti? Není to první film, který si své diváky sice našel, ale nebylo jich tolik, jak by si producenti přáli. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na počiatku bola vidina letného rodinného hitu. Zobrať ( hlavne ) v Amerike populárne kreslené postavičky, napísať ku tomu divoký scenár ( Kenneth Lonergan, kto by to povedal chlape ) a narvať do toho čo najviac hviezd, či už v úlohách väčších, alebo len cameo ( viď John Goodman, Whoopi Goldberg, Billy Crystal atď ). No ale ono sa to, deti prepáčte za výraz, posralo. Nový králik Roger sa nekonal, gagy tak dostupné a v animákoch skvelé, v live-action nefungujú a už spomínaný scenár ( netuším, koľko z pôvodného v celom filme ostalo ) je na fraka. Na tržbách vidieť, že diváci majú občas aj vkus. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +Piper Parabo, některá kameo, sem tam dobré hlášky -strašně moc infantilní a zábava tak max do 6-8 let, no a tomuto samozřejmě přispůsobeny herecké výkony, technické zpracování na rok výroby taky moc neoslní/// Heh, podivné. I přesto jsem však na tento filmík mrknul, hlavně ze zvědavosti. Hláška "ale ona je opravdu agentka FBI!" "Jo a já jsem John Goodman" mě opravdu pobavila. Už ale méně trapní záporácí a pravdou je, že čím jsem se na snímek déle díval, tím byl méně snesitelný. Přesto si nemyslím, že by se u něj děti nepobavili, ale počítejte s tím, že jím asi budete muset hodně vysvětlovat./// Celkem 37%/// ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Celý příběh je s nadsázkou a suchým humorem komentován všudypřítomným vypravěčem, který opakovaně naráží na to, že všechno je jen film a spiklenecké pomrkávání na diváka jde až tak daleko, že jej postavy někdy přímo oslovují a hádají se s ním. Humor je většinou vcelku inteligentní. 60 % (Ondřej Vosmík, Ci 01/2002, str. 116) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 16. února do 23. května 1999 v lokalitách: Guadalupe, Orange, Chicago, Clarksburg, El Dorado County, New York, Missouri, Plymouth, Rocklin, Santa Monica, Sheridan, Washington, Yolo County, California City a Apple Valley. (GASTON73)
  • Množstvo hviezd z obsadenia sa objavuje v malých gagoch. (Svadbos)

Reklama

Reklama