Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na diskotéce tančí mladá dívka Julie Bammerová se svým novým přítelem Felixem Nowakem. Její bývalý chlapec Tom Reif je tím velice rozhořčen. V noci se mladý pár koupe v nedalekém jezeře a ráno jsou oba nalezeni v kruhu z okvětních lístků růži zastřeleni. Benovi případ připomíná vraždu dvou mladých milenců, ke které tu došlo před deseti lety. Případ byl tehdy podezřele rychle uzavřen tehdejším vyšetřovatelem Kilianem, který brzy poté odešel do důchodu. Ben se začne ve starém případu šťourat a brzy se dočká ohlasů penzionovaný soudce Schwaninger se snaží přemluvit paní Resi, aby synovi domluvila a ten nechal dávno uzavřený případ spát (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to ten Ben dělá, že mu stará paní vždycky nabrnkne nějakou sympatickou ženskou a ta pokaždý bude mít něco společnýho s vraždou, kterou zrovna řeší. To se pak nemůžeme divit, že Ben je pořád sám a jediný, co ho neustále zajímá je, jak by se dobře nažral. V tomhle dílu je na svojí mámu nerudnej tak, že mu odmítá vařit, ale za to za ní zase platí večeři v hospodě. To je snad poprvý, kdy pro svojí mámu něco udělal. Jinak díl je to standardní. Vrah milenců tu ještě nebyl, tak je docela na co koukat. ()

Reklama

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama