Reklama

Reklama

Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla

  • USA The Adventures of Rocky & Bullwinkle (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy byl před pětatřiceti lety zrušen seriál, ve kterém jako hlavní hrdinové vystupovali los Bullwinkle a létající veverka Rocky, žijí ti dva jen z peněz, které občas dostávají z televize za reprízy svých animovaných dobrodružství. Po pádu železné opony se ale do Hollywoodu dostali jejich úhlavní nepřátelé - Neohrožený vůdce a jeho poskoci Boris a Nataša, kteří uzavřeli smlouvu na obnovení show Rocky a Bullwinkla. Zvláštní náhodou se hanebné trio promění ve skutečné lidi. Mají v plánu s pomocí televizního vysílání zhypnotizovat všechny Američany, udělat z nich nemyslící tvory a přinutit je, aby při blížících se volbách hlasovali pro Neohroženého vůdce, který pak chce ovládnout svět. Naštěstí je tu začínající agentka FBI a papíroví hrdinové Rocky a Bullwinkle. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Deverant 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za těch několik málo vtipných momentů, většinou postavených na posunu od šedesátých let (doba slávy kreselených postaviček) a dneška. Nutno přiznat, že los udiveně prohlašující, zmatený stereotypem měst reklamními poutači a typizovanými službami (od motelů po restaurace), že "tímhle městem jsme už jeli" mě pobavil. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Já teda nejsem velkej fanda těhlech filmů. Ale takovej Space Jam nebo Králik Roger měli něco do sebe, ale tohle?! Lituju toho, že se tam Piper Perabo takhle "ztrapňuje". A o ostatních hercích (Russo, De Niro, Goldberg..) ani nebudu mluvit. Jen snad za toho roztomiloučkýho Rockyho a tupoučkýho Bullwinkla 1*. 30 % ()

Reklama

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Mozkový výplach nejhrubšího zrna vtip ktrerý by těžko fungoval v 50 létech tak to narvou do hovadiny zvané Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla De Niro a Russo tam hrálo snad jen pod pohrůžkou likvidace já se dokonce na to těšil a to ale byla kardinální chyba a mnozí lidé to odhadli dopředu a zaslouženě film propadl a upadne v zapomnění. ()

Didon.pipi 

všechny recenze uživatele

Ač je vám jakkoliv let, u tohohle filmu zůstanete dítětem a zapomenete na realitu okolo vás a užíjete si báječnej svět vtipné fantazie, co se rozprostře okolo vás a nepotřebujete až tolik 3D animace a dostane vás spousta vtípků, a i když si to nepřiznáte, lítáte v tom, jen ty a já, jen trochu zinfantilníte a bude vám fajn! ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Celý příběh je s nadsázkou a suchým humorem komentován všudypřítomným vypravěčem, který opakovaně naráží na to, že všechno je jen film a spiklenecké pomrkávání na diváka jde až tak daleko, že jej postavy někdy přímo oslovují a hádají se s ním. Humor je většinou vcelku inteligentní. 60 % (Ondřej Vosmík, Ci 01/2002, str. 116) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Množstvo hviezd z obsadenia sa objavuje v malých gagoch. (Svadbos)
  • Film se natáčel od 16. února do 23. května 1999 v lokalitách: Guadalupe, Orange, Chicago, Clarksburg, El Dorado County, New York, Missouri, Plymouth, Rocklin, Santa Monica, Sheridan, Washington, Yolo County, California City a Apple Valley. (GASTON73)

Reklama

Reklama