Reklama

Reklama

Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla

  • USA The Adventures of Rocky & Bullwinkle (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy byl před pětatřiceti lety zrušen seriál, ve kterém jako hlavní hrdinové vystupovali los Bullwinkle a létající veverka Rocky, žijí ti dva jen z peněz, které občas dostávají z televize za reprízy svých animovaných dobrodružství. Po pádu železné opony se ale do Hollywoodu dostali jejich úhlavní nepřátelé - Neohrožený vůdce a jeho poskoci Boris a Nataša, kteří uzavřeli smlouvu na obnovení show Rocky a Bullwinkla. Zvláštní náhodou se hanebné trio promění ve skutečné lidi. Mají v plánu s pomocí televizního vysílání zhypnotizovat všechny Američany, udělat z nich nemyslící tvory a přinutit je, aby při blížících se volbách hlasovali pro Neohroženého vůdce, který pak chce ovládnout svět. Naštěstí je tu začínající agentka FBI a papíroví hrdinové Rocky a Bullwinkle. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Celý příběh je s nadsázkou a suchým humorem komentován všudypřítomným vypravěčem, který opakovaně naráží na to, že všechno je jen film a spiklenecké pomrkávání na diváka jde až tak daleko, že jej postavy někdy přímo oslovují a hádají se s ním. Humor je většinou vcelku inteligentní. 60 % (Ondřej Vosmík, Ci 01/2002, str. 116) ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo jako skvělá parodie na sebe sama, ovšem dle zdejších komentářů by jeden řekl, že se pletu, a tohle je skutečně tím propadákem, za který ho ostatní pravděpodobně považují. Já jsem toho názoru, že DeNiro a spol. by do toho nešli, kdyby měli sebemenší podezření, že je to snad myšleno vážně, a ne jako parodie. Takže za mě si připište čtyři hvězdičky, protože jsem se takřka pořád smál, jak je to blbé, a věřím, že to byl původní záměr :-) Navíc mě naprosto rozsekal fórek s autem z půjčovny. ()

Reklama

Didon.pipi 

všechny recenze uživatele

Ač je vám jakkoliv let, u tohohle filmu zůstanete dítětem a zapomenete na realitu okolo vás a užíjete si báječnej svět vtipné fantazie, co se rozprostře okolo vás a nepotřebujete až tolik 3D animace a dostane vás spousta vtípků, a i když si to nepřiznáte, lítáte v tom, jen ty a já, jen trochu zinfantilníte a bude vám fajn! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na počiatku bola vidina letného rodinného hitu. Zobrať ( hlavne ) v Amerike populárne kreslené postavičky, napísať ku tomu divoký scenár ( Kenneth Lonergan, kto by to povedal chlape ) a narvať do toho čo najviac hviezd, či už v úlohách väčších, alebo len cameo ( viď John Goodman, Whoopi Goldberg, Billy Crystal atď ). No ale ono sa to, deti prepáčte za výraz, posralo. Nový králik Roger sa nekonal, gagy tak dostupné a v animákoch skvelé, v live-action nefungujú a už spomínaný scenár ( netuším, koľko z pôvodného v celom filme ostalo ) je na fraka. Na tržbách vidieť, že diváci majú občas aj vkus. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Já teda nejsem velkej fanda těhlech filmů. Ale takovej Space Jam nebo Králik Roger měli něco do sebe, ale tohle?! Lituju toho, že se tam Piper Perabo takhle "ztrapňuje". A o ostatních hercích (Russo, De Niro, Goldberg..) ani nebudu mluvit. Jen snad za toho roztomiloučkýho Rockyho a tupoučkýho Bullwinkla 1*. 30 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 16. února do 23. května 1999 v lokalitách: Guadalupe, Orange, Chicago, Clarksburg, El Dorado County, New York, Missouri, Plymouth, Rocklin, Santa Monica, Sheridan, Washington, Yolo County, California City a Apple Valley. (GASTON73)
  • Množstvo hviezd z obsadenia sa objavuje v malých gagoch. (Svadbos)

Reklama

Reklama