Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová velkolepá zábavná show Ondřeje Sokola a Aleše Hámy je tu! Nenechte si ujít populární dvojici moderátorů a jejich hvězdného hosta v neopakovatelném večeru! (TV Nova)

Recenze (20)

Marze 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jen první díl, kde je výborná souhra a pohotové repliky Aleše Hámy a Ondřeje Sokola s hostem Vojtou Dykem. Ale podle hodnocení zde nebyli další hosté tak všestranní a vstřícní. Je zde nálada kanadských žertíků mezi dobrými kamarády. Pobavilo mě jak Dyk dává vstupenky zadarmo, ale při převzetí si musí nový majitel zařvat "Sparta, Sparta" a jsou to mnohdy fanoušci Slavie. Na to, že dnes potkám svůj největší erorický zážitek, stále čekám. Host se v tomto modelu pořadu má cítit nepříjemně, ale motiv  Dykovy fobie z banánů už působí ztřeštěně. Stejně jako dětinská odplata finále pořadu.   Občas jsem zapochyboval, jestli příkoří nebyla dohodnuta předem. Úkoly již tak fascinující nejsou a dost se protahují. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo zjevení :-D Klasická komoušská estráda v roce 2022. Jen s tím rozdílem, že teď dva trapní moderátoři žvanili s hostem a aby to nebyla jen žvanírna, občas tam frkli nějakej ten "úkol" nebo písničku. Ale ubohý, nevtipný a k zblití to bylo úplně stejně jak v osmdesátkách. Fakt jsem nevěřil vlastním očím. Dvě hodiny komoušský "zábavy" jak když ji vyšije. A to rozjásaný publikum! To bylo něco. Přemejšlel jsem kolik jim za to dali nebo jaký hulení či koláčky je donutili konzumovat. Nebo že by tam snad šli lidi dobrovolně? To snad ne! Ne, neviděl jsem to celý, nejsem masochista. Viděl jsem jen kousky když jinde byla reklama a náhodou se reklamní bloky neshodovaly. Je šílený CO si v současný době představuje produce TV zHovna pod pojmem "velkolepá šou". ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že našinská verze 2 na 1 měla nakonec poměrně jepičí život. První díl se zřejmě stane i tím posledním. Těžko nějak hodnotit oproti Slovenské verzi, jelikož díky producentskému týmu jsou obě verze věsmes stejné. Jediným rozdílem je tak moderátorská dvojice, která mi příjde o něco lepší a sehranější u Slovenské verze, proto jí hodnotím jako o něco lepší. ()

Tangarinka odpad!

všechny recenze uživatele

Co ta sakra bylo? Nevěřila jsem svým očím a uším, co v dnešní době dokáže TV Nova vyprodukovat za příšernost? I když jde o slovenský model, který jsem neviděla, takže nemohu hodnotit, tato nevkusná slátanina na mě působila jako zprasená kombinace pořadů z dob minulých - Zlatíček s Petrem Nárožným a Hogo Fogo s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou. Na rozdíl od tohoto hrůzostrašného pořadu se na ty předešlé dalo aspoň dívat... Nechápu hosty, v čele s Vojtou Dykem, že se takovéto trapárny vůbec zúčastnili. A komentátorskou dvojici Sokol-Háma a jejich rádoby vtipy raději snad ani nebudu komentovat. To bylo pod hranou všeho. Jeden velký nevkus a trapno, za mě odpad jako vyšitý... už nikdy více! ()

titix 

všechny recenze uživatele

Celkem by to mohlo být i dobré. Všichni jsou to profesionálové. Jen mě tam dost zarážel ten trapný humor, typu “Kostková s Ebenem jedou na dovolenou do Severní Koreje” co je na tom vtipné. Čekal jsem že to na něco bude navazovat a nic a takových trapáren je to plné. Rejža této věci musel být celou dobu v kómatu, že to pustil. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama