Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Perfektni romanticky drama. Zadna komedie, zadny pubertaci, proste dospelej chlap a dospela zenska, on zenatej, ona vdana, v manzelstvi spokojeny, ale jednoho dne se potkaj a zamilujou. Vse navic pojaty prijemne realisticky, az teda na fakt, ze se vzdy desnou nahodou potkaj ve stejnym metru. Jinak k tomu neni moc co rikat, dej nedej prijemne odsejpa, pohodova hudba a skvely a zaroven sympaticky herci. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Bob a Meryl. Meryl a Bob. To je pěkná kombinace, na kterou se moc dobře kouká a přepadla mě až trochu nostalgie, že tahle výborná herecká generace spěje pomalu do důchodu. Příběh zajímavý, snad jen mi chybělo větší vtažení těch manželských partnerů do děje - vyznělo to trochu ploše a jednoduše ( ikdyž vnitřní boj hlavních postav tam byl zřetelný ). ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Oba jsou obyčejní, průměrní Američané, materiálně zajištění, zdánlivě šťastně zadaní. Jejich manželstvím nic neschází, ale přesto se to jednou stane. Náhodně se potkají a ona nepředvídaná láska zamete jejich stávajícími hodnotami. Mírně atypická romance znovu spojila herecké legendy Meryl Streep a Roberta DeNira; jejich peripetie jsou uvěřitelné, škoda jen „přeslazeného“ konce. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší romantický film, ktorý si rada pozriem kedykoľvek. Veľmi príjemná, skvele zahraná a realistická romantická dráma! V tomto prípade si pät hviezdičiek neodpustím. A prvá veta platí stále...takže s veľkou radosťou opätovne videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá. Ať už máte šťastné manželství, domov, rodinu, zkrátka všechnu životní stabilitu, potřebnou ke spokojenosti, nebo ne, někdy prostě přijde a všechno totálně posere. A je jedno, jestli je opětovaná nebo ne, realizovatelná nebo ne, nebo je na cestě ublíženo mnoha lidem. Když se objeví, tak se s tím nedá dělat nic víc, než podle ní jednat, nebo strávit zbytek života v mučivém sebezapření. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama